Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απαντώ στην ερώτηση μου σε περίπτωση που το ψάξει και καποιος άλλος. Πήρα το τετραψήφιο του ΟΑΕΔ και μου είπε οτι λέει ακτοπλοϊκά γιατί μόνο για τα πλοια το χρειάζεσαι εκτυπωμενο. Για τα καταλυμματα λες απλά τα στοιχεία σου στο κατάλυμα. Όποτε όλα καλά 😁

• Like 1
  • Thanks 2
  • Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Βγηκαν τα οριστικα αποτελεσματα για το tourismos4all. Τραγικο λίγο το θεμα με καταλύματα και τουριστικά γραφεία. Η κοπελα μου εγκριθηκε για κατάλυμα εγω για τουριστικό γραφείο. Το τουριστικό γραφείο σε δεσμευει υπερβολικα, σε βγάζει αρκετά εκτος budget ειδικα οταν δεν υπαρχει διαθεσιμο εδω που ειμαι εγω και γενικοτερα κοντινο... Αλλη μια τσαπατσοδουλεια του κρατους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτησω κατι π δεν εχω καταλαβει. Κερδισα voucher για καταλυμα στο tourism4all.

Λεει τι δικαιούμαι στην προσκληση αναλογα τις διανυκτερευσεις.100 για 2-3, 80% για 4.

Αυτο π δεν εχω καταλαβει είναι οι τιμες κατ ατομα που λεει στο excel με τους παροχους αναλογα την ημερομηνια. Τι ειναι αυτο το ποσό;;αυτο που περισσευει μετά τη χρηση του voucher???

Το τελικο ποσο που συμφωνησε το ξενοδοχειο οποτε εγω δινω το 80% αυτου πχ;

Επεξ/σία από steliosnats
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι το Τουρισμός για όλους είναι λίγο μούφα (δεν αναφέρομαι στο Κοινωνικό τουρισμό του ΟΑΕΔ που είναι legit και κάνεις σχεδόν τζάμπα διακοπές).

Τόσο εγώ όσο και ένας φίλος έχουμε ψάξει καταλύματα και έχουμε δει μέχρι και χαμηλότερες τιμές μέσω booking χωρίς καμία χρήση voucher παρά με χρήση του voucher για το ίδιο κατάλυμά την ίδια περίοδο.

Κοιτούσα πχ 3 δ/ν σε ένα ξενοδοχείο για 2 άτομα μέσω booking και ήταν στα 287 .

Μετά κοιτούσα την συμμετοχή ανά άτομο ανα βραδιά με πρόγραμμα τουρισμός για όλους και ήταν 50 ευρώ.

δηλαδή 2 άτομα με 2 voucher θα δίνουν συν 50+50=100 ανα βραδιά άρα 300 για 3 δ/ν. 

Άρα τι να το κάνω το voucher αν είναι να μου βγει παραπάνω.

Δημοσ.
Στις 18/8/2021 στις 11:15 ΠΜ, MikeJ είπε

Έχω την εντύπωση ότι το Τουρισμός για όλους είναι λίγο μούφα (δεν αναφέρομαι στο Κοινωνικό τουρισμό του ΟΑΕΔ που είναι legit και κάνεις σχεδόν τζάμπα διακοπές).

Τόσο εγώ όσο και ένας φίλος έχουμε ψάξει καταλύματα και έχουμε δει μέχρι και χαμηλότερες τιμές μέσω booking χωρίς καμία χρήση voucher παρά με χρήση του voucher για το ίδιο κατάλυμά την ίδια περίοδο.

Κοιτούσα πχ 3 δ/ν σε ένα ξενοδοχείο για 2 άτομα μέσω booking και ήταν στα 287 .

Μετά κοιτούσα την συμμετοχή ανά άτομο ανα βραδιά με πρόγραμμα τουρισμός για όλους και ήταν 50 ευρώ.

δηλαδή 2 άτομα με 2 voucher θα δίνουν συν 50+50=100 ανα βραδιά άρα 300 για 3 δ/ν. 

Άρα τι να το κάνω το voucher αν είναι να μου βγει παραπάνω.

Τα voucher και τα προγράμματα κοινωνικου τουρισμου εχουν φτιαχτεί μπας και επεκταθει λιγο η σεζον προς τα πίσω δηλαδη απριλιους μαιους κλπ και προς τα μπροστα δηλαδη σεπτεβρη οκτωβρη. Τα καταλύματα αποφεύγουν οσο τίποτα να δίνουν τα δωματια τους χοτ μηνες σε προγραμματα αφου υπαρχουν τουριστες που θα πληρωσουν κας και κυριως μαυρα εκεί που εγω και εσυ θα διναμε voucher που φορολογείται κιόλας. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, μια μικρή βοήθεια γιατί δεν έβγαλα άκρη από το τηλέφωνο. Στο τουρισμος για όλους έχει πχ ποσο ανα διανικτέρευση 30 ευρώ. Αυτά είναι που πρέπει να πληρώσω ή αφού από το voucher έχεις μέχρι 30 ευρώ δωρεάν διαμονή δεν πληρώνω τίποτα; Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εννοείς έχει ποσό ανά διανυκτέρευση 30€? Σε κάποιο κατάλυμα που σε ενδιαφέρει?
Λίγο που διάβασα τους όρους, το ανώτατο ποσό που δικαιούται το άτομο ειναι 120€ (ίσως παραπάνω αν παίζει αναπηρία, δεν είμαι σίγουρος). Τώρα αν κάποιος μείνει κάπου 4 βράδια με 30/μέρα είτε σε πιο ακριβό ξενοδοχείο με 60/μέρα, οπότε θα τη βγάλει τζάμπα 2 μόνο βράδια, δεν έχει διαφορά (αν έχω καταλάβει καλά). Αν και κάπου αλλού είδα κάτι παραδείγματα που έλεγε ότι έχει όριο 40/βραδιά ακόμα και αν κλείσεις 2 διανυκτερεύσεις. Οπότε σε αυτη την περίπτωση το voucher σου δίνει 80 ευρώ έκπτωση αλλά ουσιαστικά δε το "εκμεταλλεύσαι" όλο το ποσό.

Τώρα σε όσους έχουν κληρωθεί μέσω τουριστικών γραφείων, πως κινείστε? Τηλέφωνο ένα-ένα να ρωτάτε τι πακέτα έχουν?
Είδα στη λίστα είναι και το ekdromi.gr. Θεωρείται καλό site για να κλείσει κάποιος?

Επεξ/σία από ribo7
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήρα μήνυμα από το πρόγραμμα τουρισμός για όλους λήγει στις 31/12/2021 ενώ τα αποτελέσματα βγήκαν τον Αύγουστο. Οπότε δώρο άδωρον, είναι λίγο ανούσιο αυτό το πρόγραμμα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, The_Judas είπε

Πήρα μήνυμα από το πρόγραμμα τουρισμός για όλους λήγει στις 31/12/2021 ενώ τα αποτελέσματα βγήκαν τον Αύγουστο. Οπότε δώρο άδωρον, είναι λίγο ανούσιο αυτό το πρόγραμμα.

Μήπως είχες κάνει από πέρσυ; Όσοι είχαν κάνει αίτηση πέρσυ και επιλέχθηκαν αλλά δεν το αξιοποίησαν πήραν παράταση μέχρι και φέτος τέλος του χρόνου, απλώς τους ειδοποιούν λογικά για να μην το ξεχάσουν. Ήρθε και σε μένα που είχα κάνει πέρσυ και δεν το χρησιμοποίησα, για αυτό λέω.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, The_Judas είπε

και σε εμενα ηρθε αυτο το μηνυμα, και εγω με αιτηση αυτο το καλοκαιρι. ισως αξιζει για χειμωνιατικες διακοπες :P

Δημοσ.

Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος που είχε πάρει και κοινωνικό τουρισμό και τουρισμό για όλους και τα έχει εξαργυρώσει και τα δυο;
Με την τελευταία υπενθύμιση που έστειλαν σκέφτηκα ότι από τη στιγμή που είχα πάρει πέρσι κοινωνικό τουρισμό και για να μου το στέλνουν ακόμα άρα λογικά θα πήρε παράταση και θα το δικαιούμαι.

Μίλησα με κατάλυμα και με ρώτησε αν το voucher λέει για κατάλυμα ή γραφείο και εκεί είδα πάνω πάνω ότι αναφέρει «ΑΝ Ο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΛΛΟΥ ΦΟΡΕΑ (ΠΧ. ΟΑΕΔ, ΟΓΑ κλπ) ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ E-VOUCHER ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Κ.Υ.Α. 9022/17.06.2020 ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ.»

Το θέμα μου είναι μην πάω εκεί και τελικά μου ρίξει άκυρο και πρέπει να γυρίσω πίσω 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 21/10/2021 στις 9:01 ΜΜ, Manolo7 είπε

και σε εμενα ηρθε αυτο το μηνυμα, και εγω με αιτηση αυτο το καλοκαιρι. ισως αξιζει για χειμωνιατικες διακοπες :P

Στις 21/10/2021 στις 12:37 ΜΜ, The_Judas είπε

Τελικα δεν θα καταφερω ουτε εγω να το χρησιμοποιήσω, κυριολεκτικά βγηκαν τελη Αυγούστου τα αποτελέσματα και η προθεσμία να το χρησιμοποιησεις είναι η 31/12. 

Γίνεται άραγε να στο εξαργυρωσουν σε κάποιο ταξιδιωτικο και να σου δωσουν έστω καποιο ποσο στο χερι μην χαθει τελείως το κουπονι? ούτε καν να το παρει κάποιος αλλος αντί για σενα δεν γίνεται όπως στο πρόγραμμα του οπεκα, εδω το κουπονι απλα χάνεται. ουτε καν την αξια του δεν ξέρω πόσο είναι 100 ευρω? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου στείλανε στις 15 Οκτ ότι εγκριθηκε η αίτηση που ειχα κάνει τον Αυγουστο αλλα λόγω τεχνικου προβλήματος πιστολιάσανε 57129 δικαιούχους, και τωρα που το βρήκανε εχω προθεσμία εώς 31.12.21 να παω 

Τουρισμός για όλους 2021... Τέτοια τάξη.. τέτοια αλφαδιά.. Αριστεία..

παρακάτω το μέιλ...

"Κατόπιν ελέγχου που διενήργησε το Υπουργείο Τουρισμού, διαπιστώθηκε ότι προέκυψε τεχνικό σφάλμα κατά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων, κατά παραδοχή της υπεύθυνης για την διαδικασία αυτή αναδόχου εταιρείας, λόγω δυσλειτουργίας που παρουσιάστηκε κατά την επικοινωνία του συστήματος με το υποσύστημα αρχείων (file system), που είχε σαν αποτέλεσμα την αδυναμία ανάγνωσης των περιεχομένων του αρχείου εισόδου της κλήρωσης δικαιούχων μέσω τουριστικών γραφείων που απεστάλη στην ανάδοχο εταιρεία, και την συνέχιση αυτής με βάση τη συνολική λίστα των δικαιούχων. Η υπεύθυνη για την διεξαγωγή της ως άνω διαδικασίας ανάδοχος εταιρεία ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το τεχνικό αυτό σφάλμα. Κατά συνέπεια των ανωτέρω, και προς επίλυση του ζητήματος που προέκυψε, το Υπουργείο Τουρισμού μεριμνά για την απόδοση vouchers του προγράμματος στο σύνολο των δικαιούχων της κλήρωσης που λόγω του ως άνω τεχνικού σφάλματος παραλείφθηκαν (32979 vouchers σε 57129 δικαιούχους). Παράλληλα, όσοι δικαιούχοι έλαβαν voucher καταλυμάτων (στο σύνολο των οποίων η ανάρτηση διεξήχθη χωρίς σφάλμα) αλλά και όσοι έλαβαν μέσω τουριστικών γραφείων, μπορούν να συνεχίσουν να τα εξαργυρώνουν κανονικά μέχρι την προβλεπόμενη προθεσμία του προγράμματος (31.12.2021).

Επεξ/σία από tounion

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...