Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους, που ακριβώς μέσα από το "oaed services" φαίνεται ότι εγκρίθηκε 

το voucher ή τα όποια αποτελέσματα βάσει ΑΦΜ ή ΑΜΚΑ?

------------

Small update: (δεν ξέρω αν το έκανα εγώ δύσκολο), αλλά ψάχνοντας μέσω Δουαλαχάρας το βρήκα και είμαι δικαιούχος, η απορία μου τώρα είναι: είναι κάποιος αριθμός/κουπόνι που βρίσκω κάπου, ούτως ώστε να το δώσω εκεί που θα επιλέξω να πάω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επεξ/σία από lbch
  • Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποτε κανατε αιτηση για τον κοινωνικό τουρισμό??Ειναι αυτα απο περσυ ή ειναι καινουρια??Μεχρι Ιουλιο 2022 δλδ..

*Το βρηκα,εχει ληξει απ οτι ειδα..Κοιμηθηκα ορθιος φετος!!

Επεξ/σία από Πανος999
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Εύχομαι να είστε όλοι καλά! Φέτος για 1η χρονιά δικαιούμαι εισιτήριο κοινωνικού τουρισμού όπως επίσης και ο πατέρας μου δικαιούται τουρισμό για όλους. Έχω όμως αρκετές απορίες γιατι δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κανένα από τα δύο. Πρώτα από όλα δεν ξέρω αν πρέπει να θεωρώ τον εαυτό μου τυχερή, καθώς δε γνωρίζω πόσο συμφέρουν όλα αυτά. Είχα αποφασίσει να δώσω το εισιτήριο μου στους γονείς μου για να πάνε κάπου να ξεκουραστούν τον χειμώνα (αν δε μας κλείσουν). Ερωτήματα:

1) υπάρχει πιθανότητα να δώσω το εισιτήριό μου για να πάει ο πατέρας με μητέρα ή επειδή έχει το όνομά μου δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν; 

2) τώρα που προέκυψε ο τουρισμός για όλους για τον πατέρα μου μήπως συμφέρει να χρησιμοποιήσουν εκείνο για να πάνε ταξίδι; Καλύπτει περισσότερα;

3) στον κοινωνικό τουρισμό αν έχεις ένα εισιτήριο πληρώνει λίγα ο ένας και ο άλλος κάπως το μοιράζεται. Στον τουρισμό για όλους μήπως καλύπτεται όλο το δωμάτιο;

4) τι καλύπτεται στον τουρισμό για όλους; Είδα αλλά δεν κατάλαβα. Έλεγε για 4 νύχτες το 80% αλλά μαξ 40€; Αχ δεν το κατάλαβα καθόλου. 

Μία βοήθεια βρε παιδιά να στείλω τους γονείς μου ένα ταξίδακι τον χειμώνα! Μου κουράστηκαν πολύ φέτος!

σας ευχαριστώ!

Δημοσ.

Παιδες λίγη βοήθεια,  πρώτη φορά που κάνω αίτηση και ημουν προσωρινός δικαιούχος. Μετά από εδω τι κάνω; πως παραλαμβάνω τι ; επίσης έχετε να προτείνετε μέρος όπου να μην χρειάζομαι αυτοκίνητο για μετακίνηση; 

ευχαριστώ προκαταβολικά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγαινετε εδω: https://www.oaed.gr/koinonikos-toyrismos?tab=koinonikos-toyrismos-2021-2022&tab2=oristika-apotelesmata&tab3=dikaioukhoi

Scroll down μεχρι να δειτε εκει που λεει Δικαιουχοι. Και μετα ανοιγετε το αρχειο που ειναι το Οριστικο Μητρωο Δικαιουχων-Ωφελουμενων και ψαχνετε να δειτε αν ειστε μεσα. 

Αν ειστε δικαιουχοι, τοτε συνδεθειτε στις ηλεκτρονικες υπηρεσιες του ΟΑΕΔ. Στο προφιλ σας δεξια λεει Επιταγες ωφελουμενων προγραμματος. Εκει θα εχει τον αριθμο επιταγης κοινωνικου τουρισμου. Μπορειτε να τον αποθηκευσετε και να τον χρησιμοποιησετε για διαμονη ή ακτοπλοικα. 

IMG_20210724_161305.jpg.49d6fea5269d8ab2710f4ef07981f5d9.jpg

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 3
Δημοσ.

Καλημέρα, μια επιβεβαίωση:

αν και αναφέρεται στο site του ΟΑΕΔ, ισχύει ότι ό,τι αφορά τα περί ποσού επιδότησης για το εκάστοτε κατάλυμα - ακτοπλοϊκά, το μαθαίνεις όταν έρθεις σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο του καταλύματος που έχεις επιλέξει? 

Ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω voucher για τουριστικά γραφεία. Υπάρχουν γραφεία που έχουν  αναρτήσει προσφορές, δεν μπόρεσα να βρω. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, kakarame είπε

Ευχαριστώ, πρέπει να ειναι και το μοναδικό για την ωρα

Εχει και αλλα απο οτι είδα, απλως αυτό ειναι το πιο ενημερωμενο για την ώρα (και δεν νομιζω να εχει κι αλλο) 

Δημοσ.
Στις 24/7/2021 στις 3:21 ΜΜ, mariariw22 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Εύχομαι να είστε όλοι καλά! Φέτος για 1η χρονιά δικαιούμαι εισιτήριο κοινωνικού τουρισμού όπως επίσης και ο πατέρας μου δικαιούται τουρισμό για όλους. Έχω όμως αρκετές απορίες γιατι δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κανένα από τα δύο. Πρώτα από όλα δεν ξέρω αν πρέπει να θεωρώ τον εαυτό μου τυχερή, καθώς δε γνωρίζω πόσο συμφέρουν όλα αυτά. Είχα αποφασίσει να δώσω το εισιτήριο μου στους γονείς μου για να πάνε κάπου να ξεκουραστούν τον χειμώνα (αν δε μας κλείσουν). Ερωτήματα:

1) υπάρχει πιθανότητα να δώσω το εισιτήριό μου για να πάει ο πατέρας με μητέρα ή επειδή έχει το όνομά μου δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν; 

2) τώρα που προέκυψε ο τουρισμός για όλους για τον πατέρα μου μήπως συμφέρει να χρησιμοποιήσουν εκείνο για να πάνε ταξίδι; Καλύπτει περισσότερα;

3) στον κοινωνικό τουρισμό αν έχεις ένα εισιτήριο πληρώνει λίγα ο ένας και ο άλλος κάπως το μοιράζεται. Στον τουρισμό για όλους μήπως καλύπτεται όλο το δωμάτιο;

4) τι καλύπτεται στον τουρισμό για όλους; Είδα αλλά δεν κατάλαβα. Έλεγε για 4 νύχτες το 80% αλλά μαξ 40€; Αχ δεν το κατάλαβα καθόλου. 

Μία βοήθεια βρε παιδιά να στείλω τους γονείς μου ένα ταξίδακι τον χειμώνα! Μου κουράστηκαν πολύ φέτος!

σας ευχαριστώ!

Θα σου πω για τον "Τουρισμό για όλους" με τον οποίο πήγα φέτος.

Οι τιμές είναι ανά άτομο ανά ημέρα. Το περσινό πρόγραμμα (δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι), έδινε:
Για 3 διανυκτερεύσεις, επιδότηση 100%,μέχρι 40 ευρώ/δικαιούχο/ημέρα.
Για 4 διανυκτερεύσεις, επιδότηση 80%, μέχρι 30 ευρώ/δικαιούχο/ημέρα.
Δηλαδή, αν είναι 2 άτομα και βρουν ένα ξενοδοχείο με:
- 100 ευρώ την μέρα, θα πληρώσουν 3Χ20=60 ευρώ για 3 διανυκτερεύσεις και 4Χ40=160 ευρώ για 4 διανυκτερεύσεις. 
- 80 ευρώ την ημέρα, για 3 διανυκτερεύσεις δεν θα πληρώσουν τίποτα, και για 4, 4Χ20=80.

Πολύ δύσκολα να πάνε άλλα άτομα. Μέχρι και την πιστωτική ήθελαν στο όνομα του δικαιούχου. Ζήτησαν ταυτότητες, βεβαιώσεις ΑΜΚΑ κτλ κτλ

Δημοσ.
Στις 30/7/2021 στις 11:50 ΠΜ, CONAN_ είπε

Εχει και αλλα απο οτι είδα, απλως αυτό ειναι το πιο ενημερωμενο για την ώρα (και δεν νομιζω να εχει κι αλλο) 

Εστειλα 3-4 mail σε γραφεια της λιστας αλλα δεν πηρα απαντηση ακομα

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαι στην οριστική λίστα με για τον κοινωνικό τουρισμό. Μπήκα στη σελίδα του ΟΑΕΔ για να βρω το voucher και λέει: "ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ
ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ".

Αυτό τη σημαινει; Ότι επιδοτήθηκαν μόνο για εισιτήρια πλοίου και όχι για ξενοδοχείο;

Δημοσ.
Στις 7/8/2021 στις 8:11 ΜΜ, Angel51190 είπε

Καλησπέρα,

Είμαι στην οριστική λίστα με για τον κοινωνικό τουρισμό. Μπήκα στη σελίδα του ΟΑΕΔ για να βρω το voucher και λέει: "ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ
ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ".

Αυτό τη σημαινει; Ότι επιδοτήθηκαν μόνο για εισιτήρια πλοίου και όχι για ξενοδοχείο;

Ακριβώς την ίδια περίπτωση και απορία έχω και εγώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...