fysikos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Το tourists4all πήρε μέχρι το τέλος του 2021 παράταση.
eidikos33 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 32 λεπτά πριν, fysikos είπε Το tourists4all πήρε μέχρι το τέλος του 2021 παράταση. που μπορω να βρω τους παροχους που ειναι συμβεβλημενοι? 1
fysikos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 https://www.tourism4all.gov.gr/Content/KatalymataOristika2021.xlsx
themaniac4 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Παιδια να ρωτησω αν ξερει κανεις? Εχω voucher και θελω με ενα φιλο μου να παμε σε κανενα νησακι. Ο φιλος μου δεν εχει voucher. Γραφει οτι δικαιουμε 40 ευρω την διανυκτερευση (για μεχρι 3 διανυκτερευσεις). Βλεπω καποια χοτελια που γραφουν πχ για μονοκλινο 40ευρω, για δικλινο 28 ανα ατομο. Αυτο σημαινει οτι πχ αν πηγαινα μονος δεν θα πληρωνα τιποτα, αν ομως παω με τον φιλαρακο, εγω δεν θα πληρωσω τιποτα αλλα ο φιλαρακος 28 ευρω ή πχ 28*2(ατομα)=56(συνολο)-40(που δικαιουμε) = 16ευρω? (Δεν ειναι συγκεκριμενο παραδειγμα που με ενδιαφερει, Απλα να καταλαβω πως δουλευει πανω-κατω) Thank you
Conan2046 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 18 ώρες πριν, themaniac4 είπε Παιδια να ρωτησω αν ξερει κανεις? Εχω voucher και θελω με ενα φιλο μου να παμε σε κανενα νησακι. Ο φιλος μου δεν εχει voucher. Γραφει οτι δικαιουμε 40 ευρω την διανυκτερευση (για μεχρι 3 διανυκτερευσεις). Βλεπω καποια χοτελια που γραφουν πχ για μονοκλινο 40ευρω, για δικλινο 28 ανα ατομο. Αυτο σημαινει οτι πχ αν πηγαινα μονος δεν θα πληρωνα τιποτα, αν ομως παω με τον φιλαρακο, εγω δεν θα πληρωσω τιποτα αλλα ο φιλαρακος 28 ευρω ή πχ 28*2(ατομα)=56(συνολο)-40(που δικαιουμε) = 16ευρω? (Δεν ειναι συγκεκριμενο παραδειγμα που με ενδιαφερει, Απλα να καταλαβω πως δουλευει πανω-κατω) Thank you Η τιμή συνεργασίας είναι για όσους είναι δικαιούχοι, για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα δεν προβλέπει κάτι, πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με το κατάλυμα που θα επικοινωνήσετε.
themaniac4 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Στις 3/7/2021 στις 11:06 ΠΜ, Conan2046 είπε Η τιμή συνεργασίας είναι για όσους είναι δικαιούχοι, για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα δεν προβλέπει κάτι, πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με το κατάλυμα που θα επικοινωνήσετε. thanks bro
Lanike71 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Στις 2/7/2021 στις 4:29 ΜΜ, themaniac4 είπε Παιδια να ρωτησω αν ξερει κανεις? Εχω voucher και θελω με ενα φιλο μου να παμε σε κανενα νησακι. Ο φιλος μου δεν εχει voucher. Γραφει οτι δικαιουμε 40 ευρω την διανυκτερευση (για μεχρι 3 διανυκτερευσεις). Βλεπω καποια χοτελια που γραφουν πχ για μονοκλινο 40ευρω, για δικλινο 28 ανα ατομο. Αυτο σημαινει οτι πχ αν πηγαινα μονος δεν θα πληρωνα τιποτα, αν ομως παω με τον φιλαρακο, εγω δεν θα πληρωσω τιποτα αλλα ο φιλαρακος 28 ευρω ή πχ 28*2(ατομα)=56(συνολο)-40(που δικαιουμε) = 16ευρω? (Δεν ειναι συγκεκριμενο παραδειγμα που με ενδιαφερει, Απλα να καταλαβω πως δουλευει πανω-κατω) Thank you Επειδή την πάτησα κι εγώ κάπως έτσι, θα χρεωθεί 28 ευρώ. Καλύτερα όμως να πάρεις τηλ. για να συννενοηθείς.
themaniac4 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 10 ώρες πριν, Lanike71 είπε Επειδή την πάτησα κι εγώ κάπως έτσι, θα χρεωθεί 28 ευρώ. Καλύτερα όμως να πάρεις τηλ. για να συννενοηθείς. Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια Ναι οταν καταληξω που θα παω θα παρω τηλεφωνο να συννενοηθω.
darkef Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Γεια σας παιδια, μια απορια εαν ξερει κανεις. Οταν κανουμε αιτηση και η ημαστε οικογενεια κανουμε μια αιτηση και μπαινουν οι υπολοιποι σαν μελοι, οταν βγαινουν τα αποτελεσματα και βγαινει η επιταγη, βγαινει μονο στο ατομο που εκανε την αιτηση, τα μελοι δικαιουνται τα κουπονια ή οχι; Επειδη οταν παιρνεις τηλ. ο ενας λεει αλλα ο αλλος αλλα στα ξενοδοχεια. Πχ σε ενα που πηραμε ελεγε μια συμμετοχη και για τους δυο και σε ενα αλλο λεει ο δευτερος θα πληρωσει κανονικα ολο το ποσο (ενω ημαστε παντρεμενοι). Μηπως τελικα πρεπει να κανουμε δυο αιτησεις ξεχωριστα;
Lanike71 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Αν δουλεύετε και οι δύο, τότε δύο αιτήσεις. Αν υπάρχουν προστατευόμενα μέλη (παιδιά), θα μπουν στην αίτηση αυτού που έχει τα παιδιά, θα πρέπει να τσεκάρεις το αντίστοιχο κουτάκι.
Triple_HR21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 αν καποιος που δεν το χρειαζεται και θελει να το πουλησει το voucher ας μου στειλει ενα πμ αμεσα ευχαριστω 1
sixfeetunder Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Καλησπερα,παιδια εχουμε κληρωθει μαζι με τον γιο μου απο την αγροτικη εστια για κοινονικο τουρισμο 2021,απο εδω και περα χρειαζετε να παω τα ΚΕΠ για παραλαβη καποιου εγγραφου?Η απλα αν θελησω να κανω κρατηση γινετε ηλεκτρονικα και δεν χρειαζετε πλεον εγραφα?Και ποιο παλια που ειχαμε κληρωθει πριν 10 χρονια επρεπε απο τα ΚΕΠ να μας εκτυπωσουν κατι κουπονια.Το ταμειο ειναι πρωην ΟΓΑ
Boubis1411 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Triple_HR21 είπε αν καποιος που δεν το χρειαζεται και θελει να το πουλησει το voucher ας μου στειλει ενα πμ αμεσα ευχαριστω Εχω εγώ φετινό μέχρι 31 θέλεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα