Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 890
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω πρόβλημα με την σύνδεση στην υπηρεσία OAED e services.
Δεν γνωρίζω στοιχεία εισόδου OAED.

1η προσπάθεια να εισέλθω με κωδικούς taxis net. Τους συμπληρώνω επιτυχώς στο link της ΑΑΔΕ, μου ζητάει ΑΜΚΑ, τον εισάγω επιτυχώς, επιλέγω εξουσιοδοτώ και ύστερα μου ζητάει να κάνω εγγραφή. Δηλώνω όλα τα στοιχεία και στο τέλος παίρνω σφάλμα ότι ο ΑΜΚΑ είναι ήδη κατοχυρωμένος

2η προσπάθεια. Μέσω της σελίδας του OAED e services, επιλέγω "Ξεχάσατε το όνομα χρήση ή συνθηματικό". 2ο βήμα "Επανεγγραφή μέσω ταυτοποίησης ΓΓΠΣ", 3ο βήμα βάσω πάλι στοιχεία taxis net στην σελίδα της ΑΑΔΕ, δηλώνω ΑΜΚΑ και με στέλνει στην ίδια φόρμα εγγραφής. Ξανά βάζω όλα τα στοιχεία και ξαναπαίρνω το μήνυμα ότι ο ΑΜΚΑ είναι ήδη κατοχυρωμένος

σε τι infinity loop έχω πέσει. κάνω κάτι λάθος; 
λογικά μόνο με εξυπηρέτηση σε γραφείο ΟΑΕΔ λύνεται αυτό το πρόβλημα; 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

υπαρχει προβλημα αν στη διευθυνση μου εχω κρατησει την παλια και οχι τη νεα? θα επηρεασει καπως την αιτηση μου ξερετε?

κι εγω θα ηθελα να το μαθω αυτο με τη διευθυνση...γιατι για να παω ΟΑΕΔ για αλλαγη δεν με βλεπω

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, spocky είπε

κι εγω θα ηθελα να το μαθω αυτο με τη διευθυνση...γιατι για να παω ΟΑΕΔ για αλλαγη δεν με βλεπω

Αλλαγή διεύθυνσης γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά με ραντεβού μεσω teams. Πρώτο διαθέσιμο ραντεβού και που το έκλεισα είναι τον Αύγουστο....κλαφτα ..δημόσιο στα χειρότερα του...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kSiS είπε

1η προσπάθεια να εισέλθω με κωδικούς taxis net. Τους συμπληρώνω επιτυχώς στο link της ΑΑΔΕ, μου ζητάει ΑΜΚΑ, τον εισάγω επιτυχώς, επιλέγω εξουσιοδοτώ και ύστερα μου ζητάει να κάνω εγγραφή. Δηλώνω όλα τα στοιχεία και στο τέλος παίρνω σφάλμα ότι ο ΑΜΚΑ είναι ήδη κατοχυρωμένος

2η προσπάθεια. Μέσω της σελίδας του OAED e services, επιλέγω "Ξεχάσατε το όνομα χρήση ή συνθηματικό". 2ο βήμα "Επανεγγραφή μέσω ταυτοποίησης ΓΓΠΣ", 3ο βήμα βάσω πάλι στοιχεία taxis net στην σελίδα της ΑΑΔΕ, δηλώνω ΑΜΚΑ και με στέλνει στην ίδια φόρμα εγγραφής. Ξανά βάζω όλα τα στοιχεία και ξαναπαίρνω το μήνυμα ότι ο ΑΜΚΑ είναι ήδη κατοχυρωμένος

Δεν σε βλεπω να γλιτωνεις το να πηγαινεις απο εκει.

Συστημικα κατι εχουν κανει με το ΑΜΚΑ πιστευω και σε κολλαει.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kSiS είπε

Και από το τηλέφωνο μπορείς να λύσεις το πρόβλημα. Θα διαγράψουν τον παλιό σου λογαριασμό και θα μπορείς να κάνεις εγγραφή ξανά

Δημοσ.
4 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Αλλαγή διεύθυνσης γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά με ραντεβού μεσω teams. Πρώτο διαθέσιμο ραντεβού και που το έκλεισα είναι τον Αύγουστο....κλαφτα ..δημόσιο στα χειρότερα του...

χαχαχα ποιος σαδιστης το σκεφτηκε αυτο με το ραντεβου για αλλαγη διευθυνσης. Σε λιγο θα θελουμε και βυσμα για να αλλαξουμε ενα στοιχειο στον οαεδ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έχω πάρει σε περιπου 10 ξενοδοχεια και μου λενε πως φετος δεν συμμετεχουν στο προγραμμα...έχει βρει καποιος διαμονη φέτος; δεν ειναι υποχρεωτικο να παρεχουν δωματια εφοσον συμμετέχουν στο πρόγραμμα; 
μπαίνω στο site του ξενοδοχειο, βλεπω οτι εχει διαθεσιμοτητα αλλα οτα ντους λεω για το voucher μου λενε πως δεν εχει διαθεσιμα δωμάτια.

Δημοσ.

Φέτος έχουμε εμβόλια, φέτος έχουμε τουρίστες, περιμένετε εσείς οι ιθαγενείς να βρείτε δωμάτιο με κοινωνικό τουρισμό.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fysikos είπε

έχω πάρει σε περιπου 10 ξενοδοχεια και μου λενε πως φετος δεν συμμετεχουν στο προγραμμα...έχει βρει καποιος διαμονη φέτος; δεν ειναι υποχρεωτικο να παρεχουν δωματια εφοσον συμμετέχουν στο πρόγραμμα; 
μπαίνω στο site του ξενοδοχειο, βλεπω οτι εχει διαθεσιμοτητα αλλα οτα ντους λεω για το voucher μου λενε πως δεν εχει διαθεσιμα δωμάτια.

Γιατί θεωρούν ότι όσοι έχουν voucher είναι η πλεμπα και δεν θα χαλάσουν extra στην διαμονή τους στο ξενοδοχείο.

Τώρα γιατί δηλώνουν συμμετοχή ένας θεός ξέρει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fysikos είπε

Βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο. Εκτός του ότι κάποιοι παράνομα ζητούσαν voucher + μετρητό, ενώ καλυπτόταν από το voucher, κάποιοι νόμιζαν ότι μου κάνουν χάρη να πάω στο κατάλυμμά τους διακοπές και με το ζόρι μιλούσαν μόλις άκουσαν voucher. Μάλλον θέλουν τους τουρίστες των Voucher για τον Οκτώβριο οι γελοίοι.

Ευτυχώς βρέθηκε μία ευγενέστατη κυρία που δέχτηκε κανονικά χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Συγνώμη μιλάμε για το φετινό voucher?Αφου δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα...

Το περυσινό έχει ισχύ μέχρι 31/7/2021 

• Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο. Εκτός του ότι κάποιοι παράνομα ζητούσαν voucher + μετρητό, ενώ καλυπτόταν από το voucher, κάποιοι νόμιζαν ότι μου κάνουν χάρη να πάω στο κατάλυμμά τους διακοπές και με το ζόρι μιλούσαν μόλις άκουσαν voucher. Μάλλον θέλουν τους τουρίστες των Voucher για τον Οκτώβριο οι γελοίοι.

Ευτυχώς βρέθηκε μία ευγενέστατη κυρία που δέχτηκε κανονικά χωρίς πρόβλημα.

Πού έκλεισες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...