LabrakisG1992 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Να ενημερώσω οτι μάλλον σήμερα στις 3 ανοίγει η πλατφόρμα και θα μείνει ανοιχτή για μια εβδομάδα.
MikeJ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Άνοιξε η πλατφόρμα είδα. Απ' ότι καταλαβαίνω δε δικαιούσαι 2 χρονιές σερί, εκτός αν ανήκεις σε κατηγορία ΑΜΕΑ. Αν παρόλα αυτά κάνεις αίτηση (μιας και δεν τους έχει κόψει να σε μπλοκάρει αυτόματο το σύστημα) υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή απλά τρως άκυρο και όλα καλά;
CONAN_ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 20 λεπτά πριν, MikeJ είπε Άνοιξε η πλατφόρμα είδα. Απ' ότι καταλαβαίνω δε δικαιούσαι 2 χρονιές σερί, εκτός αν ανήκεις σε κατηγορία ΑΜΕΑ. Αν παρόλα αυτά κάνεις αίτηση (μιας και δεν τους έχει κόψει να σε μπλοκάρει αυτόματο το σύστημα) υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή απλά τρως άκυρο και όλα καλά; Πολλά δεν τους έχουν κόψει έτσι ώστε να γίνεται πιο ομαλά και αυτοματοποιημένα η αίτηση. Για να σου απαντήσω, τρώς άκυρο στην τελική λίστα δικαιούχων
Miracle Worker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 51 λεπτά πριν, MikeJ είπε Άνοιξε η πλατφόρμα είδα. Απ' ότι καταλαβαίνω δε δικαιούσαι 2 χρονιές σερί, εκτός αν ανήκεις σε κατηγορία ΑΜΕΑ. Αν παρόλα αυτά κάνεις αίτηση (μιας και δεν τους έχει κόψει να σε μπλοκάρει αυτόματο το σύστημα) υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή απλά τρως άκυρο και όλα καλά; Κάτι άκουσα ότι οι περσινοί δικαιούχοι θα έχουν δικαίωμα και φέτος. Έκανες χρήση της επιδότησης πέρυσι; Εγώ πήγα να μπω 3-4 φορές και μου λέει έχει πρόβλημα η σελίδα...
MikeJ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 4 minutes ago, Miracle Worker said: Κάτι άκουσα ότι οι περσινοί δικαιούχοι θα έχουν δικαίωμα και φέτος. Έκανες χρήση της επιδότησης πέρυσι; Εγώ πήγα να μπω 3-4 φορές και μου λέει έχει πρόβλημα η σελίδα... Γενικά έχει κλαταρει σήμερα η σελίδα των e services του ΟΑΕΔ. Εγώ διάβασα ότι όπως και άλλες χρονιές δεν γίνεται 2 σερί το οποίο είναι και λογικό για να πάρουν άλλοι φέτος. Έχω κανονίσει για τον Ιούλιο να κάνω χρήση της περσινής αφού δε δόθηκε παράταση τελικά (λήγουν 31.7). Σχετικά άδικο για τους περσινους μιας και το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από πέρσι τον Αύγουστο ήμασταν λοκνταουν. Για αυτό πιο πολύ έλεγα να κάνω αίτηση και φέτος στη λογική του "μπας και" απλά δεν ήθελα να "μπλέξω" πχ γιατί η αίτηση και καλά είναι σαν υπεύθυνη δήλωση ότι έχεις διαβάσει τους όρους κλπ. 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 9 ώρες πριν, MikeJ είπε Γενικά έχει κλαταρει σήμερα η σελίδα των e services του ΟΑΕΔ. Εγώ διάβασα ότι όπως και άλλες χρονιές δεν γίνεται 2 σερί το οποίο είναι και λογικό για να πάρουν άλλοι φέτος. Έχω κανονίσει για τον Ιούλιο να κάνω χρήση της περσινής αφού δε δόθηκε παράταση τελικά (λήγουν 31.7). Σχετικά άδικο για τους περσινους μιας και το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από πέρσι τον Αύγουστο ήμασταν λοκνταουν. Για αυτό πιο πολύ έλεγα να κάνω αίτηση και φέτος στη λογική του "μπας και" απλά δεν ήθελα να "μπλέξω" πχ γιατί η αίτηση και καλά είναι σαν υπεύθυνη δήλωση ότι έχεις διαβάσει τους όρους κλπ. Μπορείς να κάνεις αίτηση αλλά δεν θα γίνει δεκτή.Χθές όλη μερα ήταν κάτω το σύστημα σήμερα είναι έτσι και έτσι.Γενικά η καλύτερη λύση είναι να μπεις πρωί(εγώ μπήκα 6 παρά και πήγαινε σφαίρα η σελίδα).
The_Judas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δικαιούνται ή είναι μόνο για μισθωτούς;
eidikos33 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, The_Judas είπε Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δικαιούνται ή είναι μόνο για μισθωτούς; μονο μισθωτοι νομιζω
Edel Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ που είμαι μισθωτός γιατί δε μου βγάζει επιλογή πουθενά ? EDIT: Το βρήκα Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2021 από Edel
LabrakisG1992 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, Edel είπε Εγώ που είμαι μισθωτός γιατί δε μου βγάζει επιλογή πουθενά ? Μήπως πήρες πέρυσι?Ή μήπως πας κάπου λάθος?ΟΑΕΔ κανεις LOG IN-->δεξιά εκεί που λέει αιτήσεις-->υποβολή νέας αίτησης-->αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2021-2022 1
vforvaggelis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Περσι ειχα εγκριθει και στο κλασικο του κοινωνικου τουρισμου αλλα και στο Tourism4All. Εχω κλεισει να χρησιμοποιησω μεσα στον Ιουλιο (πριν ληξει) το Tourism4All. Το αλλο δεν θα το χρησιμοποιησω, θα ειμαι οκ η θα εχω θεμα επειδη εγκριθηκα και στο αλλο;
LabrakisG1992 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 32 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε Περσι ειχα εγκριθει και στο κλασικο του κοινωνικου τουρισμου αλλα και στο Tourism4All. Εχω κλεισει να χρησιμοποιησω μεσα στον Ιουλιο (πριν ληξει) το Tourism4All. Το αλλο δεν θα το χρησιμοποιησω, θα ειμαι οκ η θα εχω θεμα επειδη εγκριθηκα και στο αλλο; Αφού είχες εκριθεί πέρυσι φέτος δεν μπορείς.Δεν έχει σημασία αν το χρησιμοποιησες.
vforvaggelis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 23 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Αφού είχες εκριθεί πέρυσι φέτος δεν μπορείς.Δεν έχει σημασία αν το χρησιμοποιησες. Για το περσινο μιλαω που ληγει 31/7/21
MikeJ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 1 hour ago, vforvaggelis said: Περσι ειχα εγκριθει και στο κλασικο του κοινωνικου τουρισμου αλλα και στο Tourism4All. Εχω κλεισει να χρησιμοποιησω μεσα στον Ιουλιο (πριν ληξει) το Tourism4All. Το αλλο δεν θα το χρησιμοποιησω, θα ειμαι οκ η θα εχω θεμα επειδη εγκριθηκα και στο αλλο; Βασικά ο κοινωνικός τουρισμός του ΟΑΕΔ λήγει στις 31/7.( Η περσινή επιταγή) Το τουρισμός για όλους πήρε παράταση νομίζω μέχρι το τέλος του χρόνου. Από τα δύο, του ΟΑΕΔ είναι μακράν καλύτερο αν θες να το ψάξεις.
vforvaggelis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 35 λεπτά πριν, MikeJ είπε Βασικά ο κοινωνικός τουρισμός του ΟΑΕΔ λήγει στις 31/7.( Η περσινή επιταγή) Το τουρισμός για όλους πήρε παράταση νομίζω μέχρι το τέλος του χρόνου. Από τα δύο, του ΟΑΕΔ είναι μακράν καλύτερο αν θες να το ψάξεις. Με ενδιαφερει συγκεκριμενη περιοχη που δεν την καλυπτε οπως ηθελα του ΟΑΕΔ. Anyway το θεμα μου ειναι αν θα ειμαι οκ να χρησιμοποιησω τοπν τουρισμο για ολους αντι του οαεδ γιατι καπου αν θυμαμαι καλα ειχα διαβασει οτι αν εγκριθηκες και στα στα 2 τοτε πας στου οαεδ και οχι στο αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα