GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 ποτε δεν νομιζω να δικαιοντουσαν οι μακροχρονια ανεργοι κοινωνικο τουρισμο . Αφου θελει να εχεις ενσημα κολλημενα την προηγουμενη χρονια 1
georgia6575 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 ΟΚ οι ανεργοι δεν δικαιούται εφοσον δεν έχουν ένσημα κατανοητό εν μέρει ούτε οι οχτωμανίτες είναι εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν ένσημα και τους πετάει απ' έξω??
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) τι ειναι οι οχτωμανιτες ; Αν εννοειτε οχτωμηνιτες νομιζω οτι αυτοι ειναι του δημοσιου και ο κοινωνικος τουρισμος αφορα μονο τον ιδιωτικο τομεα Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από GaGaS_Thess
lbch Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μια ερώτηση: περί του Κοινωνικού Τουρισμού επειδή έτσι όπως το διαβάζω θεωρώ ότι αφορά μόνο τους ανέργους αλλά μου ανέφεραν ότι δικαιούμαι και εγώ που δουλεύω κανονικά (και βάσει εισοδήματος.., όπως π.χ. παλιά), με την διαφορά ότι μπήκα σε αναστολή από 1η Απριλίου '20- 18 Μαΐου' 20 Νομίζω ότι δεν δικαιούμαι Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 27 Μαΐου 2021 από lbch
*nenya* Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Υποτιθεται εχουν ανοιξει οι αιτησεις για Κοινωνικο Τουρισμο. Αλλα ρε σεις, στην διαθεσιμη λιστα αιτησεων (δλδ μεσω site οαεδ) ακομα δεν εμφανιζει την αιτηση για κοινωνικο τουρισμο...Λογικα σε ολους συμβαινει αυτό; Για δειτε κι εσείς. Αρα ενω λενε οτι ανοιξαν οι αιτήσεις, ουσιαστικα τζιφος!
LabrakisG1992 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Αν δεν κάνω λάθος έχουν ανοίξει μόνο για τον ΟΓΑ,οι υπόλοιποι μέσα του μήνα.
*nenya* Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Οποτε κλασσικη παραπληροφορηση απο τα διαφορα sites που λένε οτι ανοιξαν γενικά οι αιτησεις...
CONAN_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, *nenya* είπε Υποτιθεται εχουν ανοιξει οι αιτησεις για Κοινωνικο Τουρισμο. Αλλα ρε σεις, στην διαθεσιμη λιστα αιτησεων (δλδ μεσω site οαεδ) ακομα δεν εμφανιζει την αιτηση για κοινωνικο τουρισμο...Λογικα σε ολους συμβαινει αυτό; Για δειτε κι εσείς. Αρα ενω λενε οτι ανοιξαν οι αιτήσεις, ουσιαστικα τζιφος! 46 λεπτά πριν, *nenya* είπε Οποτε κλασσικη παραπληροφορηση απο τα διαφορα sites που λένε οτι ανοιξαν γενικά οι αιτησεις... Κλασσικά γράφουν ο,τι να ναι οι διάφορες "ειδησεογραφικές" σελίδες. Εγω είχα κάνει το 2019 περίπου 6-7 Ιουνίου, οπότε λογικά απο Δευτέρα θα ανοίξουν
lbch Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Παίδες και γω χθες διάβασα ότι πρόκειται για νέους δικαιούχους να ανοίξει (προσωπικά πέρυσι δεν έκανα) και όταν έβαζα ΑΦΜ μου βγάζει ότι έχει λήξει από 11/7 που αφορά όμως τους περυσινούς
Boubis1411 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Ανοιξε μέσω ικα να κάνουμε αίτηση Η άνοιξε ο τουρισμός για όλους; Λινκ μπορεί να βάλει κάποιος; Δεν βρήκα άκρη
*nenya* Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Το tourism4all το συζητάμε σε αλλο thread για να μην μπερδευτουμε σ'αυτο εδω. Εδω λέμε για τον κοινωνικο τουρισμο που ναι μεν τα sites λενε οτι ανοιξε αλλα δεεεεν! (κάνεις την αιτηση online μεσω των ηλεκτρονικων υπηρεσιων του οαεδ, συνδεεσαι και με κωδικους taxisnet αν θες). 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Ο κοινωνικός τουρισμός έχει ανοίξει μόνο για επιχειρίσεις και ασφαλισμένους του ΟΓΑ. Για ασφαλισμένους του ΙΚΑ(εφκα) από μέσα του μήνα λογικά(δεν υπάρχει ακριβώς ημερομηνία ακόμα). Έγραψε ένα σαιτ μια βλακεία και το αναπαράγουν όλοι μην ασχολείστε. 1 2
Boubis1411 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 9 ώρες πριν, *nenya* είπε Το tourism4all το συζητάμε σε αλλο thread για να μην μπερδευτουμε σ'αυτο εδω. Εδω λέμε για τον κοινωνικο τουρισμο που ναι μεν τα sites λενε οτι ανοιξε αλλα δεεεεν! (κάνεις την αιτηση online μεσω των ηλεκτρονικων υπηρεσιων του οαεδ, συνδεεσαι και με κωδικους taxisnet αν θες). Δεν βρήκα τίποτα μέσω ικα 8 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Ο κοινωνικός τουρισμός έχει ανοίξει μόνο για επιχειρίσεις και ασφαλισμένους του ΟΓΑ. Για ασφαλισμένους του ΙΚΑ(εφκα) από μέσα του μήνα λογικά(δεν υπάρχει ακριβώς ημερομηνία ακόμα). Έγραψε ένα σαιτ μια βλακεία και το αναπαράγουν όλοι μην ασχολείστε. Ωραιος φίλε. Ο τουρισμός για όλους άνοιξε η ψάχνω άδικα;
*nenya* Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Ποιο ικα βρε μπουμπη; Σου εχω γραψει ηδη, μεσω των ηλεκτρονικων υπηρεσιων του οαεδ κανουμε τις αιτήσεις για κοινωνικο τουρισμο. Απλα δεν εχουν ανοιξει ακομα για οσους εχουμε ενσημα ικα! Για τον τουρισμό για ολους επισης ψαχνεις αδικα. Τωρα ειναι στη φαση που εχουν κανει καλεσμα για τους παροχους να δηλώσουν συμμετοχη. 1 1
Boubis1411 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 9 ώρες πριν, *nenya* είπε Ποιο ικα βρε μπουμπη; Σου εχω γραψει ηδη, μεσω των ηλεκτρονικων υπηρεσιων του οαεδ κανουμε τις αιτήσεις για κοινωνικο τουρισμο. Απλα δεν εχουν ανοιξει ακομα για οσους εχουμε ενσημα ικα! Για τον τουρισμό για ολους επισης ψαχνεις αδικα. Τωρα ειναι στη φαση που εχουν κανει καλεσμα για τους παροχους να δηλώσουν συμμετοχη. Ναι παιδάκι μου μέσω οαεδ ικα ναι. Σε ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα