Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Kouk_oni είπε

καλησπέρα , επειδή δεν είδα και καμία απάντηση στην ερώτηση μου (καλή καρδιά !) να πω ότι εγώ από τους μη επιλέγομενους  λόγω μοριοδότησης βρέθηκα στους οριστικούς πίνακες στους δικαιούχους με επιταγή ! Όποτε οποιος απογοητεύτηκε από τους πρώτους πίνακες ας το ξαναδεί γτ προστέθηκαν άλλες 74000

Πηρα σε κατάλυματα της Κάρπαθου που θέλω φέτος να πάω διακοπές κ ο ένας μου είπε συμμετοχή 5 ευρώ , ο άλλος 3,5 ευρώ την μέρα . Σούπερ !!

Ωραία η Κάρπαθος, έχω πάει χωρίς κουπόνια. 

Πέρυσι πήγε φίλος μου όμως με επιταγή κοινωνικού τουρισμού και είχε διαλέξει το Διαφάνι στον Όλυμπο (της Καρπάθου), το οποίο είναι ουσιαστικά απομονωμένο από το υπόλοιπο νησί (αν θυμάμαι καλά είναι κανά μισάωρο απόσταση από το πιο κοντινό χωρίο και δεν πιάνει ούτε κινητό. Δεν λέω ότι είναι καλά ή κακά, αναλόγως τι αρέσει στον καθένα. Προσοχή όμως μην την πατήσεις και βρεθείς κάπου που είναι διαφορετικά απ' ότι περιμένεις

• Like 2
  • Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Conan2046 είπε

Ωραία η Κάρπαθος, έχω πάει χωρίς κουπόνια. 

Πέρυσι πήγε φίλος μου όμως με επιταγή κοινωνικού τουρισμού και είχε διαλέξει το Διαφάνι στον Όλυμπο (της Καρπάθου), το οποίο είναι ουσιαστικά απομονωμένο από το υπόλοιπο νησί (αν θυμάμαι καλά είναι κανά μισάωρο απόσταση από το πιο κοντινό χωρίο και δεν πιάνει ούτε κινητό. Δεν λέω ότι είναι καλά ή κακά, αναλόγως τι αρέσει στον καθένα. Προσοχή όμως μην την πατήσεις και βρεθείς κάπου που είναι διαφορετικά απ' ότι περιμένεις

@Conan2046 σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες ! η αλήθεια είναι πως πήγα να την πατήσω γιατί ο ΟΑΕΔ έχει 3 επιλογές για Κάρπαθο , το Διαφανι που είπες και αλλά 2 προς το νότιο τμήμα του νησιού . Πήγα να κλείσω εκεί αρχικά στο Διαφανι αλλά είδα πως το μόνο συν του είναι πως είναι μόνο κοντά στην Όλυμπο ( το πολύ όμορφο χωριό όπως μου έχουν πει ) αλλά σχεδόν μια ώρα και  από όλες τις παραλίες τις καλές του νησιού κ γενικά πολλή οδήγηση κ πολλή βενζίνη χωρίς λόγο! Η δεύτερη επιλογή ήταν Πηγαδια με κακές αξιολογησεις από πελατες .Τελικά κατέληξα να κλεισω  Αρκασα σε ένα ωραίο κατάλυμα με θέα στην θάλασσα κ σχεδόν άριστες αξιολογήσεις στο booking με κόστος 3,5 € την μέρα. ! Με αυτό το μηδαμινό κόστος θα εστιάσω έτσι στο καλό φαγητό , στις παραλίες κ σε καμμία δραστηριότητα στο νησί !

Πάντως τα πραγματικά πολύ ωραία καταλύματα για Καρπαθο και γενικά τα έχει το tourismforall 😉

Αν έχεις τίποτα καλά tip για το νησί θα χαρώ να τα μοιραστείς είτε εδώ είτε σε άλλο topic που είναι κ πιο σχετικό !

Δημοσ.

Αρκάσα είχα μείνει κι εγώ πέρυσι, καλά είναι, νομίζω ότι μέναμε σ' αυτό που είναι στο πρόγραμμα αλλά δεν είμαι σίγουρος για το όνομα, αν μου δώσεις το λινκ στο booking μπορώ να στο επιβεβαιώσω. Σακάκια να πάρετε γιατί το βράδυ κάνει κρύο στην Αρκάσα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Kouk_oni said:

@Conan2046 σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες ! η αλήθεια είναι πως πήγα να την πατήσω γιατί ο ΟΑΕΔ έχει 3 επιλογές για Κάρπαθο , το Διαφανι που είπες και αλλά 2 προς το νότιο τμήμα του νησιού . Πήγα να κλείσω εκεί αρχικά στο Διαφανι αλλά είδα πως το μόνο συν του είναι πως είναι μόνο κοντά στην Όλυμπο ( το πολύ όμορφο χωριό όπως μου έχουν πει ) αλλά σχεδόν μια ώρα και  από όλες τις παραλίες τις καλές του νησιού κ γενικά πολλή οδήγηση κ πολλή βενζίνη χωρίς λόγο! Η δεύτερη επιλογή ήταν Πηγαδια με κακές αξιολογησεις από πελατες .Τελικά κατέληξα να κλεισω  Αρκασα σε ένα ωραίο κατάλυμα με θέα στην θάλασσα κ σχεδόν άριστες αξιολογήσεις στο booking με κόστος 3,5 € την μέρα. ! Με αυτό το μηδαμινό κόστος θα εστιάσω έτσι στο καλό φαγητό , στις παραλίες κ σε καμμία δραστηριότητα στο νησί !

Πάντως τα πραγματικά πολύ ωραία καταλύματα για Καρπαθο και γενικά τα έχει το tourismforall 😉

Αν έχεις τίποτα καλά tip για το νησί θα χαρώ να τα μοιραστείς είτε εδώ είτε σε άλλο topic που είναι κ πιο σχετικό !

Στην Αρκασα εχει και ωραιο μπαρακι, θα το ανακαλύψεις γρηγορα.

Κατα τ'αλλα, το νησι ειναι τεραστιο κ θελει μηχανακι ή αμαξι ιδανικα.

Στην Ολυμπο ΜΗΝ πας οδικως. Παρε καραβακι απο Πηγαδια μεχρι Διαφανι. Μετα στο διαφανι εχει πουλμαν που σας ανεβαζει στην Ολυμπο κ μετα απο μερικες ωρες σας επιστρέφει στο Διαφάνι. Το αλλο πανεμορφο χωριο ειναι το Μεσοχώρι. Στον Οθο θα πας κ θα παρεις κρασι (φημιζονται γι'αυτο). Κοντα στην Αρκασα ειναι το Φοινικι, μικρό χωριο με λιμανακι. Εκει θα πας για φρεσκο ψαρι κ γαριδομακαροναδα. Στην πρωτευουσα, τα Πηγαδια θα πας είτε για φαγητο είτε για καφε/ποτο. Έχει πολλες επιλογες κ σχετικα καλες τιμές. Αν θες τροπικο σκηνικό, ρηχα τιρκουαζ νερα κ αμμο, θα πας Διακοφτη (διπλα στο αεροδρόμιο) και πιο πριν Chicken Bay (οπου εχει κοσμο που μαθαινει windsurf). Αν λατρευεις να εξερευνεις τον βυθο, τοτε θα πας στα Καστελια. Ενας μικρος ορμος με βραχια στο πλαι, πετρες κ αμμο μεσα, απειρα ψαρια, χωρις αμμουδια εξω. Μπαινεις με σκαλες. Αν θες κοσμοπολίτικη παραλια με αμμο, τοτε πας Αμμοοπη.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΜΑΚΑΡΟΥΝΕΣ ❤️

Επεξ/σία από *nenya*
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/8/2020 στις 11:47 ΠΜ, *nenya* είπε

Στην Αρκασα εχει και ωραιο μπαρακι, θα το ανακαλύψεις γρηγορα.

Κατα τ'αλλα, το νησι ειναι τεραστιο κ θελει μηχανακι ή αμαξι ιδανικα.

Στην Ολυμπο ΜΗΝ πας οδικως. Παρε καραβακι απο Πηγαδια μεχρι Διαφανι. Μετα στο διαφανι εχει πουλμαν που σας ανεβαζει στην Ολυμπο κ μετα απο μερικες ωρες σας επιστρέφει στο Διαφάνι. Το αλλο πανεμορφο χωριο ειναι το Μεσοχώρι. Στον Οθο θα πας κ θα παρεις κρασι (φημιζονται γι'αυτο). Κοντα στην Αρκασα ειναι το Φοινικι, μικρό χωριο με λιμανακι. Εκει θα πας για φρεσκο ψαρι κ γαριδομακαροναδα. Στην πρωτευουσα, τα Πηγαδια θα πας είτε για φαγητο είτε για καφε/ποτο. Έχει πολλες επιλογες κ σχετικα καλες τιμές. Αν θες τροπικο σκηνικό, ρηχα τιρκουαζ νερα κ αμμο, θα πας Διακοφτη (διπλα στο αεροδρόμιο) και πιο πριν Chicken Bay (οπου εχει κοσμο που μαθαινει windsurf). Αν λατρευεις να εξερευνεις τον βυθο, τοτε θα πας στα Καστελια. Ενας μικρος ορμος με βραχια στο πλαι, πετρες κ αμμο μεσα, απειρα ψαρια, χωρις αμμουδια εξω. Μπαινεις με σκαλες. Αν θες κοσμοπολίτικη παραλια με αμμο, τοτε πας Αμμοοπη.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΜΑΚΑΡΟΥΝΕΣ ❤️

@*nenya* Είσαι ο άνθρωπος μου χαχα ! ΠΟΛΥ χρήσιμα tips κ επειδή βρήκα το post σου για Καρπαθο θα μεταφέρω τις απορίες μου εκεί γιατί εδώ είμαι λίγο out of topic και θα με βρίσουν !

ναι θα νοικιάσουμε αμάξι εκεί , γιατί θα πάω αεροπορικώς πήγαινε έλα με promos Aegean + SkyExpress 

αλλά γιατί να ΜΗΝ πάω οδικώς στην Όλυμπο ; Έχει γκρέμιλα ;;

to be continued στο post σου ..

Επεξ/σία από Kouk_oni
  • Like 1
Δημοσ.
18 minutes ago, Kouk_oni said:

@*nenya* Είσαι ο άνθρωπος μου χαχα ! ΠΟΛΥ χρήσιμα tips κ επειδή βρήκα το post σου για Καρπαθο θα μεταφέρω τις απορίες μου εκεί γιατί εδώ είμαι λίγο out of topic και θα με βρίσουν !

ναι θα νοικιάσουμε αμάξι εκεί , γιατί θα πάω αεροπορικώς πήγαινε έλα με promos Aegean + SkyExpress 

αλλά γιατί να ΜΗΝ πάω οδικώς στην Όλυμπο ; Έχει γκρέμιλα ;;

to be continued στο post σου ..

Χαρα μου να βοηθαω οσο μπορω. Αν εχεις κι αλλες αποριες στειλε μου πμ να μην βγαινουμε off topic.

Οδικως για Ολυμπο οι ντοπιοι μου ειπαν οτι το αποφευγουν και οι ιδιοι γιατί ο δρομος ειναι σχετικα χαλια, στενος, λακουβες κλπ. Ολοι επελεγαν τα καραβακια για Διαφανι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, *nenya* είπε

Χαρα μου να βοηθαω οσο μπορω. Αν εχεις κι αλλες αποριες στειλε μου πμ να μην βγαινουμε off topic.

Οδικως για Ολυμπο οι ντοπιοι μου ειπαν οτι το αποφευγουν και οι ιδιοι γιατί ο δρομος ειναι σχετικα χαλια, στενος, λακουβες κλπ. Ολοι επελεγαν τα καραβακια για Διαφανι.

Θα σου στείλω ναι ! Γιατί από ότι είδα έχει κλείσει και το σχετικό topic για διακοπές ..

Αυτα τα inside info από τους ντόπιους πολύ χρήσιμα 🤟

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Conan2046 είπε

Αρκάσα είχα μείνει κι εγώ πέρυσι, καλά είναι, νομίζω ότι μέναμε σ' αυτό που είναι στο πρόγραμμα αλλά δεν είμαι σίγουρος για το όνομα, αν μου δώσεις το λινκ στο booking μπορώ να στο επιβεβαιώσω. Σακάκια να πάρετε γιατί το βράδυ κάνει κρύο στην Αρκάσα.

@Conan2046 

http://www.booking.com/Share-rvmlxo

Αυτό  είναι το λινκ του καταλύματος , Dilina Studios λέγεται και έχει 9,2 rate μεταξύ αυτών που το επισκέφτηκαν .

Νταξει νομίζω είναι μια τίμια επιλογή για το αστείο ποσό που θα πληρώνω και καλή βάση η Αρκασα για τις εξορμήσεις μου . Αν έμεινες εκεί πες μια παραπάνω γνώμη ! Το κρατάω αυτό με τα σακάκια , άκουσα πως στο νησί σε παίρνει κ σε σηκώνει ! Βέβαια θα πάω 6-13 Σεπτέμβρη όποτε ελπιζω να έχει ηρεμήσει το πράγμα κ η θάλασσα να είναι οκ

Δημοσ.

Καλήμερα. Μέσω ΟΑΕΔ αν πας διακοπές δικαιουσε 6 νύχτες σωστά; αν πας για 4 νύχτες ο ξενοδόχος θα δηλώσει όμως ότι πήγες 6...οπότε παίρνει παραπάνω λεφτά. 

Άρα δεν πρπει να κσνει μια έκπτωση; 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους.. Μπορω να κανω μια περιεργη βαρετη και κουραστικη ερωτηση 😂? Σχετικα με αυτους π εχουν επιλεχθει για τα εισητηρια κοιν. Τουρ. Τι διαδικασια μετά χρειαζεται? Ποσες μέρες είναι? Τα ειχα δει περισυ αλλα δεν τα βρισκω. Επισης, θα πρεπει να ερθω σε επικοινωνια με το κατάλυμα πρωτα και να τους ρωτησω εκεινους? Και τι νησια καλύπτει? Συγνωμη δεν τα θυμαμαι εχει πάθει σεντονι ο εγκεφαλος 🤦

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω οι μακροχρόνια άνεργοι δεν εχουν το δικαίωμα να κάνουν αίτηση για τον κοινωνινικο τουρισμό 2021??

Εγω παντως  που προσπαθησα δεν υπάρχει τέτοια επιλογή.

Αν είναι έτσι και δεν κάνω κάτι λάθος ....Κρίμα πέταξε ολους τους μακροχρονια ανεργους εξω....

Τι να πω μπραβο σε αυτους που το σκέφτηκαν....

Επεξ/σία από georgia6575

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...