Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

@Πανος999 Αν μπεις στον ΟΑΕΔ, είτε στο Αιτήσεις, είτε στο Επιταγές Ωφελούμενων Προγράμματος, σου έχει τον αριθμό.

Τα ακτοπλοϊκά είναι μόνο οικονομική θέση για τους ωφελούμενους. Δεν περιλαμβάνουν όχημα

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Orestis_G είπε

@Πανος999 Αν μπεις στον ΟΑΕΔ, είτε στο Αιτήσεις, είτε στο Επιταγές Ωφελούμενων Προγράμματος, σου έχει τον αριθμό.

Τα ακτοπλοϊκά είναι μόνο οικονομική θέση για τους ωφελούμενους. Δεν περιλαμβάνουν όχημα

Α αυτο που λεει αριθμο επιταγης? Τελειος! Δν το ηξερα! 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Μεχρι στιγμης εχω κατανοησει τις εκπτώσεις σε ακτοπλοικα κ διανυκτερευσεις.. 

Μπορείς να γράψεις δύο σχόλια για τα πακέτα των ξενοδοχείων; 

Πιο συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για νησί που δίνει έως 10μερες 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, lambroszekis είπε

Μπορείς να γράψεις δύο σχόλια για τα πακέτα των ξενοδοχείων; 

Πιο συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για νησί που δίνει έως 10μερες 

Παει αναλογικα με τα αστέρια του ξενοδοχείου κ αν εχει ημιδιατροφή κλπ.. Βρες ξενοδοχείο κ επιτοπου παίρνεις τηλ κ ρωτας για τι ενδιαφέρεσαι..κ σου λέει αμέσως τιμη αυτος.. Έτσι το έκανα εγω.. Η συμμετοχή σου θα ειναι κοντα στο 10αρικο/μερα max... 

Επισκέπτης
Δημοσ.

@lambroszekis @Πανος999 Στα νησιά που έχουν την αυξημένη επιδότηση, καθώς και στον Έβρο, δεν υπάρχει ιδιωτική συμμετοχή, καλύπτεται από την επιδότηση (σελίδα 30 πρόσκλησης):

Αναφορά σε κείμενο

στα καταλύματα των νήσων Λέσβου, Λέρου, Σάμου, Χίου, Κω και του Νομού Έβρου ο πάροχος δενθα εισπράξει κανένα επιπλέον ποσό, γιατί αυτό έχει ενσωματωθεί στην επιδότηση

Δημοσ.

Στην ουσια αποκλειουν τον Αυγουστο απο τη χρηση των vouchers γιατι νομιζω η χρηση τους ειναι μεχρι τελη Ιουλιου 2021.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα , θα ηθελα να ρωτήσω το εξής : έχω διαβάσει αναλυτικά και τις 2 προσκλήσεις κοινωνικού τουρισμού ΟΑΕΔ και Τουρισμού για όλους .

στο πρώτο του ΟΑΕΔ είμαι στον πίνακα μη επιλεγόμενων ( όχι αποκλειομένων ) με 55 μόρια και σχετικά ψηλά στην λίστα . Πρακτικά δεν είμαι στους δικαιούχους αλλά ούτε κ στους αποκλεισμένους . Αλλά σε μια κατάσταση in between , κάτι σαν επιλαχούσα αν βγει ο συμπληρωματικός πίνακας με τις έξτρα 70000 επιταγές . Ισχύει αυτό η όχι ; Έχω ελπίδες ; Προσπαθώ να επικοινωνήσω με το τηλ. κέντρο του ΟΑΕΔ κ είναι πρακτικά αδύνατο κ ούτε ακόμη βλέπω κάποια ανακοίνωση για τις 70000 επιπλέον θέσεις 

αν γνωρίζει κάποιος η βρίσκεται σε παρόμοια θέση πλιζ ας μου πει .

στο άλλο προγραμμα του Τουρισμού για όλους είμαι μεν στην λίστα των επιτυχόντων όπως και άλλοι 699.999 χιλιάδες (!) και αναμένω την κλήρωση (εφόσον εξαιρεθούν οι επιτυχόντες του ΟΑΕΔ από τη μια ) κ το τι θα γίνει με την έξτρα λίστα του ΟΑΕΔ από την άλλη .

προσωπικα ελπιζω να κάτσει η μπίλια στου ΟΑΕΔ γιατί έχει σαφώς πολύ καλύτερες παροχές σε μέρες , χρήμα , ακτοπλοϊκά κλπ σε σχέση με το άλλο !

Κάθε  πληροφορία ευπρόσδεκτη !

Επεξ/σία από Kouk_oni
Δημοσ.

Καλημέρα.Έχουν ανέβει τα οριστικά αποτελέσματα των δικαιούχων του κοινωνικού τουρισμού 2020-2021.Εγώ αν και στα προσωρινά αποτελέσματα ήμουν στους μη επιλεγμένους (όχι αποκλειόμενους) τελικά είδα ότι πήρα voucher.Μέσω του gov.gr το είδα στη σελίδα του ΟΑΕΔ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

@naimore Διόρθωση του προηγουμένου: Μπορείς να μπεις στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, να πατήσεις δεξιά "Επιταγές" και στην επιταγή του κοινωνικού τουρισμού έχει link "Εκτύπωση"

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Orestis_G είπε

@naimore Διόρθωση του προηγουμένου: Μπορείς να μπεις στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, να πατήσεις δεξιά "Επιταγές" και στην επιταγή του κοινωνικού τουρισμού έχει link "Εκτύπωση"

Το "εκτύπωση" αφορά μόνο τα ακτοπλοικά 

2020-07-30_094847.jpg

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα , επειδή δεν είδα και καμία απάντηση στην ερώτηση μου (καλή καρδιά !) να πω ότι εγώ από τους μη επιλέγομενους  λόγω μοριοδότησης βρέθηκα στους οριστικούς πίνακες στους δικαιούχους με επιταγή ! Όποτε οποιος απογοητεύτηκε από τους πρώτους πίνακες ας το ξαναδεί γτ προστέθηκαν άλλες 74000

Πηρα σε κατάλυματα της Κάρπαθου που θέλω φέτος να πάω διακοπές κ ο ένας μου είπε συμμετοχή 5 ευρώ , ο άλλος 3,5 ευρώ την μέρα . Σούπερ !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...