Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mr.mister είπε

Tην εχω κατεβασει. Που εχει την αναζητηση?-εχει 300000 νουμερα

Αν την κατεβασες στο pc,άνοιξε το με excel,cntrl +f και στο πεδίο βάλε τον αριθμό πρωτοκόλλου.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bitbit είπε

εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα πως δουλεύει ο κοινωνικός τουρισμός.

έστω ότι βρίσκω ένα ξενοδοχείο από τη λίστα. Δικαιούμαι μέχρι 5 (ή και 10 ανάλογα) διανυχτερεύσεις. Τι ποσοστό θα πληρώσω; Εξαρτάται από το ξενοδοχείο;

Εγώ είμαι μόνος, δεν έχω εξαρτώμενα μέλη. Αν πάρω και 2ο (άσχετο) άτομο μαζί μου σε δίκλινο, που δε δικαιούται, τι θα χρεωθούμε; 

1. αν ένα ξενοδοχείο χρεώνει 50€ το μονόκλινο και πάω για 5 μέρες (5*50=250€), τι θα πληρώσω;
  2. αν χρεώνει 50€ το δίκλινο και πάω για 5 μέρες, παρέα με άτομο που δε δικαιούται, τι θα πληρώσουμε;

Στο περίπου θέλω για να ξέρω τι γίνεται, Μη πάω και με χρεώσουν ό,τι θέλουν. όπως καταλάβατε είναι 1η μου φορά

έχω περσινό κουπόνι

Να προσέξεις πολύ τι θα σου πει για τιμή δωματίου με ή χωρίς κουπόνια.

Συνήθως η τιμή χωρίς κουπόνια, είναι πολύ χαμηλότερη από την τιμή με κουπόνια, "τιμή πόρτας" όπως τη λένε (το καρτελάκι πίσω από την πόρτα του δωματίου).

Μην πληρώσεις και από την τσέπη σου και σου πάρει και τα κουπόνια.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, green gordon είπε

Αν βγάλεις καμία άκρη στείλε μου σε παρακαλώ έχω πάθει ακριβώς το ιδιο

Προς το παρόν έκανα ένσταση, έγραψα ότι παρέλειψα να καταχωρήσω τη σύζυγό μου ως ωφελούμενη και θέλω να χορηγηθεί αριθμός επιταγής και σε εκείνη.

Για τα ακτοπλοϊκά γνωρίζει κανείς τίποτα;

Δημοσ.

ξερει κανενας ποιο απ τα δυο ειναι "καλυτερο";

απο αποψη παροχων; σε περιπτωση που καποιος κληρωθει και στα δυο νομιζω εχει δικαιωμα να συμμετασχει μονο στο ενα,

αλλα σε ποιο;

μαλλον περιμενουμε να αναρτησουν  τι θα δωσει ο καθενας κλπ;

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@naimore Παραμένει η απορία μου στο γιατί δεν διαβάζετε τις προσκλήσεις, αλλά τέλος πάντων:

Ο κοινωνικός τουρισμός έχει συγκεκριμένο ύψος επιδότησης ανά κατηγορία καταλύμματος, αλλά και συγκεκριμένη μέγιστη ιδιωτική συμμετοχή. Αυτό σημαίνει ότι η επιταγή που λαμβάνεις σου καλύπτει ένα ποσό με βάση το κατάλυμμα που θα επιλέξεις, και πληρώνεις τα υπόλοιπα που ζητά ο ιδιοκτήτης μέχρι συγκεκριμένο μέγιστο. Για πεντάστερο ξενοδοχείο εκτός Έβρου/Ανατολικού Αιγαίου, επιδοτείται το κάθε άτομο με 27 ευρώ και μπορεί να πληρώσει μέχρι και άλλα 7. Με άλλα λόγια, ο συμβεβλημένος ξενοδόχος δεν μπορεί να χρεώσει πάνω από 27+7 = 34 το άτομο. Επίσης ο κοινωνικός έχει ισχύ μέχρι και του χρόνου τον Ιούλιο και φέτος καλύπτει και ακτοπλοϊκά.

Το τουρισμός για όλους ισχύει μέχρι το τέλος του χρόνου, και επιδοτεί το 50% του καταλύμματος μέχρι το ύψος των 30 ευρώ κατ' άτομο, ανά διανυκτέρευση (επιπλέον πληρώνεις και τον φόρο διαμονής). Επίσης είναι για 4 διανυκτερεύσεις, και μετά τα βρίσκεις με τον πάροχο. Με άλλα λόγια, αν ο ξενοδόχος σου πει 34 ευρώ το άτομο, με βάση το παραπάνω παράδειγμα, εσύ θα πάρεις 17 ευρώ.

Τέλος, σύμφωνα με την πρόσκληση, δεν δικαιούνται τουρισμό για όλους...

Αναφορά σε κείμενο

οι επιλεγέντες ως δικαιούχοι-ωφελούμενοι στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2019-2020 και 2020-2021 του ΟΑΕΔ, ανεξαρτήτως από το αν έκαναν χρήση της παροχής ή όχι.

Κοινώς, δεν επιλέγεις!

Επεξ/σία από Orestis_G
Δημοσ.

Εμενα με βγαζει σαν δικαιουχο (αν το διαβαζω σωστα το excel) και στα 2 προγραμματα. Μαλλον πρεπει να βγουν τα τελικα και στα 2 αλλα και παλι ειναι λιγο τσαπατσουλικο το ολο θεμα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

@spocky Μπορεί να σε βγάζει και στα δύο στα προσωρινά αποτελέσματα (εξετάζονται ξεχωριστά, άλλωστε), απλά από τη στιγμή που επιλέγεσαι για τον κοινωνικό, έληξε το θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Orestis_G είπε

@Lanike71 Μπαίνεις στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, πατάς δεξιά στο "Αιτήσεις" και σου εμφανίζει τις αιτήσεις σου με ημερομηνία, αύξοντα αριθμό και αριθμό πρωτοκόλλου

Μόλις μπήκα και δεν υπάρχει.

Για το tourism4all μιλάω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

@Lanike71 Άκυρο τότε! Το tourism4all δεν υλοποιήθηκε από ΟΑΕΔ! Αν δεν το κράτησες μόλις έκανες την αίτηση, τότε πας στο tourism4all.gr και πατάς Ένσταση, όπως περιγράφει:

Αναφορά σε κείμενο

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εντοπίσετε την αίτησή σας στους πίνακες παρακαλούμε συνδεθείτε στο πεδίο ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ με τους κωδικούς taxisnet και θα δείτε την αίτησή σας όπως έχει υποβληθεί.Σε περίπτωση που η αίτηση είναι οριστικοποιημένη και όλα τα στοιχεία και ωφελούμενα μέλη (αν υπάρχουν) είναι σωστά απλά αποσυνδέεστε.Σε περίπτωση που θέλετε να υποβάλετε ένσταση για οποιοδήποτε λόγο προχωρήστε συμπληρώνοντας το σχετικό πεδίο και επισυνάπτοντας τα σχετικά δικαιολογητικά.

Παιδιά, RTFM παρακαλώ! 1,5 λεπτό μου πήρε να το βρω!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Μόλις μπήκα και δεν υπάρχει.

Για το tourism4all μιλάω.

Μπαινεις στην σελιδα τους, πατας ενσταση, μπαινεις μεσω Taxis και την βλεπεις πανω πανω (τον αριθμο αιτησης εννοω).

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Orestis_G είπε

@Lanike71 Άκυρο τότε! Το tourism4all δεν υλοποιήθηκε από ΟΑΕΔ! Αν δεν το κράτησες μόλις έκανες την αίτηση, τότε πας στο tourism4all.gr και πατάς Ένσταση, όπως περιγράφει:

Παιδιά, RTFM παρακαλώ! 1,5 λεπτό μου πήρε να το βρω!

Πολύ έξυπνο πάντως...

Όχι το rtfm, αλλά το να πατάς ένσταση για να δεις την αίτησή σου.

Ωραία...Το ωφελούμενο μέλος (παιδί), δεν το έχουν.

Δημοσ.

Μεχρι στιγμης εχω κατανοησει τις εκπτώσεις σε ακτοπλοικα κ διανυκτερευσεις.. 

Εχω 2 αποριες.. 

Πως κινουμαστε απο δω κ περα? Πως θα πάρουμε δλδ τον αριθμο που ζητανε στα ξενοδοχεία απ τον ΟΑΕΔ? 

Δεν υπάρχει έκπτωση στα ακτοπλοικα σε αυτοκίνητα? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...