zeke Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, blackraven είπε Τρείς ανέργους που γνωρίζω δεν επιλέχτηκε κανείς!!! Οτι να ναι η φάση... 2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Ξέρω άνεργο ο οποίος έχει περιουσία 500 χιλιάρικα, λες να είναι βλακες αυτοί στον ΟΑΕΔ; ξέρουν που τα δίνουν λογικά. 2 ώρες πριν, Salvation81 είπε Δεν εχει να κανει αυτο, απλα το 99% που θα τα παρει εχει παιδια, αυτο ειναι ολο. Εχουν μπει ολοι στον ΟΑΕΔ και δεν εχουν αφησει επιδομα για επιδομα και κουπονι για κουπονι (μαζι και ενα απο τα ξαδερφια μου). Φυσικα εκει ο ΟΑΕΔ δεν αναρωτιεται πως ο αλλος μεγαλωνει 2-3-4 παιδια και την γυναικα με 1 μισθο (το μαυρο παει συννεφο). Εντωμεταξυ ο αλλος ο ξαδερφος μου που ειναι 4 χρονια ανεργος παιρνει συνεχεια το 3ο το μακρυτερο. Οχι απλα ειναι ηλιθιοι εκει στον ΟΑΕΔ, δεν εξηγειται διαφορετικα...Το ειδα μεσω μιας φιλης που προσφατα το εκανε και δεν την επελεξαν. Στην μεγαλυτερη πλειοψηφια απ'οσο ειδα τα μορια απο τα ενσημα ηταν περισσοτερα, οποτε αυτος που ΔΕΝ ηταν ανεργος (0 μηνες!) και απλα ειχε αρκετα ενσημα ΧΩΡΙΣ παιδια πηρε την επιταγη!!! Νταξ υπηρχαν περιπτωσεις που επαιζαν οικογενειες με παιδια με πολυ λιγα μορια απο τα ενσημα κ αρκετους μηνες ανεργιας ή κατι ενδιαμεσο,,,,αλλα οποιοσδηποτε που αυτη τη στιγμη δουλευει με ενσημα απο το 2018 (και νωριτερα) το δικαιουταν με ΜΗΔΕΝ μηνες ανεργιας,,,,WTF πραγματικα. Αντι να το βαλουν αντιστροφως αναλογο το πως θα μαζευτουν τα μορια με τα ενσημα, τα εκαναν ενα αχταρμα ολα μαζι. 😁😁 Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από zeke 1
SabotazNic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Από περιέργεια, υπάρχει άλλο κράτος που να επιδοτεί διακοπές ή ήμαστε το μοναδικό που κάποιοι πληρώνουμε για να πάνε κάποιοι που βγάζουν μαύρα ή άνεργοι διακοπές? 2η περιέργεια. Γτ να πάει διακοπές κάποιος που είναι άνεργος? Προφανώς είμαι υπέρ να πάρουν τις επιταγές αυτοί πυο δούλεψαν, και επειδή είχαν κάποια οικονομικά κριτήρια, να πάρουν αυτοί τις επιταγές. Νομίζω ότι ως άνεργος, δεν έχεις και ανάγκη τις διακοπές, και ούτε μπορείς να τις πληρώσεις (θα την βγάλεις στο ξενοδοχείο όλη μέρα?) Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από SabotazNic 7 1
ben3os Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, Salvation81 είπε Μηπως επειδη και καλα τα αποτελεσματα ειναι προσωρινα δεν του το εχει βγαλει ακομα; Τότε θα τον έχει στους αποκλειομένους λογικά.Εχει ξεχωριστό πίνακα νομίζω.
zeke Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Γτ να πάει διακοπές κάποιος που είναι άνεργος? Προφανώς είμαι υπέρ να πάρουν τις επιταγές αυτοί πυο δούλεψαν, και επειδή είχαν κάποια οικονομικά κριτήρια, να πάρουν αυτοί τις επιταγές. Νομίζω ότι ως άνεργος, δεν έχεις και ανάγκη τις διακοπές, και ούτε μπορείς να τις πληρώσεις (θα την βγάλεις στο ξενοδοχείο όλη μέρα?) Γιατι ενας εργαζομενος υποτιθεται εχει να περασει τις 10 μερες αδεια τον αυγουστο, και οταν επιστρεψει στην δουλεια του θα συνεχιζει να εχει εισοδημα σε σχεση με τον ανεργο που εχει ελαχιστα εως και καθολου απο οικονομικη ενισχυση, οαεδ κλπ. Αρα γιατι να μην παρουν αυτοι πρωτα την επιταγη; Η λογικη αυτο λεει... 3
phanispal Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 6 ώρες πριν, naimore είπε εγώ αυτό ειπα; του χρόνου είπα, 2021!!! Του χρόνου τι ρε μάστορα; Ότι δεν προλαβαίνω φέτος άρα να πάω του χρόνου;
Boubis1411 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 7 ώρες πριν, Salvation81 είπε Δεν εχει να κανει αυτο, απλα το 99% που θα τα παρει εχει παιδια, αυτο ειναι ολο. Εχουν μπει ολοι στον ΟΑΕΔ και δεν εχουν αφησει επιδομα για επιδομα και κουπονι για κουπονι (μαζι και ενα απο τα ξαδερφια μου). Φυσικα εκει ο ΟΑΕΔ δεν αναρωτιεται πως ο αλλος μεγαλωνει 2-3-4 παιδια και την γυναικα με 1 μισθο (το μαυρο παει συννεφο). Εντωμεταξυ ο αλλος ο ξαδερφος μου που ειναι 4 χρονια ανεργος παιρνει συνεχεια το 3ο το μακρυτερο. Μαύρο κάνουν όλοι ( μισθό). Δεν βγαίνει αλλιώς όταν στα 15 χιλιάρικα μου τρώει η εφορία σχεδόν τα 5 γατί να δουλεύω για το κράτος; 1
naimore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 1 hour ago, phanispal said: Του χρόνου τι ρε μάστορα; Ότι δεν προλαβαίνω φέτος άρα να πάω του χρόνου; ε ναι, που να προλαβεις φετος; σεπτεμβριο ουτε εγω ψηνομαι, αυγουστο εχω ηδη κλεισει, αρα;;;; εχουμε επιλογη;
phanispal Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Σου εξηγώ όμως ότι δυστυχώς μόνο το δεκαπενταύγουστο μπορώ να πάω κάθε χρόνο, και του χρόνου έχω περιθώριο έως 31 Ιουλίου αφού τότε λήγει η προθεσμία του κοινωνικού τουρισμού. Άρα πώς θα πάω του χρόνου το δεκαπενταύγουστο; Εν τω μεταξύ πήγα στον ΟΑΕΔ να ρωτήσω πώς πρέπει να κάνω την ένσταση για να καταχωρήσω και τη σύζυγο, και μου είπαν να κάνω ό,τι νομίζω εγώ και ότι δεν υπάρχει κάτι σαφές. Δε μπορούν να μου πουν τι να γράψω στο κείμενο, ούτε αν πρέπει να επισυνάψω κάποιο έγγραφο. Αστείοι. 1
naimore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 εισαι σιγουρος οτι ειναι μεχρι 31 ιουλιου; εδω γραφουν οτι ειναι μεχρι οκτωβρη, οι περσινοι π.χ.
gokuthelegend Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 6 ώρες πριν, Salvation81 είπε Παντως ο ξαδερφος μου που το ειχε κανει απο το σαιτ του Tourism 4 All δεν βρισκει την Αιτηση στο σαιτ του ΟΑΕΔ. Κοκομπλοκο η κατασταση. Το tourism for all είναι άλλο. Δεν έχει σχέση με τον κοινωνικό τουρισμό του ΟΑΕΔ. 1
*nenya* Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 9 minutes ago, naimore said: εισαι σιγουρος οτι ειναι μεχρι 31 ιουλιου; εδω γραφουν οτι ειναι μεχρι οκτωβρη, οι περσινοι π.χ. Λογω εκτακτων συνθηκων πήρε παράταση το προηγουμενο προγραμμα (λογω covid). Το νεο προγραμμα δεν ξερουμε αν θα παρει κι αυτο παράταση. 1
Salvation81 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 44 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Το tourism for all είναι άλλο. Δεν έχει σχέση με τον κοινωνικό τουρισμό του ΟΑΕΔ. Ειχαμε 2 προγραμματα δηλαδη που ετρεχαν ασχετα το ενα με το αλλο; Για δες πραγματα η Ελλαδα
mr.mister Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 8 hours ago, ben3os said: Κατέβασε την λίστα και κάνε αναζήτηση τον αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης που έχεις κάνει(φαίνεται στον ΟΑΕΔ στις αιτήσεις),αν στο βρει σημαίνει ότι το πήρες. Tην εχω κατεβασει. Που εχει την αναζητηση?-εχει 300000 νουμερα
Lanike71 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Ειχαμε 2 προγραμματα δηλαδη που ετρεχαν ασχετα το ενα με το αλλο; Για δες πραγματα η Ελλαδα Το κατάλαβαν ότι λόγω κορωνοιού θα πέσει ο τουρισμός. Οπότε επιδότησαν τις διακοπές του Έλληνα. Θα σου δώσουν 2-3 κατοστάρικα σε κουπόνια, θα δώσεις και συ άλλα 3-4 από την τσέπη σου και όλα καλά. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από Lanike71
gokuthelegend Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 48 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Ειχαμε 2 προγραμματα δηλαδη που ετρεχαν ασχετα το ενα με το αλλο; Για δες πραγματα η Ελλαδα Ακριβώς. 2 διαφορετικά προγράμματα. Το καθένα είχε διαφορετικά κριτήρια, αυτό του ΟΑΕΔ νομίζω είχε ποιο αυστηρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα