Boubis1411 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Γιατί με έβαλαν δικαιούχο με τον γιο μου και την γυναίκα μόνη της; Επίσης η μικρή δεν πήρε καν επιταγή.. Τι παίζει;
naimore Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 45 minutes ago, phanispal said: Κι εγώ δεν την έκανα άρπα κόλλα, και γενικά δεν κάνω λάθη στις αιτήσεις, αλλά κάπως μου ξέφυγε, τι να πω. Λέω να πάω αύριο σε ΚΠΑ2 να δω αν θα βγάλω άκρη. Γιατί αν κάνω ένσταση δεν ξέρω τι πρέπει να επισυνάψω. Πολύ χυμοκατάσταση όλη η φάση. Ούτε για ακτοπλοϊκά έχουν πει κάτι, ούτε τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία έχουν ανακοινωθεί. Άντε κλείσε τελευταία στιγμή για μέσα Αυγούστου. του χρόνου προφανώς
blackraven Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Τρείς ανέργους που γνωρίζω δεν επιλέχτηκε κανείς!!! Οτι να ναι η φάση...
Boubis1411 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, blackraven είπε Τρείς ανέργους που γνωρίζω δεν επιλέχτηκε κανείς!!! Οτι να ναι η φάση... Ξέρω άνεργο ο οποίος έχει περιουσία 500 χιλιάρικα, λες να είναι βλακες αυτοί στον ΟΑΕΔ; ξέρουν που τα δίνουν λογικά.
Salvation81 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 27 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Ξέρω άνεργο ο οποίος έχει περιουσία 500 χιλιάρικα, λες να είναι βλακες αυτοί στον ΟΑΕΔ; ξέρουν που τα δίνουν λογικά. Δεν εχει να κανει αυτο, απλα το 99% που θα τα παρει εχει παιδια, αυτο ειναι ολο. Εχουν μπει ολοι στον ΟΑΕΔ και δεν εχουν αφησει επιδομα για επιδομα και κουπονι για κουπονι (μαζι και ενα απο τα ξαδερφια μου). Φυσικα εκει ο ΟΑΕΔ δεν αναρωτιεται πως ο αλλος μεγαλωνει 2-3-4 παιδια και την γυναικα με 1 μισθο (το μαυρο παει συννεφο). Εντωμεταξυ ο αλλος ο ξαδερφος μου που ειναι 4 χρονια ανεργος παιρνει συνεχεια το 3ο το μακρυτερο. 1
Boubis1411 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Salvation81 είπε Δεν εχει να κανει αυτο, απλα το 99% που θα τα παρει εχει παιδια, αυτο ειναι ολο. Εχουν μπει ολοι στον ΟΑΕΔ και δεν εχουν αφησει επιδομα για επιδομα και κουπονι για κουπονι (μαζι και ενα απο τα ξαδερφια μου). Φυσικα εκει ο ΟΑΕΔ δεν αναρωτιεται πως ο αλλος μεγαλωνει 2-3-4 παιδια και την γυναικα με 1 μισθο (το μαυρο παει συννεφο). Εντωμεταξυ ο αλλος ο ξαδερφος μου που ειναι 4 χρονια ανεργος παιρνει συνεχεια το 3ο το μακρυτερο. Μαύρο κάνουν όλοι ( μισθό). Δεν βγαίνει αλλιώς όταν στα 15 χιλιάρικα μου τρώει η εφορία σχεδόν τα 5 γατί να δουλεύω για το κράτος; 1
Salvation81 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε Μαύρο κάνουν όλοι ( μισθό). Δεν βγαίνει αλλιώς όταν στα 15 χιλιάρικα μου τρώει η εφορία σχεδόν τα 5 γατί να δουλεύω για το κράτος; Εγω δεν λεω οχι, το θεμα ειναι πως ο ΟΑΕΔ σου λεει πως οταν ο αλλος ειναι πανω απο 2 χρονια ανεργος σιγουρα βγαζει μαυρα οποτε κλ@στον. Απο την αλλη βλεπουν ολοκληρες οικογενειες 1 μισθο (καποιες φορες με κανεναν) αλλα εκει δεν λενε τιποτα, ολα σχεδον πανε εκει (ο ξαδερφος μου πχ ειχε μπει με προγραμμα στο υπουργειο - 8 μηνο αν θυμαμαι καλα - εβγαζε μαυρα σαν ντελιβερας και η γυναικα του μαυρα φτιαχνοντας νυχια, ε οπως ειπα δεν αφησαν επιδομα για επιδομα και κουπονι για κουπονι αθιχτο). Με λιγα λογια η αδικια ισχυει μονο για οσους δεν ειναι παντρεμενοι με παιδια. 1
phanispal Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 58 λεπτά πριν, naimore είπε του χρόνου προφανώς Έτσι όπως έχουν τα πράγματα μόνο το δεκαπενταύγουστο βγαίνει άδεια, ούτε πιο νωρίς, ούτε πιο μετά. Κι εγώ Ιούνιο ή Σεπτέμβριο που θα έχει φύγει το μπούγιο θα γούσταρα να πάω κάπου, χαίρω πολύ. Αλλά δεν είναι έτσι απλό. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 32 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Εγω δεν λεω οχι, το θεμα ειναι πως ο ΟΑΕΔ σου λεει πως οταν ο αλλος ειναι πανω απο 2 χρονια ανεργος σιγουρα βγαζει μαυρα οποτε κλ@στον. Απο την αλλη βλεπουν ολοκληρες οικογενειες 1 μισθο (καποιες φορες με κανεναν) αλλα εκει δεν λενε τιποτα, ολα σχεδον πανε εκει (ο ξαδερφος μου πχ ειχε μπει με προγραμμα στο υπουργειο - 8 μηνο αν θυμαμαι καλα - εβγαζε μαυρα σαν ντελιβερας και η γυναικα του μαυρα φτιαχνοντας νυχια, ε οπως ειπα δεν αφησαν επιδομα για επιδομα και κουπονι για κουπονι αθιχτο). Με λιγα λογια η αδικια ισχυει μονο για οσους δεν ειναι παντρεμενοι με παιδια. Ο λόγος που θα πρέπει να μειωθεί η κονδυλίωση ΟΑΕΔ και τα λεφτά να πάνε στην λειτουργία επιχειρήσεων μέσω πριμ.
Salvation81 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, JohnGTA είπε Ο λόγος που θα πρέπει να μειωθεί η κονδυλίωση ΟΑΕΔ και τα λεφτά να πάνε στην λειτουργία επιχειρήσεων μέσω πριμ. Ουτε αυτο δεν ειναι λυση γιατι Καποιοι (εστω λιγοι) δεν θα βγαζουν μαυρα. Η λυση ειναι να δινουν σε ολους που φαινονται ανεργοι, ετσι εστω θα ξερουν πως πιανουν ολους τους ανεργους.
ben3os Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, mr.mister είπε στη λιστα με τους δικαιουχους που το πηραν πως βλεπω αν ειμαι? Κατέβασε την λίστα και κάνε αναζήτηση τον αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης που έχεις κάνει(φαίνεται στον ΟΑΕΔ στις αιτήσεις),αν στο βρει σημαίνει ότι το πήρες. 1
Salvation81 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 42 λεπτά πριν, ben3os είπε Κατέβασε την λίστα και κάνε αναζήτηση τον αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης που έχεις κάνει(φαίνεται στον ΟΑΕΔ στις αιτήσεις),αν στο βρει σημαίνει ότι το πήρες. Παντως ο ξαδερφος μου που το ειχε κανει απο το σαιτ του Tourism 4 All δεν βρισκει την Αιτηση στο σαιτ του ΟΑΕΔ. Κοκομπλοκο η κατασταση.
ben3os Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Salvation81 είπε Παντως ο ξαδερφος μου που το ειχε κανει απο το σαιτ του Tourism 4 All δεν βρισκει την Αιτηση στο σαιτ του ΟΑΕΔ. Κοκομπλοκο η κατασταση. Όντως έχει γίνει ενα μπαχαλο η όλη φάση.Εγω μέσω ΟΑΕΔ κανονικα, αριθμός αιτησης, αναζήτηση τέλος.
Salvation81 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, ben3os είπε Όντως έχει γίνει ενα μπαχαλο η όλη φάση.Εγω μέσω ΟΑΕΔ κανονικα, αριθμός αιτησης, αναζήτηση τέλος. Μηπως επειδη και καλα τα αποτελεσματα ειναι προσωρινα δεν του το εχει βγαλει ακομα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα