phanispal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Ξέρουμε πότε θα ανακοινωθούν τα συνεργαζόμενα καταλύματα; Επίσης με τα ακτοπλοϊκά τι θα γίνει τελικά;
phanispal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Έπρεπε να κάνει ξεχωριστά και η γυναίκα μου ή μπορώ να την τραβήξω εγώ;
vforvaggelis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 19 λεπτά πριν, phanispal είπε Έπρεπε να κάνει ξεχωριστά και η γυναίκα μου ή μπορώ να την τραβήξω εγώ; Εκανες εσυ και εβαζες την συζυγο σαν οφελουμενο μελος.
phanispal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι ακριβώς τα βήματα της αίτησης, αλλά μπορεί να είναι κι έτσι.
phanispal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, vforvaggelis είπε Εκανες εσυ και εβαζες την συζυγο σαν οφελουμενο μελος. Ξαναρωτάω γιατί μπήκα στην αίτηση (Επιταγές ως ωφελούμενος Προγράμματος) και βλέπω μόνο εμένα σαν ωφελούμενο. Δε θυμάμαι ακριβώς τα πεδία της αίτησης ώστε να ξέρω αν την έβαλα. Μπορώ να κάνω κάτι τώρα; Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από phanispal
asdfnikos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, phanispal είπε Ξαναρωτάω γιατί μπήκα στην αίτηση και βλέπω μόνο εμένα σαν ωφελούμενο. Δε θυμάμαι ακριβώς τα πεδία της αίτησης ώστε να ξέρω αν την έβαλα. Μπορώ να κάνω κάτι τώρα; Αναγράφει μέσα στην αίτηση άμα έχεις προσθέσει μέλη άμα δεν τα πρόσθεσες τότε δεν είναι ωφελούμενοι .
phanispal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στα στοιχεία της αίτησης πάνω πάνω βλέπω αυτά: ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΟΑΕΔ Ονοματεπώνυμο / Επωνυμία Ημερομηνία καταγραφής 29/06/2020 ΑΑ Αίτησης Αριθμός Πρωτοκόλλου Υπηρεσία κατάθεσης Περιγραφή ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2020 ΑΜΚΑ Συζύγου ΑΦΜ Συζύγου Προφανώς έχω σβήσει τα στοιχεία στο από πάνω, στην πραγματικότητα είναι συμπληρωμένα κανονικά το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ της συζύγου. Φτάνει αυτό; Γιατί απ' ότι καταλαβαίνω θα έπρεπε να έχει δώσει διαφορετικό αριθμό επιταγής για τη γυναίκα μου. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από phanispal
asdfnikos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Στα στοιχεία της αίτησης πάνω πάνω βλέπω αυτά: ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΟΑΕΔ Ονοματεπώνυμο / Επωνυμία Ημερομηνία καταγραφής 29/06/2020 ΑΑ Αίτησης Αριθμός Πρωτοκόλλου Υπηρεσία κατάθεσης Περιγραφή ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2020 ΑΜΚΑ Συζύγου ΑΦΜ Συζύγου Προφανώς έχω σβήσει τα στοιχεία στο από πάνω, στην πραγματικότητα είναι συμπληρωμένα κανονικά το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ της συζύγου. Φτάνει αυτό; Γιατί απ' ότι καταλαβαίνω θα έπρεπε να έχει δώσει διαφορετικό αριθμό επιταγής για τη γυναίκα μου. Άλλο εκεί και άλλο στα Μέλη που έπρεπε να την προσθέσεις ξανά.
Salvation81 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Παιδες τα αποτελεσματα που φαινονται; Εκανε ο ξαδερφος μου πρωτη φορα αλλα δεν ξερει που να κοιταξει, ΟΑΕΔ;
nojom Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 τη βοήθεια σας, είμαι δικαιούχος από τον περσινό κοινωνικό τουρισμό και απ ότι ξέρω μπορώ να το εκμεταλλευτώ μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Τι κάνω τώρα; πως κινούμαι; πως θα βρω τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν σε όλη την ελλάδα. Δεν έχω ακριβή προορισμό αλλά έλεγα να πάω καμια χαλαρή εκδρομή το Σεπτέμβρη. δεν εχω ιδέα τι καλύπτει το πρόγραμμα.
esertas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, nojom είπε τη βοήθεια σας, είμαι δικαιούχος από τον περσινό κοινωνικό τουρισμό και απ ότι ξέρω μπορώ να το εκμεταλλευτώ μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Τι κάνω τώρα; πως κινούμαι; πως θα βρω τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν σε όλη την ελλάδα. Δεν έχω ακριβή προορισμό αλλά έλεγα να πάω καμια χαλαρή εκδρομή το Σεπτέμβρη. δεν εχω ιδέα τι καλύπτει το πρόγραμμα. Μπες εδώ και ψάξε. http://www.koinonikostourismos.gr/oaed
green gordon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, phanispal είπε Ωραία, μπορώ να κάνω ένσταση; Το ίδιο έπαθα και εγώ.20 λεπτά συμπλήρωμα στοιχεία της συζύγου και του παιδιού και στο τέλος πήρα μόνο εγώ.
phanispal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Κι εγώ δεν την έκανα άρπα κόλλα, και γενικά δεν κάνω λάθη στις αιτήσεις, αλλά κάπως μου ξέφυγε, τι να πω. Λέω να πάω αύριο σε ΚΠΑ2 να δω αν θα βγάλω άκρη. Γιατί αν κάνω ένσταση δεν ξέρω τι πρέπει να επισυνάψω. Πολύ χυμοκατάσταση όλη η φάση. Ούτε για ακτοπλοϊκά έχουν πει κάτι, ούτε τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία έχουν ανακοινωθεί. Άντε κλείσε τελευταία στιγμή για μέσα Αυγούστου.
mr.mister Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 στη λιστα με τους δικαιουχους που το πηραν πως βλεπω αν ειμαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα