NiceGuyGeorge Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα. Λαμβάνω εδώ και μέρες μηνύματα από έναν υποψήφιο από Λαύριο. Ενώ εγώ μένω Δράμα. Να μην πολυλογώ, γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να αποκλείσουμε τέτοια μηνύματα?
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δεν χρειάζεται, απο Αύριο δεν θα σου στέλνει κανένας, και να παρακαλάς δηλαδή
Zerg13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, NiceGuyGeorge είπε Καλησπέρα. Λαμβάνω εδώ και μέρες μηνύματα από έναν υποψήφιο από Λαύριο. Ενώ εγώ μένω Δράμα. Να μην πολυλογώ, γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να αποκλείσουμε τέτοια μηνύματα? Eιναι παραβιαση του gdpr. Δεν ξερω που μπορεις να απευθυνθεις
NiceGuyGeorge Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Πουθενά από τι φαίνεται. Όπως λέει και ο φίλος από αύριο θα ησυχάσουμε.
saruman123 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, NiceGuyGeorge είπε Καλησπέρα. Λαμβάνω εδώ και μέρες μηνύματα από έναν υποψήφιο από Λαύριο. Ενώ εγώ μένω Δράμα. Να μην πολυλογώ, γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να αποκλείσουμε τέτοια μηνύματα? Βάλε ένα adblock sms να ησυχάσεις.
aces Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) κανε εγγραφη αναλογα το δικτυο σου στο μητρωο του αρθρου 11 (αν κ απο σημερα θα σταματησουν λογικα να ενοχλουν) https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/mhtrwo_11.html https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/arthra/mitroo-arthrou-11/ Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από aces
ELTASSOS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Σιγα που θα ησυχασουμε...τωρα αρχισαν τα ολοι μαζι ενωμενοι, ευχαριστω, θα αγωνιστω...κλπ δεν τελειωνεις με δαυτους...α ερχονται και βουλευτικες. Ορεξη να εχεις
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Στο πρωτο πολιτικο σχολιο εχει κλειδωθει το θεμα και εχει φυγει και ο σχολιαστης. Απλα λεω. 1
NiceGuyGeorge Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Εβαλα και adblock, και απευθειας μου ηρθε sms παλι 🤣
saruman123 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, NiceGuyGeorge είπε Εβαλα και adblock, και απευθειας μου ηρθε sms παλι 🤣 Το Textra έχει black list μέχρι και για πενταψήφιους αριθμούς. Το έχω χρόνια και έχω ησυχάσει. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα