souvleros123 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Για ποιο λόγο κάποιες εταιρίες έχουν χαμηλό sar σε σχέση με άλλες ; Είναι τελικά σημαντικό η δεν παίζει κάποιο ρόλο; Έχετε αισθανθει διαφορες σε κινητά με διαφορετικό δείκτη sar ; Είχα iPhone 4. Μετά σαμσουγκ s4 και μετά xiaomi mi3. Αυτό αρκετα χρόνια πριν. Θυμάμαι πως όταν πήρα xiaomi είχα αρχίσει ν έχω κάποιους πονοκεφάλους που είχα με το iPhone 4. Με το σαμσουγκ δεν είχα καθόλου πονοκεφάλους. Έκτοτε πήρα και one plus πήρα Sony ξαναπήρα iphone και τελευταία είχα σαμσουγκ s7 και s8 παράλληλα με ένα iPhone 6s και κατάλαβα πως μόνο με τα σαμσουγκ δεν έχω θέμα στο κεφάλι. Anyway μόλις πρόσφατα βρήκα ότι η σαμσουγκ κ η lg έχουν διαφορετικού τύπου κεραίες από apple ziaomi sony κτλ και αυτός είναι ο λόγος που έχουν τόσο χαμηλό δείκτη σαρ. Βλέπω συνέχεια reviews κινητών αλλά για κάποιο λόγο δεν αναφέρουν πουθενά το σαρ. Βλέπω επίσης πολλά βίντεο που αναφέρουν πως το σαρ είναι ακίνδυνο κ δεν παίζει ρόλο κτλ κτλ αφού η ακτινοβολία δεν είναι ιοντιζουσα. Γνώμη μου είναι πως το σαρ στις συσκευές παίζει μεγάλο ρόλο και πως θ πρέπει ν του δίνουμε την ανάλογη βαρύτητα στην αγορά κινητού. Η τέλος πάντων να αναγνωρίσουμε ένα θετικό μπόνους στις εταιρίες που δίνουν κάποια σημασία σε αυτόν τον δείκτη
isay Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 19 λεπτά πριν, souvleros123 είπε Για ποιο λόγο κάποιες εταιρίες έχουν χαμηλό sar σε σχέση με άλλες ; Είναι τελικά σημαντικό η δεν παίζει κάποιο ρόλο; Έχετε αισθανθει διαφορες σε κινητά με διαφορετικό δείκτη sar ; Εχει χιλιοειπωθει και χιλιοαναλυθει το θέμα sar. Αν βαριέσαι να ψάχνεις μελέτησε τα δυο παρακάτω links που η γνώση ειναι μεστή και μαζεμένη. Στη ζωή μου (και δεν είμαι μικρός) εχω γνωρίσει προσωπικά ενα μονο άτομο που όντως εχει ευαισθησία στο sar, οχι με την έννοια οτι έπαθε κακό, αλλά οτι του δημιουργεί πονοκεφάλους και συνειδητά επιλέγει κινητά με πολύ χαμηλό sar. Βεβαια το ιδιο άτομο εχει ευαισθησία και στην έντονη μουσική, εντονο φωτισμό από λάμπες (πχ δεν μπορει να πάει σε club) και γενικά οι nευροδιαβιβαστές του δείχνουν να εχουν κάποιο προβληματακι (στα υπόλοιπα σκάει απο υγεία). Με δυο λογια ΑΝ ειχες προβλημα με αυξημένο sar, θα το ειχες ήδη καταλάβει. https://www.insomnia.gr/forums/topic/682906-τι-είναι-ο-δείκτης-sar-στο-κινητό-και-είναι-επικίνδυνος/ https://www.insomnia.gr/forums/topic/130547-επικινδυνότητα-κινητών-τηλεφώνων/page/32/ (32 σελίδες συζητηση and counting)
souvleros123 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, isay είπε Εχει χιλιοειπωθει και χιλιοαναλυθει το θέμα sar. Αν βαριέσαι να ψάχνεις μελέτησε τα δυο παρακάτω links που η γνώση ειναι μεστή και μαζεμένη. Στη ζωή μου (και δεν είμαι μικρός) εχω γνωρίσει προσωπικά ενα μονο άτομο που όντως εχει ευαισθησία στο sar, οχι με την έννοια οτι έπαθε κακό, αλλά οτι του δημιουργεί πονοκεφάλους και συνειδητά επιλέγει κινητά με πολύ χαμηλό sar. Βεβαια το ιδιο άτομο εχει ευαισθησία και στην έντονη μουσική, εντονο φωτισμό από λάμπες (πχ δεν μπορει να πάει σε club) και γενικά οι nευροδιαβιβαστές του δείχνουν να εχουν κάποιο προβληματακι (στα υπόλοιπα σκάει απο υγεία). Με δυο λογια ΑΝ ειχες προβλημα με αυξημένο sar, θα το ειχες ήδη καταλάβει. https://www.insomnia.gr/forums/topic/682906-τι-είναι-ο-δείκτης-sar-στο-κινητό-και-είναι-επικίνδυνος/ https://www.insomnia.gr/forums/topic/130547-επικινδυνότητα-κινητών-τηλεφώνων/page/32/ (32 σελίδες συζητηση and counting) Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Συμφωνώ μ τα άρθρα που παρέθεσες αλλά όπως και σε όλες τις μελέτες καταλήγουν στο ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ Τ ΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Συμφωνείς στο ότι ένα χαμηλό σαρ είναι προτιμότερο από ένα υψηλό; Εγώ απτή μεριά μου έχω περισσότερες περιπτώσεις με άτομα που παραδέχθηκαν πονοκεφάλους από one plus κυρίως. Μπορείς ν μου πεις έναν λόγο που η σαμσουγκ προσέχει τις τιμές σαρ στις συσκευές της τοποθετώντας σε αυτές τις κατάλληλες κεραίες κ δεν το κάνει η xiaomi η ακόμα κ η apple ? Αφού μπορούμε να κάνουμε κινητά με χαμηλότερο σαρ γιατί δεν τ κάνουμε αυτό ρωτάω. Την απάντηση ότι η ακτινοβολία δεν προκαλεί κάποιο κακό δεν τη δέχομαι αφού κ οι μελέτες λένε πως δεν έχει δοκιμαστεί σε άνθρωπο όποτε κ δεν ξέρουμε σίγουρα. Δε χρειάζεται να απαντήσεις ευχαριστώ για τ κινκ δεν τ είχα υπόψιν θ μεταπήδησω εκει Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από souvleros123
celtic Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Εγω μια ερωτηση εχω να κανω. Ειναι χειροτερο το body sar η το head sar;;;
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια, καλησπερα ! ο δεικτης sar εχει να κανει και με το ποσο καλο σημα εχει μια συσκευη;; Δηλαδη οσο πιο υψηλός ειναι ο δεικτης, τοσο καλυτερο σημα εχει ;; Ενδιαφερεται φιλος για μια συσκευη (cat s41) και ψαχνει τροπο να μαθει ποσο καλο σημα εχει, αν βρουμε τον δεικτη sar, θα παρουμε μια ιδεα;; Ευχαριστω!! Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από ΜΙχαλιεςς
ELTASSOS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Ακριβως το αντιθετο..οταν εχεις χαμηλο σημα ψηνεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα