pitrofos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 καλησπέρα παιδιά έκανα πριν ένα μήνα την αγορά αυτου του tablet μετα απο καποιες μέρες παρατήρησα οτι στι οριζοντια θεση που το εχω με τη καμερα προς τα πανω δεν ανταπικρινονται τα 3 κουμπακια αφης,στις υπολοιπες θεσεις λειτουργουν κανονικα το πηγα service ολα οκ μου ειπαν το έφερα σπιτι στη αρχη καλα μετα κολησαν ξαφνικα τη να κανω ????οταν τους το ειπα μου ανέφεραν εμεις το στείλαμε οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 47 λεπτά πριν, pitrofos είπε έκανα πριν ένα μήνα την αγορά αυτου του tablet Πρώτο και σοβαρό σφάλμα σου. Ενα google θα σε γλύτωνε. 48 λεπτά πριν, pitrofos είπε μετα απο καποιες μέρες παρατήρησα οτι στι οριζοντια θεση που το εχω με τη καμερα προς τα πανω δεν ανταπικρινονται τα 3 κουμπακια αφης,στις υπολοιπες θεσεις λειτουργουν κανονικα το πηγα service ολα οκ μου ειπαν το έφερα σπιτι στη αρχη καλα μετα κολησαν ξαφνικα τη να κανω ????οταν τους το ειπα μου ανέφεραν εμεις το στείλαμε οκ Αν το στείλεις πάλι, θα του κάνουν πάλι ενα reset, θα δουλεουν παλι τα κουμπια και μετα απο λιγο καιρο θα κολλησει. Το πράγμα θα στρώσει μονο με κάποιο update που πιθανον βγάλει η mls (ψιλοαπιθανο). Συμβουλες (τυχαία σειρα) ; Get used to it και απλά θα γυριζεις το tablet οταν θες να πατησεις κουμπάκια Πούλα το και πάρε κατι αλλο, πριν σου βγαλει και αλλα σοβαροτερα προβληματα (που εκει θα δεις τι ΔΕΝ ειναι το service) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pitrofos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 σε ευχαραριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα