neroid Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Γεια οπως αναφερα εχω ενα asus dsl n14u απο την Wind και επειδη ειναι για τα σκουπιδια το ρουτερ κομματι του εβαλα ενα access point archer c50 v4 ,προσπαθω να κανω ενα port forward για κανα παλιο παιχνιδι αλλα χωρις επιτυχια απο το κομματι του ρουτερ/modem.
jkoukos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Για να έχεις τέτοιο πρόβλημα το έχεις ρυθμίσει να λειτουργεί ως router. Βάλτο ως ΑΡ και θα λυθεί. https://www.tp-link.com/gr/support/faq/2066/
neroid Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, jkoukos είπε Για να έχεις τέτοιο πρόβλημα το έχεις ρυθμίσει να λειτουργεί ως router. Βάλτο ως ΑΡ και θα λυθεί. https://www.tp-link.com/gr/support/faq/2066/ Από ότι βλέπεις, σώστα το έχω ρυθμίσει άρα τι θα μπορούσε να είναι ( το asus δεν ανοίγει το Port και ας το έχω ρυθμίσει σωστά ,ενώ το Pc ανοίγει το Port κανονικά.) . Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από neroid
jkoukos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Το πρόβλημα δεν κατάλαβα που είναι και αναφέρεις το TP-Link. Στην αρχή θεώρησα ότι το έχεις ως router, οπότε είχες 2πλό ΝΑΤ. Όμως αν το έχεις σαν ΑΡ δεν έχει καμία σχέση με το port forwarding που κάνεις στο Asus. Τι σημαίνει "το PC ανοίγει το Port κανονικά;"
neroid Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jkoukos είπε Το πρόβλημα δεν κατάλαβα που είναι και αναφέρεις το TP-Link. Στην αρχή θεώρησα ότι το έχεις ως router, οπότε είχες 2πλό ΝΑΤ. Όμως αν το έχεις σαν ΑΡ δεν έχει καμία σχέση με το port forwarding που κάνεις στο Asus. Τι σημαίνει "το PC ανοίγει το Port κανονικά;" συγνώμη αν το είπα κάπως λανθασμένα , εννοώ ότι όταν τρέχω servers κυρίως για κάνα παιχνίδι με την χρηση netstat βλέπω ότι από την 127.0.0.1(localhost) το outbound για το port και το inbound είναι κανονικά ενεργά .Όταν κάνω Netstat μέσω του router δεν βλέπω να βλέπει τα αιτήματα από τον υπολογιστή ( ασύρματη σύνδεση να τονίσω ) ούτε όταν κάνω Port test βλέπω να είναι ανοιχτά , αυτά. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από neroid
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα