george kesoglu Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Παρε αυτό https://www.e-shop.gr/drapanokatsabido-kroystiko-mpatarias-black-decker-10mm-18v-li-ion-15ah-2-tax-balitsaki-bdchd18k-p-TLS.020700 κρουστικο οικονομικό επώνυμο θα βρίσκεις ανταλλακτικά και μπαταρία στο μέλλον και δυνατό με 40Nm ροπή Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από george kesoglu
Curtis76 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 15 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Πως ακριβώς προκύπτει ότι είναι "παντελώς ακατάλληλο για κάθε είδους βίδωμα"? μαλλον γιατι δεν εχει ρυθμιση ροπης, οποτε ειναι παντελως ακαταλληλο για καθε ειδους βιδωμα 4
DrLo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Etherovamon είπε Καλημέρα σε όλους! Τη βοήθειά σας, ρε παιδιά. Δεν έχω εμπειρία από αυτά και έχω κάποιες απορίες: 1. Θέλω να κάνω μια επένδυση σε δραπανοκατσάβιδο και το Lidl αυτή τη βδομάδα βγάζει αυτό. Διάβασα πως είναι φοβερό εργαλείο. Πολύ δυνατό, αποδοτικό και αξιόπιστο. Ο κουμπάρος μου, όμως, λέει πως δεν φαίνεται να έχει λειτουργία κρούσης που βοηθά στο τρύπημα τοίχων, και πως αυτός δεν είναι σίγουρος αν θα το έπαιρνε. Να ξεκαθαρίσω πως βασική μου -σχεδόν αποκλειστική- χρήση θα είναι το κατσαβίδι. Δε θέλω, όμως, όταν έρθει η στιγμή που θα τρυπήσω έναν τοίχο, να την πατήσω και να ψάχνομαι. Ανοίγει τρύπα -σχετικά εύκολα- χωρίς κρούση; Θα το προτείνατε και για τις δύο χρήσεις, ή να περιμένω μήπως το lidl βγάλει κάτι πιο κατάλληλο; 2. Μαζί με αυτό, το Lidl θα πουλά και 3 σετ bits. Μου φαίνονται, όμως, λίγο μεγαλούτσικα (μύτες + καρυδάκια). Για να στήσω π.χ. μια ραφιέρα, ένα κρεβάτι ικέα ή ένα κρεβατάκι μωρού στα οποία υπάρχουν και μικρές βίδες, θα έχω ποικιλία από μικρές μυτούλες; Αν όχι, μπορείτε να μου προτείνετε ένα πιο κατάλληλο φθηνό σετάκι, κάποιας άλλης εταιρίας, που να είναι συμβατό με το δραπανοκατσάβιδο του lidl; Στο κομμάτι "άλεν" θα είμαι καλυμμένος; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη για τον φόρτο των ερωτήσεων. Έχω πάρει το ίδιο αλλά με τη κεφαλή για εξάγωνα bits και όχι τσοκ. Αυτό πουέχω έχει ένα επιλογέα για εμπλοκή/απεμπλοκη της κρουστικής λειτουργίας αν και δεν έχω καταλάβει μία φορά που ρο δοκίμασα ιδαίτερη διαφορά. Για μιρκοδουλειές στο σπίτι καλό είναι αλλά σίγουρα όχι για μεγάλες διαμέτορτς ή μπετόν. Το μέγεθος του τσοκ του άλλωστε είναι περιοριστικός παράγοντας. ΥΓ τα bits που δείχνεις νομίζω μπαίνουν μόνο σε εξάγωνο στέλεχος (δηλαδή στην έκδοση "κατσαβιδιέρας" σαν αυτή που έχω εγώ ) όχι σε τσοκ Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από DrLo
papoys1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Με 40 ευρώ είχα πάρει από leroy αυτό. Το είχε προσφορά τώρα το βλέπω 50. Πολύ καλό έχει και κρούση η δε μπαταρία του πολύ καλή.Το έχω 6-7 μήνες με ελαφριά χρήση και δεν έχει χρειαστεί να το φορτώσω ακόμη.Πολύ καλό για τα λεφτά του. 37 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Πως ακριβώς προκύπτει ότι είναι "παντελώς ακατάλληλο για κάθε είδους βίδωμα"? Έχει πολύ υψηλές και σταθερές στροφές και όχι ρυθμιζόμενες όπως τα επαναφορτιζόμενα για αυτό το λόγο δεν κάνει για βίδες.
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Πως ακριβώς προκύπτει ότι είναι "παντελώς ακατάλληλο για κάθε είδους βίδωμα"? Από το ότι δεν έχει σωστό ζύγισμα για να το κρατάς με το ένα χέρι, δεν έχει καθόλου ροπή στις χαμηλές στροφές και ούτε μπορείς να τις κρατήσεις σταθερές 22 λεπτά πριν, DrLo είπε Έχω πάρει το ίδιο αλλά με τη κεφαλή για εξάγωνα bits και όχι τσοκ. Αυτό πουέχω έχει ένα επιλογέα για εμπλοκή/απεμπλοκη της κρουστικής λειτουργίας αν και δεν έχω καταλάβει μία φορά που ρο δοκίμασα ιδαίτερη διαφορά. Για μιρκοδουλειές στο σπίτι καλό είναι αλλά σίγουρα όχι για μεγάλες διαμέτορτς ή μπετόν. Το μέγεθος του τσοκ του άλλωστε είναι περιοριστικός παράγοντας. ΥΓ τα bits που δείχνεις νομίζω μπαίνουν μόνο σε εξάγωνο στέλεχος (δηλαδή στην έκδοση "κατσαβιδιέρας" σαν αυτή που έχω εγώ ) όχι σε τσοκ Το να έχει εξάγωνη υποδοχή και κρουστική λειτουργία μαζί μου φαίνεται λίγο περίεργο. Μάλλον έχεις μπερδευτεί με την ρύθμιση ροπής που όταν υπερβαίνεις το όριο που έθεσες αρχίζει να δονείται και το πέρασες για κρουστικό Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από cthulhucarbide
renovatio3 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Επένδυση διαβάζω στην τιμή των 39,99€ Αδερφέ κράτα τα λεφτά σου κάτω απο το στρώμα δεν είναι εποχές για ανοίγματα και άσκοπα έξοδα...
DrLo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Από το ότι δεν έχει σωστό ζύγισμα για να το κρατάς με το ένα χέρι, δεν έχει καθόλου ροπή στις χαμηλές στροφές και ούτε μπορείς να τις κρατήσεις σταθερές Το να έχει εξάγωνη υποδοχή και κρουστική λειτουργία μαζί μου φαίνεται λίγο περίεργο. Μάλλον έχεις μπερδευτεί με την ρύθμιση ροπής που όταν υπερβαίνεις το όριο που έθεσες αρχίζει να δονείται και το πέρασες για κρουστικό Μπορει. Δεν έχω δώσει και πολύ σημασία. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από DrLo
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 24 λεπτά πριν, papoys1 είπε Έχει πολύ υψηλές και σταθερές στροφές και όχι ρυθμιζόμενες όπως τα επαναφορτιζόμενα για αυτό το λόγο δεν κάνει για βίδες. Λάθος κάνεις, οι στροφές στο συγκεκριμένο είναι ρυθμιζόμενες από τον διακόπτη. 18 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Από το ότι δεν έχει σωστό ζύγισμα για να το κρατάς με το ένα χέρι, δεν έχει καθόλου ροπή στις χαμηλές στροφές και ούτε μπορείς να τις κρατήσεις σταθερές Σίγουρα υπάρχουν και πιο κατάλληλα για βίδωμα/ξεβίδωμα, αυτό όμως σε καμιά περίπτωση δεν το κάνει "παντελώς ακατάλληλο για βίδωμα" όπως έγραψες. Εγώ προσωπικά το έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές ως κατσαβίδι, και μου έχει γλιτώσει άπειρο χρόνο. Ένας ερασιτέχνης που το χρησιμοποιεί σπάνια και δεν έχει πολλές απαιτήσεις, μια χαρά μπορεί να το χρησιμοποιήσει ως κατσαβίδι.
papoys1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Λάθος κάνεις, οι στροφές στο συγκεκριμένο είναι ρυθμιζόμενες από τον διακόπτη. Τα δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας φίλε έχουν ειδική ρύθμιση για βίδωμα και σου επιτρέπουν να ρυθμίζει τη δύναμη που θα βιδώσουν τη βίδα και πόσο σφιχτά θέλεις να τη βιδώσεις. Του ρεύματος απλά ταχύτητα στροφών ρυθμίζουν αλλά χρησιμοποιούν όλη τους τη δύναμη.Αν είσαι και αρχάριος ποτέ δεν θα καταφέρεις να βιδώσεις βίδα με τέτοιο.Δεν ξέρω αν έχεις δοκιμάσει με ρεύματος να βιδώσεις αλλά εγώ 1-2 φορές που είχα δοκιμάσει απλά είχα καταστρέψει τη βίδα.Έχω και τέτοιο αλλά ποτέ δεν το χρησιμοποιώ για βίδωμα. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από papoys1
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, papoys1 είπε Τα δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας φίλε έχουν ειδική ρύθμιση για βίδωμα και σου επιτρέπουν να ρυθμίζει τη δύναμη που θα βιδώσουν τη βίδα και πόσο σφιχτά θέλεις να τη βιδώσεις. Του ρεύματος απλά ταχύτητα στροφών ρυθμίζουν αλλά χρησιμοποιούν όλη τους τη δύναμη.Αν είσαι και αρχάριος ποτέ δεν θα καταφέρεις να βιδώσεις βίδα με τέτοιο.Δεν ξέρω αν έχεις δοκιμάσει με ρεύματος να βιδώσεις αλλά εγώ 1-2 φορές που είχα δοκιμάσει απλά είχα καταστρέψει τη βίδα.Έχω και τέτοιο αλλά ποτέ δεν το χρησιμοποιώ για βίδωμα. Μάλλον σου διέφυγε το "άπειρες φορές" που έγραψα στο προηγούμενο post
kostas kiziridis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 εχω το συγκεκριμενο εργαλειο για βιδβμα ξεβιδωμα πολυ καλο ειναι,να ανοιξεις καμια τρυπα με αριδα σε μεταλλο μπορεις, να τρυπισεις ομως τοιχο χωρις κρουση δεν μπορεις και δεν ειναι καν σχεδιασμενο για τετοια
aspirini Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 παλι οτι να ναι διαβαζουμε κ πεφτουνε τα μαλλια μας, οσα μας εμειναν! Φιλε πηγαινε παρτο .πανε δοκιμασε το , βιδωσε ξεβιδωσε κανα 2 βιδες κ ανοιξε μια τρυπα σε εναν τοιχο εξωτερικα που δεν σε νοιαζει αν φαινεται. ΕΑΝ δεν εισαι ικανοποιημενος γυρνα το πισω κ περνεις τα λεφτα σου χωρις σουξου μουξου μανταλακια σε 5 λεπτακια. Εαν το κρατησεις εχει 3 χρονια εγγυηση κ οτι παθει το Lidl στο αντικαθιστα η το φτιαχνει μονο δινοντας τους την αποδειξη χωρις πολλα πολλα. Τωρα αν θες ακουσε τους ειδικους πανε φορτωσου καμια μλκια απο τα μαγαζια που ειπωθηκαν και εαν εχεις θεμα βγαλε σπυρια μεχρι να δικαιωθεις. 3
LouCi4er Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 OP,παρτο ειναι πολυ καλο εργαλειο.Τα Parkside ειναι φοβερα σε σχεση με την τιμη τους,αν ψαξεις στο ιντερνετ θα δεις πολλα προιοντα που τα συγκρινουν με επωνυμα (Makita και τετοια) και ολα (του λιντλ) τα πανε πολυ καλα,παντα σε παρομοιες τιμες.Εχω ενα βιδολογο τον 10,8ν,νομιζω απο τα πρωτα που ειχε βγαλει.Τον εχω καπου στα 5 χρονια και του εχω πιει το αιμα,δεν εχει κανει κιχ.Πολυ δυνατο,η μπαταρια κραταει ακομα και σημερα πολυ καλα.Αυτο το Black and Decker που εβαλε ενας πιο πανω ειναι για τα σκουπιδια,εχω 5-6 σκορπια εδω και κει.Κρατανε κανενα 6μηνο και μετα αρχιζουν και σπανε οι διακοπτες,οι μπαταριες θελουν 5 ωρες για να κρατησουν 5 λεπτα και τετοια.Χιλιες φορες ενα Parkside. 2
Etherovamon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, renovatio3 είπε Επένδυση διαβάζω στην τιμή των 39,99€ Αδερφέ κράτα τα λεφτά σου κάτω απο το στρώμα δεν είναι εποχές για ανοίγματα και άσκοπα έξοδα... Όταν τόσα χρόνια μελανιάζουν τα χέρια μου με απλά χειροκίνητα κατσαβίδια, το επαναφορτιζόμενο είναι μια κάποια επένδυση· με την έννοια της εξέλιξης, πάντα. 6 ώρες πριν, DrLo είπε τα bits που δείχνεις νομίζω μπαίνουν μόνο σε εξάγωνο στέλεχος (δηλαδή στην έκδοση "κατσαβιδιέρας" σαν αυτή που έχω εγώ ) όχι σε τσοκ Ρε παιδιά, μη με αγχώνετε! Είναι ή δεν είναι συμβατά τα bits με το επαναφορτιζόμενο;
thanasisxask Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξεκινάς λάθος. Ένα επαναφορτιζομενο εργαλείο δεν μπορεί να είναι επένδυση για έναν ερασιτέχνη, γιατί μετά από κάποια χρόνια θα το πετάξει(λόγω της μπαταρίας) Γιαυτό τον λόγω σαν ερασιτέχνες παίρνουμε εργαλεία ρεύματος με καλής ποιότητας περιφερειακά. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από thanasisxask 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα