Etherovamon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Καλημέρα σε όλους! Τη βοήθειά σας, ρε παιδιά. Δεν έχω εμπειρία από αυτά και έχω κάποιες απορίες: 1. Θέλω να κάνω μια επένδυση σε δραπανοκατσάβιδο και το Lidl αυτή τη βδομάδα βγάζει αυτό. Διάβασα πως είναι φοβερό εργαλείο. Πολύ δυνατό, αποδοτικό και αξιόπιστο. Ο κουμπάρος μου, όμως, λέει πως δεν φαίνεται να έχει λειτουργία κρούσης που βοηθά στο τρύπημα τοίχων, και πως αυτός δεν είναι σίγουρος αν θα το έπαιρνε. Να ξεκαθαρίσω πως βασική μου -σχεδόν αποκλειστική- χρήση θα είναι το κατσαβίδι. Δε θέλω, όμως, όταν έρθει η στιγμή που θα τρυπήσω έναν τοίχο, να την πατήσω και να ψάχνομαι. Ανοίγει τρύπα -σχετικά εύκολα- χωρίς κρούση; Θα το προτείνατε και για τις δύο χρήσεις, ή να περιμένω μήπως το lidl βγάλει κάτι πιο κατάλληλο; 2. Μαζί με αυτό, το Lidl θα πουλά και 3 σετ bits. Μου φαίνονται, όμως, λίγο μεγαλούτσικα (μύτες + καρυδάκια). Για να στήσω π.χ. μια ραφιέρα, ένα κρεβάτι ικέα ή ένα κρεβατάκι μωρού στα οποία υπάρχουν και μικρές βίδες, θα έχω ποικιλία από μικρές μυτούλες; Αν όχι, μπορείτε να μου προτείνετε ένα πιο κατάλληλο φθηνό σετάκι, κάποιας άλλης εταιρίας, που να είναι συμβατό με το δραπανοκατσάβιδο του lidl; Στο κομμάτι "άλεν" θα είμαι καλυμμένος; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη για τον φόρτο των ερωτήσεων.
tyf Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 ειναι δραπανοκατσαβιδο. δεν ειναι κρουστικο δραπανοκατσαβιδο οποτε δεν εχει κρουσεις. για την τιμη του ειναι μια χαρα. αλλα φοβερο εργαλειο δεν θα το ελεγα.
Etherovamon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, tyf είπε αλλα φοβερο εργαλειο δεν θα το ελεγα ούτε ως κατσαβίδι;
Haldol Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 "Φοβερό" εργαλείο και Parkside/ Lidl δε πάνε μαζί. Τίμιο, ναι. Κρούση δεν έχει, οπότε σε μπετό δε θα κάνει τίποτα. Τούβλο όμως μπορείς να τρυπήσεις και χωρίς κρούση. Οπότε εξαρτάται τι εννοείς "τοίχο".
Etherovamon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Haldol είπε εξαρτάται τι εννοείς "τοίχο" Έναν απλό τοίχο σπιτιού
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, Etherovamon είπε Έναν απλό τοίχο σπιτιού Οι τοίχοι σε άλλα σημεία έχουν μπετό και σε άλλα τούβλο, αυτό εννοούσε ο φίλος όταν έγραψε <<εξαρτάται τι εννοείς "τοίχο">>, όχι αν ο τοίχος είναι μέρος σπιτιού αποθήκης ή στάβλου
tyf Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, Etherovamon είπε ούτε ως κατσαβίδι; για το σπιτι μια χαρα θα σε καλυψει δεν νομιζω να εχεις θεμα.
Etherovamon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Οι τοίχοι σε άλλα σημεία έχουν μπετό και σε άλλα τούβλο, αυτό εννοούσε ο φίλος όταν έγραψε <<εξαρτάται τι εννοείς "τοίχο">>, όχι αν ο τοίχος είναι μέρος σπιτιού αποθήκης ή στάβλου Πώς φαίνεται ότι δεν το κατέχω... Στο μυαλό μου πάντως είχα το τρύπημα/βίδωμα μιας τηλεόρασης στο σαλόνι.
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Etherovamon είπε Πώς φαίνεται ότι δεν το κατέχω... Στο μυαλό μου πάντως είχα το τρύπημα/βίδωμα μιας τηλεόρασης στο σαλόνι. Σου έχουμε απαντήσει ήδη, αν στο σημείο που πας να τρυπήσεις έχει μόνο τούβλο θα τα καταφέρει, αν βρεις μπετό τότε ΔΕΝ θα τα καταφέρει. Εγώ προσωπικά προτίμησα ένα φτηνό κρουστικό δραπανοκατσάβιδο ρεύματος (25€ 710w), με αυτό τα κάνω σχεδόν όλα.
Etherovamon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε ένα φτηνό κρουστικό δραπανοκατσάβιδο ρεύματος (25€ 710w) Μπορείς να δώσεις link;
georgekz750 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Φοβερο δεν ειναι. Να περιμενεις να ξαναφερει το μεγαλυτερο με 10 ευρω παραπανω και την 20v μπαταρια της σειρας τους. 2
agamoi-thytai Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 39 λεπτά πριν, Etherovamon είπε Καλημέρα σε όλους! Τη βοήθειά σας, ρε παιδιά. Δεν έχω εμπειρία από αυτά και έχω κάποιες απορίες: 1. Θέλω να κάνω μια επένδυση σε δραπανοκατσάβιδο και το Lidl αυτή τη βδομάδα βγάζει αυτό. Διάβασα πως είναι φοβερό εργαλείο. Πολύ δυνατό, αποδοτικό και αξιόπιστο. Ο κουμπάρος μου, όμως, λέει πως δεν φαίνεται να έχει λειτουργία κρούσης που βοηθά στο τρύπημα τοίχων, και πως αυτός δεν είναι σίγουρος αν θα το έπαιρνε. Να ξεκαθαρίσω πως βασική μου -σχεδόν αποκλειστική- χρήση θα είναι το κατσαβίδι. Δε θέλω, όμως, όταν έρθει η στιγμή που θα τρυπήσω έναν τοίχο, να την πατήσω και να ψάχνομαι. Ανοίγει τρύπα -σχετικά εύκολα- χωρίς κρούση; Θα το προτείνατε και για τις δύο χρήσεις, ή να περιμένω μήπως το lidl βγάλει κάτι πιο κατάλληλο; 2. Μαζί με αυτό, το Lidl θα πουλά και 3 σετ bits. Μου φαίνονται, όμως, λίγο μεγαλούτσικα (μύτες + καρυδάκια). Για να στήσω π.χ. μια ραφιέρα, ένα κρεβάτι ικέα ή ένα κρεβατάκι μωρού στα οποία υπάρχουν και μικρές βίδες, θα έχω ποικιλία από μικρές μυτούλες; Αν όχι, μπορείτε να μου προτείνετε ένα πιο κατάλληλο φθηνό σετάκι, κάποιας άλλης εταιρίας, που να είναι συμβατό με το δραπανοκατσάβιδο του lidl; Στο κομμάτι "άλεν" θα είμαι καλυμμένος; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη για τον φόρτο των ερωτήσεων. Επένδυση και lidl είναι δυο λέξεις που δεν πάνε μαζί. 1
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Etherovamon είπε Μπορείς να δώσεις link; Αυτό είναι: Πάνε χρόνια όμως που το πήρα (praktiker), δεν νομίζω να μπορέσεις να το βρεις κάπου σήμερα, τώρα κυκλοφορεί αυτό: https://www.skroutz.gr/s/6008548/Einhell-TC-ID-710-E.html https://www.e-shop.gr/drapano-kroystiko-ilektriko-einhell-tc-id-710-e-710w-4259761-p-TLS.051082
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Άμα θέλεις να τα κάνεις όλα να περιμένεις να φέρει το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο των 20V που κάνει 60€ που για τα λεφτά του έχει πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά. Βέβαια είναι πιο ογκώδες οπότε για τις μικρές βίδες δεν θα βολεύει τόσο εύκολα όσο το μικρό, αλλά θα την κάνει την δουλειά. Το einhell που ποσταρίστηκε από πάνω είναι παντελώς ακατάλληλο για κάθε είδους βίδωμα και κάνει μόνο για τρύπες 1
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Το einhell που ποσταρίστηκε από πάνω είναι παντελώς ακατάλληλο για κάθε είδους βίδωμα και κάνει μόνο για τρύπες Πως ακριβώς προκύπτει ότι είναι "παντελώς ακατάλληλο για κάθε είδους βίδωμα"?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα