Dinos_12345 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα. Ένας φίλος ήθελε να πάρει αυτοκίνητο και λέγαμε για την Alpha MTO. Μου είπε ένα περιστατικό που τράκαρε γνωστή του, επειδή κλείδωσε το τιμόνι πάνω στην στροφή και το γκάζι. Επίσης, ξέρουμε μία κοπέλα που ένα Audi A4 που είχαν οι γονείς της, έγινε η αιτία για να πεθάνουν και αυτοί και ο παππούς και η γιαγιά της, γυρνώντας στην πόλη που έμεναν, επειδή κλείδωσε το τιμόνι και δεν μπόρεσαν να στρίψουν, με αποτέλεσμα να πέσουν στον γκρεμό. Αναρωτιέμαι, μετά από τέτοια περιστατικά, γιατί δεν ανοίγει ρουθούνι στις εταιρίες που έφτιαξαν το αυτοκίνητο; Γιατί η κοπέλα να μην ζητήσει 10 εκ. από την Audi που της σκότωσε την οικογένεια; Τα λεφτά σε καμία περίπτωση δεν θα φέρουν πίσω τους χαμένους γονείς της αλλά θα έπρεπε η εκάστοτε εταιρία να κάνει τουλάχιστον αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Πρώτη φορά ακούω κάτι παρόμοιο. Πώς έγινε να κλειδώσει το τιμόνι ;; Αυτό που μου κάνει περισσότερο εντύπωση είναι ότι περιγράφεις 2 περιστατικά γνωστόν σού σε δύο διαφορετικά αυτοκίνητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Πρώτη φορά ακούω κάτι παρόμοιο. Πώς έγινε να κλειδώσει το τιμόνι ;; Αυτό που μου κάνει περισσότερο εντύπωση είναι ότι περιγράφεις 2 περιστατικά γνωστόν σού σε δύο διαφορετικά αυτοκίνητα Το ένα φίλη το άλλο γνωστή φίλου. Μόνο την κοπέλα που έχασε την οικογένεια της ξέρω. Ήταν θέμα εγκέφαλου στο αυτοκίνητο. Είναι όντως κάτι που συμβαίνει αλλά ποτέ δεν άκουσα κάποια εταιρία να κάνει κάτι για να αποζημιώσει τους παθόντες. Επίσης, είμαι από μικρή πόλη, news travel like flash. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από Dinos_12345 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Αν αφηνει το τιμονι - παταει γκαζι αντι φρενο και φυσικα δε παιρνει τη στροφη γιατι υπαρχουν και νομοι της φυσικης φταει ο αλλος εγκεφαλος .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Αν αφηνει το τιμονι - παταει γκαζι αντι φρενο και φυσικα δε παιρνει τη στροφη γιατι υπαρχουν και νομοι της φυσικης φταει ο αλλος εγκεφαλος .... Οδηγός με διπλώματα για μηχανήματα ορυχείου ΔΕΗ και 30 χρόνια στο τιμόνι κανονικά, δεν φταίει αυτός, ειδικά όταν έγινε έλεγχος και βγήκε το πόρισμα περί τίνος πρόκειται. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από Dinos_12345 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Το πιο πιθανο καθημερινο σεναριο λεω . Καλα οι κοπελες γινανε φορτηγατζης ; Και μενα μου χαν μπλοκαρει οι δαγκανες και με γυρισε - παθαινεις και μαθαινεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Το πιο πιθανο καθημερινο σεναριο λεω . Καλα οι κοπελες γινανε φορτηγατζης ; Και μενα μου χαν μπλοκαρει οι δαγκανες και με γυρισε - παθαινεις και μαθαινεις Δεν μιλάω για την κοπέλα. Μιλάω για τους γονείς που έχασε η κοπέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Καλα οι κοπελες γινανε φορτηγατζης ; Αυτό κατάλαβα και εγώ στην αρχή. αλλά λέει ότι το είχαν οι γονείς της Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από christopher0016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 και εσύ το πίστεψες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δεν το έχω ξανακούσει αυτό. Να χαθεί η υποβοήθηση και να βαρύνει το τιμόνι οκ, αλλά να κλειδώσει εν κινήσει πως γίνεται; Η φίλη σου μετά το πόρισμα τι ενέργειες έκανε; Αν και μου φαίνεται δύσκολο να κερδίσει κάτι, μια μέρα να άργησε το σερβις πχ θα πατήσουν εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 πωπω θυμηθηκα οταν μου εσπασε η κρεμαγιερα (skoda felicia) στην εθνικη πανω σε στροφη. Ευτυχως φερθηκα ψυχραιμα και οσο υπακουγε το αμαξι, εκανα δεξια και εννοειται ακυρωθηκε το ταξιδι 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, christopher0016 είπε Αυτό κατάλαβα και εγώ στην αρχή. αλλά λέει ότι το είχαν οι γονείς της 4 άτομα, μαμά, μπαμπάς, γιαγιά και παππούς γυρνούσαν από πόλη α προς πόλη β. Η κόρη του οδηγού, έχασε όλα τα άτομα που ανέφερα, αυτό λέω. Η κοπέλα έχασε όλη της την οικογένεια. Το αμάξι που οδηγούσαν ήταν Audi A4. 5 ώρες πριν, zio10 είπε Δεν το έχω ξανακούσει αυτό. Να χαθεί η υποβοήθηση και να βαρύνει το τιμόνι οκ, αλλά να κλειδώσει εν κινήσει πως γίνεται; Η φίλη σου μετά το πόρισμα τι ενέργειες έκανε; Αν και μου φαίνεται δύσκολο να κερδίσει κάτι, μια μέρα να άργησε το σερβις πχ θα πατήσουν εκεί. Η φίλη μου μετά το πόρισμα, ήταν εκτός τόπου και χρόνου και τίποτα δεν θα τους έφερνε πίσω, οπότε δεν έκανε, τίποτα. Δεν μπορώ να μπω στην θέση της για να δω τι θα έκανα αλλά αν κάποιος κάνει μια μήνυση στην Audi ή την κάθε Audi, δεν θα έπρεπε να βρει το δίκιο του; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 15 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε 4 άτομα, μαμά, μπαμπάς, γιαγιά και παππούς γυρνούσαν από πόλη α προς πόλη β. Η κόρη του οδηγού, έχασε όλα τα άτομα που ανέφερα, αυτό λέω. Η κοπέλα έχασε όλη της την οικογένεια. Το αμάξι που οδηγούσαν ήταν Audi A4. Η φίλη μου μετά το πόρισμα, ήταν εκτός τόπου και χρόνου και τίποτα δεν θα τους έφερνε πίσω, οπότε δεν έκανε, τίποτα. Δεν μπορώ να μπω στην θέση της για να δω τι θα έκανα αλλά αν κάποιος κάνει μια μήνυση στην Audi ή την κάθε Audi, δεν θα έπρεπε να βρει το δίκιο του; Λογικό αυτό που λες. Δεν ξέρω αν θα έβρισκε το δίκιο της, τέτοιες εταιρείες θα έχουν και πολύ ισχυρά τιμ δικηγόρων κτλ οπότε ίσως προσπαθούσαν με κάποιο τρόπο να ρίξουν το φταίξιμο στον οδηγό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Καλά και εγώ έχω ένα φίλο που λέει ότι του κλείδωσε το τιμόνι και το φρένο και τράκαρε με αποτέλεσμα να καταστρέψει το αμάξι και να σακατέψει το χέρι του.Εχει τύχει να τον δω πως οδηγεί και αμφιβάλω πολύ για τα λεγόμενα του.Σε κάθε περίπτωση όταν ακούς τέτοιες ιστορίες καλύτερα να μην θεωρείς δεδομένα όλα όσα λέει ο καθένας.Στις μικρές πόλεις τα νέα ταξιδεύουν πολύ γρήγορα αλλά δεν είναι και όλα αλήθεια.Θες να μας πεις ότι υπήρξε κάποιος που ασχολήθηκε να γίνει έλεγχος στο αμάξι (από ποιον έγινε κιόλας;) και με τα αποτελέσματα δεν αχοληθηκε;Και τότε αυτός που έκανε τον έλεγχο γιατί τον έκανε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε Καλησπέρα. Ένας φίλος ήθελε να πάρει αυτοκίνητο και λέγαμε για την Alpha MTO. Μου είπε ένα περιστατικό που τράκαρε γνωστή του, επειδή κλείδωσε το τιμόνι πάνω στην στροφή και το γκάζι. Επίσης, ξέρουμε μία κοπέλα που ένα Audi A4 που είχαν οι γονείς της, έγινε η αιτία για να πεθάνουν και αυτοί και ο παππούς και η γιαγιά της, γυρνώντας στην πόλη που έμεναν, επειδή κλείδωσε το τιμόνι και δεν μπόρεσαν να στρίψουν, με αποτέλεσμα να πέσουν στον γκρεμό. Αναρωτιέμαι, μετά από τέτοια περιστατικά, γιατί δεν ανοίγει ρουθούνι στις εταιρίες που έφτιαξαν το αυτοκίνητο; Γιατί η κοπέλα να μην ζητήσει 10 εκ. από την Audi που της σκότωσε την οικογένεια; Τα λεφτά σε καμία περίπτωση δεν θα φέρουν πίσω τους χαμένους γονείς της αλλά θα έπρεπε η εκάστοτε εταιρία να κάνει τουλάχιστον αυτό. Η ερώτηση σου ποία είναι γιατί ο τίτλος γράφει για το Mito,μπαίνει στην φάση και το Α4 και έχω μπερδευτεί ! Που μπορούμε να βοηθήσουμε οι υπόλοιποι που διαβάζουμε αυτές τις τρομακτικές ιστορίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα