dimtsef Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Να ρωτήσω ρε παδιά, είναι νορμαλ μέσο όρο 48-50 βαθμούς Μ.2 ο 970 evo ? Βέβαια έχω ρυθμισμένο σε silent προφιλ τα ανεμηστήρια. Με λίγο θόρυβο στο standart προφιλ πάει περιπου 43-44 Η μητρική μου έχει και Μ.2 heatsink asus rog... δε ξέρω με προβληματίζει η θερμοκρασία αυτή. Μήπως ο 970 evo plus είναι καλύτερος σε θέμα θερμοκρασίας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Και εμένα εκεί παίζει και χτυπάει και 60αρια τελευταία. Και αυτά τα heatsink που έχουν oi καινούργιες μητρικές πιο πολύ για μόστρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimtsef Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 πω ρε φιλε ! εγώ ξέρεις τι έκανα ? είχα ενα μικρό 80αρι φανακι και το εβαλα να φυσάει πάνω στον Μ2 , τον επιασα με κατι καλώδια απο το εσωτερικό usb3 και κάθετε πάνω του... εμπιστευεσε εσυ τα αρχεία σου να ψήνονται στους 60 βαθμους ?? ειναι νορμαλ βασικα αυτο ? ξέρω ότι μέχρι 55 βαθμους μετά δείχνει κόκκινη την ενδειξη άρα δεν ειναι και τόσο καλό. τώρα πάντως σταθεροποιήθηκε στους 42-43 με αυτο που εκανα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Εμένα πιάνει 70ρες σε load μαζί με ψύκτρα της EKWB... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Υπάρχουν τέτοια, και φυσικά και αρκετά φθηνότερα. https://www.amazon.com/Advancing-Gene-Cooler-Heatsinks-Generation/dp/B077BPPFN8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euronmyous Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μιας και δεν ειδα οτι ειχες αναρτησει post ηδη.... δες και εδω https://www.insomnia.gr/forums/topic/710440-nvme-samsung-970-evo-θερμοκρασιες/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα