Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, έχω ξεμείνει με ένα Microsoft πληκτρολόγιο 15ετίας, σίγουρα το παλιότερο εξάρτημα του υπολογιστή μου, με σύνδεση ps2. 

Τελευταία κάποιες φορές δεν το αναγνωρίζει και μετά από restart πάλι είναι οκ. 

Τέλοσπαντων, λέω να το αλλάξω αλλά δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κοιτάξω. Κάνω απ όλα. Γράφω κείμενα, παίζω παιχνίδια κτλ. Τι προτείνετε; αν κάτι αξίζει, μπορώ να δώσω 60-70€, δε θέλω slim. Δε θέλω ούτε ασύρματο. Δε βρίσκω άλλο νήμα σχετικό. 

Επεξ/σία από planetman
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, planetman είπε

Παιδιά, έχω ξεμείνει με ένα Microsoft πληκτρολόγιο 15ετίας, σίγουρα το παλιότερο εξάρτημα του υπολογιστή μου, με σύνδεση ps2. 

Τελευταία κάποιες φορές δεν το αναγνωρίζει και μετά από restart πάλι είναι οκ. 

Τέλοσπαντων, λέω να το αλλάξω αλλά δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κοιτάξω. Κάνω απ όλα. Γράφω κείμενα, παίζω παιχνίδια κτλ. Τι προτείνετε; αν κάτι αξίζει, μπορώ να δώσω 60-70€, δε με ενδιαφέρουν rgb και μαλακίες. Νομίζω δε θέλω ούτε ασύρματο. Δε βρίσκω άλλο νήμα σχετικό. 

Θέλεις μηχανικό? Αν θέλεις κοιτα ck 104/108(και τα 2 δοκιμασμένες επιλογές

(θα πρότεινα κόκκινους διακόπτες εφόσον μιλάς για μεικτή χρήση, οι μπλε είναι αισθητά πιο θορυβώδες επίσης)

Αν δεν σε ενδιαφέρει ιδιετερα διάλεξε κάποιο απλό μεμβράνης από της γνωστές εταιρίες (Microsoft-logitech) και θα σου βγάλει αλλά 10-15 χρόνια

Επεξ/σία από Inuyasha
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν θέλω μηχανικό. Έχουν καλύτερη αίσθηση τα μηχανικά; 

Επεξ/σία από planetman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, planetman είπε

Δεν ξέρω αν θέλω μηχανικό. Ποιές οι διαφορές;

Με 10 ευρώ και καθάρισες για τα επόμενα 10-15 χρόνια... και με τα υπόλοιπα 50-60 ευρώ που θα σου περισσέψουν τρως κοψίδια...

https://www.skroutz.gr/s/71566/Microsoft-Wired-Keyboard-600.html

Επεξ/σία από bromiaris
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, planetman είπε

Λέω να πάρω κάτι καλύτερο μιας και δεν το αλλάζω συχνά. Ξέρω γω; 

Μηχανικό =το θόρυβος (άλλοι διακόπτες περισσότερο άλλοι λιγότερο)

οανε σε κάποιο κατάστημα(public plaisio, media market) συνήθως θα βρεις κάποιο demo να δεις την αίσθηση, βέβαια για εμένα όπως καταλαβαίνω δες ένα απλό και καθάρισες για αρκετά ακόμα χρονιά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοειται θα παρεις μηχανικο. Παρε με καφε διακοπτες και βαλε o-rings. Δεν προκειται να εχεις θορυβο και η ταχυτητα της πληκτρολογισης σου θα αυξηθει+ οτι θα εχεις καλυτερη αισθηση στα games.

Επεξ/σία από Zergoulini
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το razer ornata chroma διαβάζω πολύ καλές κριτικές. Μετά από λίγο διάβασμα καταλήγω πως δε θέλω το μηχανικό με τους θορυβώδεις διακόπτες. 

Επεξ/σία από planetman
  • Moderators
Δημοσ.
14 ώρες πριν, planetman είπε

Αυτό είναι το πληκτρολόγιό μου. Παίζει να είναι μηχανικό; γλυκοκοιτάζω το razer BLACKWIDOW ultimate τώρα... 

_20190603_200016.JPG

Όχι σε καμία περίπτωση δεν είναι μηχανικό

Εφόσον δεν έχεις απετησεις διάλεξε ένα που να σου αρέσει και μην το ψάχνεις όπως ανέφερα παραπάνω δες κάποιο Microsoft/logitech και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα στο πλαίσιο και δοκίμασα της RAZER ένα μηχανικό στα 130-140 € δε θυμάμαι μοντέλο αλλά και το razer ornata. Μου άρεσαν και τα 2, το 2ο νομίζω λιγάκι περισσότερο σαν αίσθηση αλλά είναι λίγο χαμηλού προφίλ και δεν είναι και μηχανικό. Έχω μπερδευτεί, νιώθω σα γυναίκα που δεν ξέρει τι θέλει. 

Δοκίμασα και το Logitech g413 αλλά η αισθησή του μου φάνηκε άθλια. Κάτι άλλα μεμβράνης Microsoft κτλ με τίποτα. Το παλιό μου έχει καλύτερη αίσθηση. 

Σίγουρα θέλω να είναι full size με numpad και όχι χαμηλού προφίλ. Νομίζω τελικά πως μου αρέσει να ακούω και τον ήχο μιας και γράφω αρκετά. Και δεν είναι κρίμα να μην πάρω μηχανικό; 

Razer blackwidow ultimate water resistant λοιπον; τι λέτε;  

Μήπως hypex alloy fps; 

Ή coolermaster ck550; 

Επεξ/σία από planetman
Δημοσ.

Σε αυτα τα χρηματα δεν θα μπορουσες να παρεις κατι καλυτερο. Cherry mx εγγυηση. Σε 15 μερες απο τωρα που θα το συνηθιζεις θα γραφεις πολυ ποιο γρηγορα και λογο Blue θα κανεις λιγοτερα λαθη. Παντα μου αρεσανε οι μπλε αλλα λογο οτι διπλα στο δωματιο κοιματε η γυναικα με τον μικρο αναγκαστικα παω σε καφε. Αν σου αρεσουν οι μπλε τοτε να δοκιμασεις καποια στηγμη τους καφε. 

Γενικα πολυ καλη επιλογη εκανες. Μεγια.

Δημοσ.

Ωραίο είναι το hyperx. Εγω ήμουν στην ίδια φάση, ήθελα κάτι κομψό για το γραφείο μην είναι καγκούρικο. Πήρα το xiaomi. Ενα lοgitech   που είχα πάρει, πολύ χάλια αίσθηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...