planetman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά, έχω ξεμείνει με ένα Microsoft πληκτρολόγιο 15ετίας, σίγουρα το παλιότερο εξάρτημα του υπολογιστή μου, με σύνδεση ps2. Τελευταία κάποιες φορές δεν το αναγνωρίζει και μετά από restart πάλι είναι οκ. Τέλοσπαντων, λέω να το αλλάξω αλλά δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κοιτάξω. Κάνω απ όλα. Γράφω κείμενα, παίζω παιχνίδια κτλ. Τι προτείνετε; αν κάτι αξίζει, μπορώ να δώσω 60-70€, δε θέλω slim. Δε θέλω ούτε ασύρματο. Δε βρίσκω άλλο νήμα σχετικό. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από planetman
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, planetman είπε Παιδιά, έχω ξεμείνει με ένα Microsoft πληκτρολόγιο 15ετίας, σίγουρα το παλιότερο εξάρτημα του υπολογιστή μου, με σύνδεση ps2. Τελευταία κάποιες φορές δεν το αναγνωρίζει και μετά από restart πάλι είναι οκ. Τέλοσπαντων, λέω να το αλλάξω αλλά δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κοιτάξω. Κάνω απ όλα. Γράφω κείμενα, παίζω παιχνίδια κτλ. Τι προτείνετε; αν κάτι αξίζει, μπορώ να δώσω 60-70€, δε με ενδιαφέρουν rgb και μαλακίες. Νομίζω δε θέλω ούτε ασύρματο. Δε βρίσκω άλλο νήμα σχετικό. Θέλεις μηχανικό? Αν θέλεις κοιτα ck 104/108(και τα 2 δοκιμασμένες επιλογές (θα πρότεινα κόκκινους διακόπτες εφόσον μιλάς για μεικτή χρήση, οι μπλε είναι αισθητά πιο θορυβώδες επίσης) Αν δεν σε ενδιαφέρει ιδιετερα διάλεξε κάποιο απλό μεμβράνης από της γνωστές εταιρίες (Microsoft-logitech) και θα σου βγάλει αλλά 10-15 χρόνια Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από Inuyasha
planetman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν θέλω μηχανικό. Έχουν καλύτερη αίσθηση τα μηχανικά; Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από planetman
bromiaris Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, planetman είπε Δεν ξέρω αν θέλω μηχανικό. Ποιές οι διαφορές; Με 10 ευρώ και καθάρισες για τα επόμενα 10-15 χρόνια... και με τα υπόλοιπα 50-60 ευρώ που θα σου περισσέψουν τρως κοψίδια... https://www.skroutz.gr/s/71566/Microsoft-Wired-Keyboard-600.html Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από bromiaris 1
planetman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Λέω να πάρω κάτι καλύτερο μιας και δεν το αλλάζω συχνά. Ξέρω γω;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 11 λεπτά πριν, planetman είπε Λέω να πάρω κάτι καλύτερο μιας και δεν το αλλάζω συχνά. Ξέρω γω; Μηχανικό =το θόρυβος (άλλοι διακόπτες περισσότερο άλλοι λιγότερο) οανε σε κάποιο κατάστημα(public plaisio, media market) συνήθως θα βρεις κάποιο demo να δεις την αίσθηση, βέβαια για εμένα όπως καταλαβαίνω δες ένα απλό και καθάρισες για αρκετά ακόμα χρονιά
planetman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Αυτό είναι το πληκτρολόγιό μου. Παίζει να είναι μηχανικό; γλυκοκοιτάζω το razer BLACKWIDOW ultimate τώρα...
Zergoulini Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εννοειται θα παρεις μηχανικο. Παρε με καφε διακοπτες και βαλε o-rings. Δεν προκειται να εχεις θορυβο και η ταχυτητα της πληκτρολογισης σου θα αυξηθει+ οτι θα εχεις καλυτερη αισθηση στα games. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από Zergoulini
planetman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Για το razer ornata chroma διαβάζω πολύ καλές κριτικές. Μετά από λίγο διάβασμα καταλήγω πως δε θέλω το μηχανικό με τους θορυβώδεις διακόπτες. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από planetman
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 14 ώρες πριν, planetman είπε Αυτό είναι το πληκτρολόγιό μου. Παίζει να είναι μηχανικό; γλυκοκοιτάζω το razer BLACKWIDOW ultimate τώρα... Όχι σε καμία περίπτωση δεν είναι μηχανικό Εφόσον δεν έχεις απετησεις διάλεξε ένα που να σου αρέσει και μην το ψάχνεις όπως ανέφερα παραπάνω δες κάποιο Microsoft/logitech και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
planetman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πήγα στο πλαίσιο και δοκίμασα της RAZER ένα μηχανικό στα 130-140 € δε θυμάμαι μοντέλο αλλά και το razer ornata. Μου άρεσαν και τα 2, το 2ο νομίζω λιγάκι περισσότερο σαν αίσθηση αλλά είναι λίγο χαμηλού προφίλ και δεν είναι και μηχανικό. Έχω μπερδευτεί, νιώθω σα γυναίκα που δεν ξέρει τι θέλει. Δοκίμασα και το Logitech g413 αλλά η αισθησή του μου φάνηκε άθλια. Κάτι άλλα μεμβράνης Microsoft κτλ με τίποτα. Το παλιό μου έχει καλύτερη αίσθηση. Σίγουρα θέλω να είναι full size με numpad και όχι χαμηλού προφίλ. Νομίζω τελικά πως μου αρέσει να ακούω και τον ήχο μιας και γράφω αρκετά. Και δεν είναι κρίμα να μην πάρω μηχανικό; Razer blackwidow ultimate water resistant λοιπον; τι λέτε; Μήπως hypex alloy fps; Ή coolermaster ck550; Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από planetman
planetman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μόλις χτύπησα αυτό. Το έχει σε πολύ καλή τιμή ή μου φαίνεται; https://www.public.gr/product/hyperx-alloy-elite-mechanical-cherry-mx-blue-clicky-pliktrologio-gaming/prod8957634pp/ 2
Zergoulini Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Σε αυτα τα χρηματα δεν θα μπορουσες να παρεις κατι καλυτερο. Cherry mx εγγυηση. Σε 15 μερες απο τωρα που θα το συνηθιζεις θα γραφεις πολυ ποιο γρηγορα και λογο Blue θα κανεις λιγοτερα λαθη. Παντα μου αρεσανε οι μπλε αλλα λογο οτι διπλα στο δωματιο κοιματε η γυναικα με τον μικρο αναγκαστικα παω σε καφε. Αν σου αρεσουν οι μπλε τοτε να δοκιμασεις καποια στηγμη τους καφε. Γενικα πολυ καλη επιλογη εκανες. Μεγια.
tsofras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, planetman είπε Μόλις χτύπησα αυτό. Το έχει σε πολύ καλή τιμή ή μου φαίνεται; https://www.public.gr/product/hyperx-alloy-elite-mechanical-cherry-mx-blue-clicky-pliktrologio-gaming/prod8957634pp/ Καλή επιλογή , καλο δουλευτο
mechpanos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Ωραίο είναι το hyperx. Εγω ήμουν στην ίδια φάση, ήθελα κάτι κομψό για το γραφείο μην είναι καγκούρικο. Πήρα το xiaomi. Ενα lοgitech που είχα πάρει, πολύ χάλια αίσθηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα