Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, asdfaster είπε

Μονο ο Christian Βale ήταν άξιος να φοράει την στολή του batman. Μέχρι και σήμερα η τριλογία του Christian Bale σαν batman είναι τρομερή. Δεν νομίζω πως θα ξανά βγει κάποιος σαν αυτόν. Οποιος ηθοποιός και υποδυθεί τον batman το θεωρώ αποτυχία. Γιατί δεν θεωρώ κανένα άξιο να μπορέσει έστω να φτάσει τον Bale και ποσο μάλλον να τον ξεπεράσει κιόλας. Οπως και με το spiderman. Από την στιγμή που άλλαξαν τον tobey maguire κατευθείαν ναυάγησαν. Οσο διαφήμιση να κάνουν στον νέο spiderman και όσο να προσπαθούν να τον εντάξουν στους avengers είναι fail. Tο ίδιο θα γίνει και με τον iron man σύντομα.

Καλά γελάνε και οι πέτρες για αυτά που λες για τον Toby. Ξαναδες τις ταινίες χωρίς παρωπίδες και μετά σχολίασε το πως έπαιξε. Όσο φορούσε την μάσκα ναι, ήταν φανταστικός spiderman. Όταν την έβγαζε ήταν επιεικά απαράδεκτος!

Οσο για το σχόλιο σου σχετικά με τον νέο spiderman... Όλα όσα ακούγονται για τις ταινίες που έχουν βγει και όλα τα σχόλια του κόσμου σε βγάζουν άκυρο. Οπότε δεν έχουμε να πούμε και πολλά πάνω σε αυτό, πέρα από το ότι είναι η καθαρά προσωπική σου άποψη που την συμμερίζεται η μειοψηφία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SHot-OS είπε

Καλά γελάνε και οι πέτρες για αυτά που λες για τον Toby. Ξαναδες τις ταινίες χωρίς παρωπίδες και μετά σχολίασε το πως έπαιξε. Όσο φορούσε την μάσκα ναι, ήταν φανταστικός spiderman. Όταν την έβγαζε ήταν επιεικά απαράδεκτος!

Οσο για το σχόλιο σου σχετικά με τον νέο spiderman... Όλα όσα ακούγονται για τις ταινίες που έχουν βγει και όλα τα σχόλια του κόσμου σε βγάζουν άκυρο. Οπότε δεν έχουμε να πούμε και πολλά πάνω σε αυτό, πέρα από το ότι είναι η καθαρά προσωπική σου άποψη που την συμμερίζεται η μειοψηφία. 

Μην κλαις παιδάκι. Eδώ που ζω τις βλέπω day one τις hollywood ταινίες. Eπειδή φαίνεται το ποσο άσχετος είσαι και δεν εχεις ιδέα για κανένα verse. Για δες ποιος spiderman έσπασε τα recores και ποιος ναυάγησε μαζί με τον τιτανικό.  Το Spiderman far from home θα είναι ακόμα χειρότερο σε πώλησης ήδη άρχισαν και το μετάνιωσαν που το γύρισαν κάτσε και θα δεις σε λίγες μέρες. Ούτε τα λεφτά που έδωσαν να το γυρίσουν δεν θα έβγαλε έστω να μην χρεωθούν xaxaxaxa

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Μην κλαις παιδάκι. Eδώ που ζω τις βλέπω day one τις hollywood ταινίες. Eπειδή φαίνεται το ποσο άσχετος είσαι και δεν εχεις ιδέα για κανένα verse. Για δες ποιος spiderman έσπασε τα recores και ποιος ναυάγησε μαζί με τον τιτανικό. https://www.boxofficemojo.com/franchises/chart/?id=spiderman.htm

Βασικά... Αποδεικνύεις αυτό που λέω... 

Opening weekend spiderman 1 114m

Opening homecoming 117m

Gross spiderman 1 403 από το 2002

Gross homecoming 334 από το 2017...

Ελεγες...? 

Και όχι. Οι διαφορές είναι αμελητέες στο τέλος για να αποδείξουμε ποιο από τα δύο είναι καλύτερα. Αλλά ρε φίλε εσύ λες πως το νέο ναυαγισε αντί να πεις απλά "δεν μου αρέσει". 

Βαλε τον fanboyσμο σου σε φυσιολογικά επίπεδα γιατί όλοι γελάνε.

Πάντως δεν έχω να πω. Πρέπει να ζεις γαματα εκεί που είσαι και να είσαι αρκετά χαρούμενος που μπορείς και βλέπεις τα Χόλιγουντ σου έτσι όμορφα πρώτη πρώτη μέρα ενώ εμείς οι ναυαγοι του τιτανικου να τις βλέπουμε, ένας θεός ξέρει πότε. Βαρβαρότητες σου λέω. 😆

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, SHot-OS είπε

Βασικά... Αποδεικνύεις αυτό που λέω... 

Opening weekend spiderman 1 114m

Opening homecoming 117m

Gross spiderman 1 403 από το 2002

Gross homecoming 334 από το 2017...

Ελεγες...? 

Και όχι. Οι διαφορές είναι αμελητέες στο τέλος για να αποδείξουμε ποιο από τα δύο είναι καλύτερα. Αλλά ρε φίλε εσύ λες πως το νέο ναυαγισε αντί να πεις απλά "δεν μου αρέσει". 

Βαλε τον fanboyσμο σου σε φυσιολογικά επίπεδα γιατί όλοι γελάνε.

Πάντως δεν έχω να πω. Πρέπει να ζεις γαματα εκεί που είσαι και να είσαι αρκετά χαρούμενος που μπορείς και βλέπεις τα Χόλιγουντ σου έτσι όμορφα πρώτη πρώτη μέρα ενώ εμείς οι ναυαγοι του τιτανικου να τις βλέπουμε, ένας θεός ξέρει πότε. Βαρβαρότητες σου λέω. 😆

Παίρνεις τίποτα? δεν ξέρεις να διαβάζεις έτσι? τα νέα spidermans δεν βγάλαν ούτε να πληρώσουν τους πρωταγωνιστές. Πρέπει να πας ξανά στο δημοτικό asap. Το site θα έπρεπε να ρωτάει αν πρώτα είστε πάνω από τον 18+ πριν γράψετε post και να σας ζητάει και ταυτότητα μαζί με το register. Πιθανό να κάνει και ένα test IQ στα γρήγορα πριν μπείτε μέσα. Θα σε κάνω pm όταν βγει το νέο spiderman να δεις τι πάτο θα πάρει day one.

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.

Μην ανησυχειτε παιδια!!! Αν αποτυχει(πραγμα σιγουρο)θα βγουν τα γατακια της DC κ θα πουνε οτι προκειται για Flashpoint Paradox!! Αυτο εκαναν ετσι κ αλλιως με τα Justice League-Batman Vs Superman... κ να μεραφερω ενα αστειο απο καπου που το διαβασα... Do you know why Robert Pattinson  will be the worst Batman? Because he sucks!! :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Παίρνεις τίποτα? δεν ξέρεις να διαβάζεις έτσι? τα νέα spidermans δεν βγάλαν ούτε να πληρώσουν τους πρωταγωνιστές. Πρέπει να πας ξανά στο δημοτικό asap. Το site θα έπρεπε να ρωτάει αν πρώτα είστε πάνω από τον 18+ πριν γράψετε post και να σας ζητάει και ταυτότητα μαζί με το register. Πιθανό να κάνει και ένα test IQ στα γρήγορα πριν μπείτε μέσα. Θα σε κάνω pm όταν βγει το νέο spiderman να δεις τι πάτο θα πάρει day one.

Homecoming production 175mil

Homecoming Worldwide gross 880mil

Αστο ρε φίλε... Δεν έχεις ιδέα για τι μιλάω... Ή κουβέντα ξεκίνησε για το πρώτο spiderman και το τελευταίο. Εσύ λογικά για να κάνεις έτσι σαν χαλατό ακόμα, μιλάς μόνος σου για τα amazing που βγήκαν τα οποία δεν τα κοίταξα καν... Άστο να κάτσω που θέλω να ξαναδώ το guardians 1 και πήγαινε και εσύ στην πρεμιέρα Χόλιγουντ day one που έχει τώρα στις 10 μπας και ηρεμησουμε. 

Και ειλικρινά... Θυμήσου να μου στείλεις όταν βγει το far from Home. Αλλά να έχεις και έναν άλλον δίπλα σου για να ελέγχει τις ασυναρτησίες που γράφεις. Πραγματικά αναρωτιέμαι σε τι είδους μικρό κόσμο ζεις εκεί μέσα στο κεφάλι σου και δεν βλέπεις τι γίνεται έξω... 

Επεξ/σία από SHot-OS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, SHot-OS είπε

Homecoming production 175mil

Homecoming Worldwide gross 880mil

Αστο ρε φίλε... Δεν έχεις ιδέα για τι μιλάω... Ή κουβέντα ξεκίνησε για το πρώτο spiderman και το τελευταίο. Εσύ λογικά για να κάνεις έτσι σαν χαλατό ακόμα, μιλάς μόνος σου για τα amazing που βγήκαν τα οποία δεν τα κοίταξα καν... Άστο να κάτσω που θέλω να ξαναδώ το guardians 1 και πήγαινε και εσύ στην πρεμιέρα Χόλιγουντ day one που έχει τώρα στις 10 μπας και ηρεμησουμε. 

Και ειλικρινά... Θυμήσου να μου στείλεις όταν βγει το far from Home. Αλλά να έχεις και έναν άλλον δίπλα σου για να ελέγχει τις ασυναρτησίες που γράφεις. Πραγματικά αναρωτιέμαι σε τι είδους μικρό κόσμο ζεις εκεί μέσα στο κεφάλι σου και δεν βλέπεις τι γίνεται έξω... 

Τα spiderman του tobey είναι τα top. Εγώ μιλάω για όλα τα spiderman. Aπό το πρώτο ως σήμερα και ως και το νέο spiderman που θα βγει σε μερικές μέρες. Μην βγαίνουμε offtopic.

Spider-Man 3     Sony     $890.9
Spider-Man: Homecoming     Sony     $880.2
Spider-Man     Sony     $821.7
Spider-Man 2     Sony     $783.8

The Amazing Spider-Man     Sony     $757.9
Τhe Amazing Spider-Man 2     Sony     $709.0
Spider-Man: Into The Spider-Verse    $375.4
Spider-Man: Far from Home     Sony     n/a     

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.
2 ώρες πριν, asdfaster είπε

Τα spiderman του tobey είναι τα top. Εγώ μιλάω για όλα τα spiderman. Aπό το πρώτο ως σήμερα και ως και το νέο spiderman που θα βγει σε μερικές μέρες. Μην βγαίνουμε offtopic.

Spider-Man 3     Sony     $890.9
Spider-Man: Homecoming     Sony     $880.2

Καλα μη μας πεις τωρα οτι θεωρεις το 3ο spiderman καλη ταινια, επειδη θα παω να πεσω απο καμια γεφυρα... Τα λεφτα και το box office δε σημαινουν ποιοτητα (δες Avatar, Jurassic World, και καπου στις 25 ταινιες Transformers που ακομα καταφερνουν να κανουν παταγο στα σινεμα....)

Δημοσ.

Holly shit , θα τον ψηλώσουν 15 πόντους , θα του δώσουν 10 κιλά και θα ναι έτοιμος. Και μετα όλοι θα λένε να πάει για όσκαρ. Γελάνε και οι πέτρες με την επιλογή που κάνανε. Ακόμα και να πετύχει θα είναι φουλ στο ψέμα και το μοντάζ ο τύπος. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, armin είπε

Καλα μη μας πεις τωρα οτι θεωρεις το 3ο spiderman καλη ταινια, επειδη θα παω να πεσω απο καμια γεφυρα... Τα λεφτα και το box office δε σημαινουν ποιοτητα (δες Avatar, Jurassic World, και καπου στις 25 ταινιες Transformers που ακομα καταφερνουν να κανουν παταγο στα σινεμα....)

Σύμφωνο σε όσα λες. Υπάρχει και κόσμος που πάει να δει τις ταινίες αυτές απλά επειδή του αρέσουν τα effects και εγω το κανω αυτο. Εμενα προσωπικά το spiderman 1 μου αρεσε και ο venom απο το spiderman 3 ειναι απλα θεος και epic. Και από τα transformers το 1 και το 2. Από τα top 20 movies world wide μονο ο τιτανικός και το harry potter μου άρεσαν. Tο avatar δεν το έχω δει για κάποιο λόγο πιστεύω θα χάσω τον χρόνο μου μαζι του. Εννοείτε υπάρχουν καλύτερα movies εκεί έξω που θα έπρεπε να είναι στα top movies. Αλλα πλέον πουλάει το effect. Το end game έφτασε 2 🤣😂

Επεξ/σία από asdfaster
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, newton91 said:

Holly shit , θα τον ψηλώσουν 15 πόντους , θα του δώσουν 10 κιλά και θα ναι έτοιμος. Και μετα όλοι θα λένε να πάει για όσκαρ. Γελάνε και οι πέτρες με την επιλογή που κάνανε. Ακόμα και να πετύχει θα είναι φουλ στο ψέμα και το μοντάζ ο τύπος. 

Από τον Bale πάντως είναι πιο ψηλός. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, NickTG είπε

Από τον Bale πάντως είναι πιο ψηλός. 

O Michael Keaton που αποθεώνετε όλοι είναι με το ζόρι 1,75 και γυμναστήριο δεν παίζει να έχει δει ποτέ στη ζωή του, ο Batman στα comics ειναι 1,88 και peak human υποτίθεται ανώτερος από αθλητές ολυμπιακού επιπέδου κλπ. Παρ'ολα αυτά έκανε εναν καλό "σκοτεινό"  και troubled Batman.

O Bale αν και κακός Batman για εμένα (έφταιγε και η σκηνοθεσία του Nolan στα fight scenes) τουλάχιστον ηταν peak physical condition οπως πρέπει να είναι ο Batman για εμενα κλάσης ανώτερος ηθοποιός και δεν ειχε και τη φλωροφατσα του Pattinson. Λίγο ψευδός ήταν μόνο αλλά οκ.. :P 

Αποτυχία μεγαλη θα είναι, εκτος του οτι δεν το εχει καθόλου ο ρόλος του στο twilight δυστυχώς τον έχει σημαδέψει ως φλωρακο teen idol η w/e τέτοιο στο μυαλό όλων, κανείς δεν θα τον πάρει στα σοβαρά για Batman.

Ο Affleck ηταν μια χαρά για μεσήλικας Batman, για εμένα ο πιο πιστός στο comic σε θέμα εμφάνισης απο όλους όσους εχω δει. 

Miscast o Pattinson ξεκάθαρα.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...