Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
12 hours ago, armin said:

Δεν ηταν οι ερμηνειες του Bale και του Mcguire ο λογος που οι ταινιες αυτες θεωρουνται καλες. Ειδικα ο Bale ηταν τυχερος που ειχε τον Νολαν σαν δημιουργο και εναν θρυλικο Ledger σαν συμπρωταγωνιστη, αλλιως η "ερμηνεια" του θα πηγαινε άπατη. Ο Pattinson εχει δειξει πολλα καλα σημαδια τα τελευταια χρονια και γενικοτερα σαν ηθοποιος δεν επιλεγει οτι ναναι ταινιες. Δεν εχει αναγκη ουτε τα λεφτα ουτε τη φημη πια.

Ο Bale στην ηλικία του Pattinson είχε ήδη στο ενεργητικό του ένα Machinist κι ένα American Psycho. Για πες μια ταινία του Pattinson που να αγγίζει έστω και επιδερμικά τις ερμηνείες του Bale να δω κάτι που θέλω.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

O Keaton ήταν φοβερός αν αναλογιστούμε ότι σε μια ταινία που βγήκε πριν 30 χρόνια υποδύθηκε έναν Batman μελαγχολικό, μοναχικό και σκοτεινό για τα δεδομένα της εποχής. Εξίσου καλός ήταν και ο Bale αλλά μην ξεχνάμε ότι οι ταινίες ήταν του Nolan. Όπως και στους Joker  ο Nicholson έφερε τον Joker στα μέτρα του, ενώ ο Ledger μπήκε στον ρόλο του Joker, ενώ υποδύθηκαν δύο διαφορετικούς Joker (Gangster/Anarchist). Τώρα αναφορικά με το Pattinson τα twilight βγήκανε πριν 7 χρόνια οπότε σε αυτά τα χρόνια που μεσολαβούν με τις καινούργιες ταινίες μεσολαβεί αρκετό διάστημα, έχει φάτσα για Batman (είχε χαρακτηριστικά μοναχικού, ολιγομιλητου ακόμα και σαν δρακουλιάρης) και ας μην ξεχνάμε την σκηνοθεσία που παίζει μεγάλο ρόλο στο να μην γίνουν οι ταινίες suicide squad ή Batman & Robin. Have faith.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 minutes ago, Fronimitis said:

ΥΓ.Ο Μπεν Αφλεκ μου αρεσε σαν Batman.Προφανως θελοντας να δειξουν εναν σουπερ ηρωα περιπου στα 50 του πια.

Τραγικός ήταν. Δεν αρκεί να σου αρέσουν τα comics για να μπορείς να παίζεις comic heroes σε ταινίες, χρειάζεται κάτι περισσότερο από αυτό.

Επεξ/σία από Malthador
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ο Bale στην ηλικία του Pattinson είχε ήδη στο ενεργητικό του ένα Machinist κι ένα American Psycho. Για πες μια ταινία του Pattinson που να αγγίζει έστω και επιδερμικά τις ερμηνείες του Bale να δω κάτι που θέλω.

Ετσι στα γρηγορα θα σου πω μια απο τις καλυτερες ταινιες του '17 που δεν ελαβε σχεδον καμια αναγνωριση, ισως ακριβως επειδη ο Παττινσον εχει κατηγοριοποιηθει απο ολη τη πλεμπα ως το αγορι απο το Λυκωφος. Λοιπον κατσε δες το Good Time (2017) και ελα πες μου μετα ποσο αναξιος ειναι για Μπατμαν. Α δες και το The Rover (2014).

Επεξ/σία από armin
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, armin είπε

Ετσι στα γρηγορα θα σου πω μια απο τις καλυτερες ταινιες του '17 που δεν ελαβε σχεδον καμια αναγνωριση, ισως ακριβως επειδη ο Παττινσον εχει κατηγοριοποιηθει απο ολη τη πλεμπα ως το αγορι απο το Λυκωφος. Λοιπον κατσε δες το Good Time (2017) και ελα πες μου μετα ποσο αναξιος ειναι για Μπατμαν. Α δες και το The Rover (2014).

Μην ασχολεισαι, οπως εγραψα και απο πανω, εχουν γινει ολοι Tarantino εδω περα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, armin είπε

Δεν έχει σημασία το τι έκανε στις άλλες ταινίες. Η κάθε ταινία είναι διαφορετική. Η κάθε ταινία θέλει διαφορετικό τρόπο παιξίματος και σκέψης. Ο κάθε χαρακτήρας που πρέπει ο ηθοποιός να βγάλει προς το κοινό είναι διαφορετικός. Αμα ήταν έτσι τότε ο καλύτερος για το batman είναι ο ντικάπριο που οποιο ταινία και να βγάλει σαρώνει. Θα μπορούσε ο ντικάπριο να παίξει batman? όχι ούτε ο pattinson μπορεί. Aλλο το the rover άλλο το good time άλλο το walking dead άλλο το game of thrones άλλο το batman. Και αυτές η ταινίες που λες εμενα δεν μου άρεσαν. Eγώ θα προτιμούσα να δω κάτι σε Eddie Redmayne και Jesse Williams μην σου πω και Daniel Craig.

Επεξ/σία από asdfaster
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πάντως πάντα είχα στο μυαλό μου ότι ο Bruce Wayne έχει τεράστιο πηγούνι κάτι που δεν υπάρχει ακόμα στις ταινίες. Λέτε να βάλουμε Josh Hartnett που έχει και το πηγούνι του Batman;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Balantakos είπε

Μην ασχολεισαι, οπως εγραψα και απο πανω, εχουν γινει ολοι Tarantino εδω περα.

Και όμως ο κόσμος είναι καλύτερος κριτής και αυτός είναι που ανεβάζει και ρίχνει τις ταινίες. Οι πιο πολλές ταινίες πατώνουν λόγο πρωταγωνιστών και μετά λόγο σεναρίου. Λεφτά έχουν για να πάρουν τα πιο γνωστά ονόματα του Hollywood. Το θέμα είναι αυτά τα όνομα θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τους θρυλικούς batman keaton και bale? Ακόμα πιο δύσκολο και άμα κάποιος ξεπεράσει έστω τον keaton και τον bale είναι να μπορέσει να ξεπεράσει τον Christopher Nolan κάτι που του δινω 10% πιθανότητα. Τα dark knight είχαν επιτυχία λόγο του Nolan πρώτα, και μετά λόγο του bale. O bale κατάφερε να ενσάρκωση με πολυ μεγαλη επιτυχια το όνειρο του Nolan για τον batman.

1 λεπτό πριν, Choutas είπε

Πάντως πάντα είχα στο μυαλό μου ότι ο Bruce Wayne έχει τεράστιο πηγούνι κάτι που δεν υπάρχει ακόμα στις ταινίες. Λέτε να βάλουμε Josh Hartnett που έχει και το πηγούνι του Batman;

χαχαχα έχει κλειδώσει πως ο pattinson θα είναι ο επόμενος batman. Αλλα θα δείξει τι θα γίνει.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Δεν έχει σημασία το τι έκανε στις άλλες ταινίες. Η κάθε ταινία είναι διαφορετική. Η κάθε ταινία θέλει διαφορετικό τρόπο παιξίματος και σκέψης. Ο κάθε χαρακτήρας που πρέπει ο ηθοποιός να βγάλει προς το κοινό είναι διαφορετικός. Αμα ήταν έτσι τότε ο καλύτερος για το batman είναι ο ντικάπριο που οποιο ταινία και να βγάλει σαρώνει. Θα μπορούσε ο ντικάπριο να παίξει batman? όχι ούτε ο pattinson μπορεί. Aλλο το the rover άλλο το good time άλλο το walking dead άλλο το game of thrones άλλο το batman. Και αυτές η ταινίες που λες εμενα δεν μου άρεσαν. Eγώ θα προτιμούσα να δω κάτι σε Eddie Redmayne και Jesse Williams μην σου πω και Daniel Craig.

Καλα εγω απαντησα στο παιδι επανω που αμφισβητουσε τα υποκριτικα κατορθωματα του Pattinson, συγκρινοντας τον με το Bale. Προφανως ο καθε ρολος ειναι διαφορετικος και δε σημαινει οτι επειδη ηταν καλος σε μια αλλη ταινια θα ειναι καταλληλος για καθε ταινια που τον επιλεγουν. 

Και στην αλλη σου αποψη ομως, δηλαδη οτι ο κοσμος ξερει καλυτερα ποιος θα ταιριαζε σε ενα ρολο, δε ξερω αν θυμασαι ποσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ θεμα ειχαν οι φανς του Τζοκερ οταν ο Νολαν εφερε τον Heath Ledger να τον υποδειθει σε μια απο τις πιο θρυλικες ερμηνειες της ιστοριας του σινεμα. Ολοι οι φανς να ωρυονται λεγοντας οτι ο Ledger ηταν πολυ ρομαντικος και φλωρακος για το ρολο, καποιοι να τον απαρνιουνται τελειως σαν τον "γκει καουμποι" απο το εξαιρετικο Brokeback Mountain..... Αλλη γνωστη περιπτωση ηταν ο Hugh Jackman σαν Wolverine. Οι φανς δε μπορουσαν να το πιστεψουν οτι επιλεχθηκε τοσο αταιριαστος ηθοποιος για τον αγαπημενο τους ηρωα ("the rest is history" οπως λενε...).

Ο κοσμος λειτουργει παντα σαν οχλος και δεν εχει την ωριμοτητα και εμπειρια που εχει ενας casting director, οπου η δουλεια του ειναι να επιλεξει τα σωστα ατομα για τη σωστη δουλεια.

Αρα καλυτερα ας σταματησουμε τις κρισεις και κατακρισεις και υπομονη μεχρι το 2021.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-You never sleep or eat anything,

-You never go out in the sunlight,

- I know what you are,

- Say it... Out Loud.

- You're BATMAN

- Are you afraid ?

- YES YOU JUST KILLED ONE OF THE MOST FAMOUS SUPER HEROES EVER

Χιούμορ κάνω βέβαια, αν και εδώ που τα λέμε ο Pattinson πλάκα στην πλάκα μια χαρά ηθοποιός έχει αποδειχθεί. ( Σε σχέση με τους άλλους τουλάχιστον).

Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να ''σηκώσει΄΄την κάπα αλλά μια ευκαιρία την αξίζει.

Μπορεί να είναι καλός και να μας εκπλήξει όλους  :).

Επεξ/σία από stryder
Δημοσ.
15 ώρες πριν, asdfaster είπε

Να σου πω την αλήθεια τον ξέχασα ναι ήταν τρομερός και ο keaton. Αλλα δεν έβγαζε και τόσο συναίσθημα στις ταινίες batman ήταν πολύ σοβαρός. Σχεδόν άφθαρτος σαν τα παλιά τα james bond. Με τον bale ένιωθες την απελπισία και τον πόνο του ήρωα. Πάντως ο pattinson για teen titans θα έπρεπε να παίξει. Δεν νομίζω να μπορεί να παίξει batman. θα δούμε στο μέλλον. Εγώ πάντως από τώρα θα την κάνω add για torrent δεν παω cinema να την δω 😂🤣

Χειρότερη από του George Clooney δεν παίζει να είναι ,,,,,

Δημοσ.

Έχετε μπερδέψει τα αυγά και τα Πασχάλια...

Μπερδεύετε τις καλύτερες ταινίες Batman με τον καλύτερο Batman... Οι καλύτερες ταινίες Batman προφανώς και ήταν η τριλογία του Nolan αλλά ο Bale σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν ήταν ο καλύτερος Batman! Σας χάλασε ο Affleck που στο BvS ήταν ότι καλύτερο έχουμε δει σε Batman/Wayne μετά τον Keaton (ασχέτως αν χάλασαν εντελώς τον χαρακτήρα του στο JL). Ο ένας είχε την τύχη να παίζει στις καλύτερες ταινίες Batman όλων των εποχών και ο άλλος σε ταινίες που ούτε η ίδια η DC δεν ήξερε τι ύφος ήθελε! 

Τώρα πάλι κράζουμε χωρίς να δούμε. Που θα μπορούσε άνετα ο Pattinson να είναι τέλειος Batman ως η εκδοχή Beyond. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mants118 είπε

λογικό να αρέσει στο σκηνοθέτη και στην warner bross o Κουτέλας, έχουν φετίχ με τα μεγάλα κούτελα.

Καραφλο-φοβικος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, asdfaster είπε

Να σου πω την αλήθεια τον ξέχασα ναι ήταν τρομερός και ο keaton. Αλλα δεν έβγαζε και τόσο συναίσθημα στις ταινίες batman ήταν πολύ σοβαρός. Σχεδόν άφθαρτος σαν τα παλιά τα james bond. Με τον bale ένιωθες την απελπισία και τον πόνο του ήρωα. Πάντως ο pattinson για teen titans θα έπρεπε να παίξει. Δεν νομίζω να μπορεί να παίξει batman. θα δούμε στο μέλλον. Εγώ πάντως από τώρα θα την κάνω add για torrent δεν παω cinema να την δω 😂🤣

ε οχι, ο Κητον μια χαρα την τραγικοτητα και την ψυχωση του ηρωα εβγαζε. και χωρις να χρησιμοποιησει μια gimmicky βαρια φωνη.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...