Hellaslover Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Βρηκα το συγκεκριμενο σε open box, fair condition (φανταζομαι θα χει καμια γραντζουνια), στα $900. Εκανε $1700 και τωρα εχει πεσει στα $1300 για καινουργιο. Το συγκεκριμενο open box το εχει ενα μαγαζι κοντα μου και ειναι το μονο που εχουν, ειχαν και αλλα σε αλλα μαγαζια της ιδιας εταιριας και εγινε sold out. Λεω να παω μετα τη δουλεια σημερα να το παρω, η τιμη μου φενετε παρα πολυ φτηνη και ας μην ειναι στη καλυτερη κατασταση εμφανισιακα. Η ερωτηση μου ειναι οντως αξιζει η βρισκω κατι εξισου καλο με αυτα τα χρηματα- δε θελω να βιαστω.
tanasen01 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δεν αξίζει. Ίσως στα 800 να άξιζε, αλλά με περίπου 900€ φτιάχνεις καινούριο και καλύτερο. Εκτός και αν απλά γουστάρεις την αισθητική alienware οπότε πάω πάσο. Απ' ό,τι βλέπω το aurora R7 δεν έχει καν ssd, αλλά έρχεται με 1ΤΒ μηχανικό και 16GB Optane memory... Oπότε θα χρειαστεί να πάρεις και ssd.
Hellaslover Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι αλλα εχει την gtx1070, γυρο στα 700-800 βρισκω μονο με 1060 και αυτη των 3gb..βασικα για vr το θελω και η 1070 θεωρειτε καλη. Δεν εχω χρονο να κανω build δικο μου, δε με πειραζει να δωσω λιγο παραπανω να παρω ετοιμο με εγγυηση κτλ Και η τιμη ειναι σε δολλαρια ειμαι αμερικη. Δε ξερω σε ευρο ποσο παει ακριβως γυρο στα 800e Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από Hellaslover
tanasen01 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Kαι πάλι, δεν μπορείς να βρεις ένα κατάστημα να σου φτιάξει κάτι τέτοιο ας πούμε https://pcpartpicker.com/list/h6Nztg;
thetiesthatbind Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Πολύ καλύτερη η πρόταση του @tanasen01 από το Alienware desktop παντως
Hellaslover Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Οκ ισως το κανω ετσι, το ryzen ειναι καλο για vr ετσι; ευχαριστω tanasen01
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα