Προς το περιεχόμενο

KIA Picanto 1.1 του 2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,η αληθεια ειναι οτι ειμαι καινουριος στο φορουμ απλα βρηκα οτι εχει κατηγορια για αυτοκινητα και ενω εχω ψαχτει παρα πολυ για διαφορες αξιολογησεις του συγκεκριμενου τυπου αυτοκινητου κατεληξα ΚΑΙ εδω ελπιζοντας οτι θα βρω καποια βοηθεια :D.

Εχω ενα budget των 3500 ευρω και βρηκα αυτο το υπεροχο αμαξακι,απο την εξωτερικη οψη του τουλαχιστον, θα ηθελα να ξερω αν ειναι,αξιοπιστο,φυσικα με την προβλεπομενη συντηρηση του(αλλαγη λαδιων και service γενικα),ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ αν αξιζει να δωσω αυτα τα σκληρα δουλεμενα 3500 ευρω για αυτο το αυτοκινητακι.

Ειμαι 21 ετων και προσωπικα δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ απολυτως ενδιαφερον για την ταχυτητα ή την (καγκουρια) γενικοτερα απλως ψαχνω για ενα μικρο οικονομικο,5θυρο αμαξακι και κατεληξα στο ΚΙΑ Picanto και εφοσον εχει 1.100 κυβικα μαλλον θα ειναι αρκετα οικονομικο,δεν γνωριζω τοσα πολλα απο αυτοκινητα οποτε δεν με παιρνει να το παιζω ξερολας πανω σε αυτο το θεμα :D

Σας ευχαριστω πολυ,καθε απαντηση ειναι αποδεκτη.

Δημοσ.

Άφοβα παρτο μετά από έλεγχο σε συνεργείο δικό σου.Το μόνο μη αναλώσιμο που έβγαλε ήταν αισθητήρα εκκεντροφόρου ή στροφάλου(δε θυμάμαι ακριβώς),ένα 40αρι.Φτηνά ανταλλακτικά και οικονομικό.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα και ευχαριστω πολυ για την απαντηση,ειναι καλο που το διαβαζω αυτο, στην αγγελια που βρηκα ο ανθρωπος που πουλαει το δικο του ΚΙΑ γραφει πως εχει 107000 χιλιομετρα που προσωπικα πιστευω πως ειναι λιγα...Ενταξει οχι και ΤΟΣΟ λιγα αλλα υπαρχουν και πιο ταλαιπωρημενα,επισης ειναι και το γεγονος οτι μοιαζει εξ ολοκληρου ολοκαινουριο και εσωτερικα και εξωτερικα.

Τελος παντων, και παλι ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε μου :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί να πετάξεις τόσα λεφτά σε κια; Παίρνεις πολύ πιο αξιόλογα αμάξια με αυτά τα χρήματα (και πολύ πιο αμάξια από το κουμπαρά με ρόδες), πχ fiesta 1.25

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, bakidou είπε

Καλησπερα σας,η αληθεια ειναι οτι ειμαι καινουριος στο φορουμ απλα βρηκα οτι εχει κατηγορια για αυτοκινητα και ενω εχω ψαχτει παρα πολυ για διαφορες αξιολογησεις του συγκεκριμενου τυπου αυτοκινητου κατεληξα ΚΑΙ εδω ελπιζοντας οτι θα βρω καποια βοηθεια :D.

Εχω ενα budget των 3500 ευρω και βρηκα αυτο το υπεροχο αμαξακι,απο την εξωτερικη οψη του τουλαχιστον, θα ηθελα να ξερω αν ειναι,αξιοπιστο,φυσικα με την προβλεπομενη συντηρηση του(αλλαγη λαδιων και service γενικα),ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ αν αξιζει να δωσω αυτα τα σκληρα δουλεμενα 3500 ευρω για αυτο το αυτοκινητακι.

Ειμαι 21 ετων και προσωπικα δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ απολυτως ενδιαφερον για την ταχυτητα ή την (καγκουρια) γενικοτερα απλως ψαχνω για ενα μικρο οικονομικο,5θυρο αμαξακι και κατεληξα στο ΚΙΑ Picanto και εφοσον εχει 1.100 κυβικα μαλλον θα ειναι αρκετα οικονομικο,δεν γνωριζω τοσα πολλα απο αυτοκινητα οποτε δεν με παιρνει να το παιζω ξερολας πανω σε αυτο το θεμα :D

Εχει πραγματικα χαμηλη καταναλωση εντος 5,8-6.2λ! Εχει καλες επιδοσεις για τα κυβικα του! Ειναι αξιοπιστο με καλες τιμες στα ανταλλακτικα..

Απλα να ξερεις οτι ειναι με ιμαντα και οχι με καδενα.. Και τα πρωτα εβγαζαν καποιο προβλημα με τη βιδα του στροφαλου(ρωτα την kia)

Το φιεστα 1.25 καιει απο 8λ και πανω! και σαφως τα ανταλλακτικα του ειναι πιο ακριβα απο την κια

Και να ξερεις μην κοιτας παντα τα κυβικα γιατι το ατος 1.0 καιει 8λ!!!!

Επεξ/σία από gia_nnis
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, paylidis είπε

Γιατί να πετάξεις τόσα λεφτά σε κια; Παίρνεις πολύ πιο αξιόλογα αμάξια με αυτά τα χρήματα (και πολύ πιο αμάξια από το κουμπαρά με ρόδες), πχ fiesta 1.25

Δυστυχως τα Ford δε μου αρεσουν καθολου😥 γενικα ειμαι ατομο για μικρο αυτοκινητακι δε ξερω απλα μαρεσει αυτο το στυλ εκτος απο Smart.(Ασε που το συγκεκριμενο που ειπες το εχει το αφεντικο της δουλειας μου και οποιο Fiesta  δω μου τον θυμιζει🤣)

7 ώρες πριν, christopher0016 είπε

Εάν σου αρέσει πάρτο. Σε αυτά τα λεφτά έχεις και άλλες επιλογές.

Εχω τσεκαρει το συγκεκριμενο https://www.car.gr/22222804-kia-picanto-ex-full-extra δε ξερω αν επιτρεπεται στο φορουμ να ποσταρω λινκ απο αλλα σαιτ,αν εκανα λαθος θα το διαγραψω,απλα το ειδα σε καλη κατασταση λιγα σχετικα χιλιομετρα και γενικα φαινεται προσεγμενο.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, bakidou είπε

Αυτο με την ταχυτητα τωρα το λες που εισαι 21.Μολις παρεις το αμαξι μετα απο 1-2 χρονια θα ξενερωσεις που δεν εχει δυναμη.Παρε κατι να εχει λιγο γκαζι γιατι θα το βαρεθεις συντομα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, XronisR είπε

Αυτο με την ταχυτητα τωρα το λες που εισαι 21.Μολις παρεις το αμαξι μετα απο 1-2 χρονια θα ξενερωσεις που δεν εχει δυναμη.Παρε κατι να εχει λιγο γκαζι γιατι θα το βαρεθεις συντομα.

Καλημερα φιλε μου,οσο και αν σου φαινεται περιεργο,οντας 21 χρονων  πραγματικα δεν ειμαι ατομο της ταχυτητας😂θελω απλα να κανω τις δουλειες-βολτες μου και να με πηγαινει απο μερος σε μερος,κυριως εντος πολης😋.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, bakidou είπε

Καλημερα φιλε μου,οσο και αν σου φαινεται περιεργο,οντας 21 χρονων  πραγματικα δεν ειμαι ατομο της ταχυτητας😂θελω απλα να κανω τις δουλειες-βολτες μου και να με πηγαινει απο μερος σε μερος,κυριως εντος πολης😋.

Κανενα προβλημα.Οδηγησε το Picanto με τα 70 αλογα και οδηγησε ενα αμαξι 100-120 αλογα και θα δεις τις διαφορες.Απο εκει και περα η επιλογη δικη σου.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, XronisR είπε

Κανενα προβλημα.Οδηγησε το Picanto με τα 70 αλογα και οδηγησε ενα αμαξι 100-120 αλογα και θα δεις τις διαφορες.Απο εκει και περα η επιλογη δικη σου.

Ισχύει αλλά με την ίδια λογική αν πάρεις ένα πχ. s3 των 265 ίππων και τα 120 θα σου φαίνονται νάνι νάνι..

Απο κάπου πρέπει να ξεκινήσεις.

Εγώ π.χ ξεκίνησα την οδηγική μου καριέρα πριν 24 χρόνια με χιλιάρι των 45 μουλαριών. Μετά απο χρόνια αναβαθμίστηκα στα 136 τουρμπάτα. Και μετέπειτα λόγω οικογένειας στα 115 ατμόσφαιρα. Η τελευταία αλλαγή ομολογώ ήταν αρκετά ξενερωτική αλλά τι να κάνεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, XronisR είπε

Τι του λες του ανθρώπου , να πάρει με 3500 μεταχειρισμένο καγκουρικο των 120HP και να δίνει 1000ρικα κάθε χρόνο στο συνεργείο για επισκευές? Σε τι πραγματική κατάσταση θα είναι αν ο πωλητής το δίνει 3500ευρώ?

Βρες εσύ 120HP αυτοκίνητο μεταχειρισμένο και εγγυήσου εσύ για τις ζημιές που θα βγάλει. Να διαβάζετε τι ζητάει ο άνθρωπος και να προτείνετε ανάλογα.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
45 minutes ago, jgeorgiou said:

Τι του λες του ανθρώπου , να πάρει με 3500 μεταχειρισμένο καγκουρικο των 120HP και να δίνει 1000ρικα κάθε χρόνο στο συνεργείο για επισκευές? Σε τι πραγματική κατάσταση θα είναι αν ο πωλητής το δίνει 3500ευρώ?

Βρες εσύ 120HP αυτοκίνητο μεταχειρισμένο και εγγυήσου εσύ για τις ζημιές που θα βγάλει. Να διαβάζετε τι ζητάει ο άνθρωπος και να προτείνετε ανάλογα.

:lol: :lol: :lol:

Γιατί όπως είναι γνωστό τα αυτοκίνητα των 120 ολόκληρων αλόγων τα έχουν αποκλειστικά καγκουρες, προφανώς με τέτοια αχαλίνωτη ιπποδύναμη, ενώ καθημερινά τα λιώνουν και σε κόντρες στα λιμανάκια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...