giorgos1966 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας. Εαν καποιος ειναι γνώστης και έχει ασχοληθεί η ασχολείται με live μεταδόσεις (εκδηλώσεων - αθλητικών γεγονότων) με προβολή σε facebook k youtube,θα μπορούσε να με καθοδηγήσει τι χρειάζεται από εξοπλισμό; Ξέρω ότι σίγουρα θέλει μία καλή κάμερα και ενα laptop, τουλάχιστον με i5 επεξεργαστή. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από giorgos1966
giorgos1966 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, chralexo είπε Η κάμερα θα είναι web ή κανονική; Κανονική, μία Sony HDR AX53 Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από giorgos1966
chralexo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δυστυχως εγω κανω Live μεταδόσεις με web camera, μόνο θεωρητικά μπορώ να σε βοηθήσω Δες και αυτο το βιντεο να καταλάβεις την λογική Το πρώτο εξάρτημα απλα μεταφέρει την εικόνα στον υπολογιστή , το δεύτερο κανει και το encoding για να μην επιβαρύνεται ο υπολογιστής. Τώρα στον υπολογιστή εγω προσωπικά χρησιμοποιώ το obs studio όπου ρυθμίζεις την εικόνα και τον ήχο που θες να ανεβάσεις ( παιζει ρολο το upload της γραμμής του internet) και βάζεις το κλειδί αναμετάδοσης της σελίδας σου του facebook ή του youtube και ξεκινάει η μετάδοση 1
giorgos1966 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, chralexo είπε Δυστυχως εγω κανω Live μεταδόσεις με web camera, μόνο θεωρητικά μπορώ να σε βοηθήσω Δες και αυτο το βιντεο να καταλάβεις την λογική Το πρώτο εξάρτημα απλα μεταφέρει την εικόνα στον υπολογιστή , το δεύτερο κανει και το encoding για να μην επιβαρύνεται ο υπολογιστής. Τώρα στον υπολογιστή εγω προσωπικά χρησιμοποιώ το obs studio όπου ρυθμίζεις την εικόνα και τον ήχο που θες να ανεβάσεις ( παιζει ρολο το upload της γραμμής του internet) και βάζεις το κλειδί αναμετάδοσης της σελίδας σου του facebook ή του youtube και ξεκινάει η μετάδοση Σε ευχαριστω θα τα δω.Για ιντερνετ ομως τι χρειαζεται;Για να εχω σημα την συγκεκριμενη ωρα μονο.
chralexo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) το internet το έχεις με σταθερό υπολογιστή και laptop ενσύρματα ή ασύρματα. Αν εννοείς αν δεν υπάρχει ιντερνετ εκει που είσαι, δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος τουλάχιστον ερασιτεχνικά Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από chralexo
giorgos1966 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, chralexo είπε το internet το έχεις με σταθερό υπολογιστή και laptop ενσύρματα ή ασύρματα. Αν εννοείς αν δεν υπάρχει ιντερνετ εκει που είσαι, δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος τουλάχιστον ερασιτεχνικά καλημερα.Ναι με ιντερνετ πως θα συνδεομαι οταν δεν υπαρχει πχ. σε γηπεδο. Αγοραζω καρτα mb απο cosmote, ας πουμε;
kostasbm Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 αγοραζεις ενα ρουτερακι μπαταριας-ρευματος ,εχει εξοδο λαν και wifi παιρνεις μια καρτα 4g και εισαι ετοιμος
giorgos1966 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kostasbm είπε αγοραζεις ενα ρουτερακι μπαταριας-ρευματος ,εχει εξοδο λαν και wifi παιρνεις μια καρτα 4g και εισαι ετοιμος Α ωραια.Τοσο απλα.Mηπως θα μπορουσες να μου συστησεις και ενα καλό router για αυτη τη δουλεια; Απο laptop τι να ψαξω ( μεταχ/νο) σε δυνατοτητες επεξεργαστή και καρτα γραφικών; Ευχαριστω Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από giorgos1966
kostasbm Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, giorgos1966 είπε Α ωραια.Τοσο απλα.Mηπως θα μπορουσες να μου συστησεις και ενα καλό router για αυτη τη δουλεια; Απο laptop τι να ψαξω ( μεταχ/νο) σε δυνατοτητες επεξεργαστή και καρτα γραφικών; Ευχαριστω https://www.aliexpress.com/item/32809619364.html και γω ενα κινεζικο εχω καποια χρονια,δε χαλανε με τιποτα...βεβαια το wifi γυρω στα 10 με 15 μετρα καλυψη εχει αλλα δε πιστευω να θες παραπανω.....εχει και αλλα καλυτερα ριξε μια ματια θα βρεις πολλα...εγω το εχω στο αυτοκινητο πορτμπαγκαζ οταν εχω κοσμο για να εχει wifi οσο ταξιδευουμε για λαπτοπ δεν ξερω τωρα τι να σου προτεινω γιατι δεν εχω ασχοληθει με το αντικειμενο αλλα κοιτα και για μεταχειρισμενα,υπαρχουν κελεπουρια με καλες προδιαγραφες 1
logo15 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Έχεις αρκετή επένδυση να κάνεις. Το μόνο καλό είναι ότι έχεις την κάμερα που σου γλυτώνει αρκετά λεφτά. Καταρχήν σε ποια περιοχή της Ελλάδας είσαι; άμα είσαι Αθήνα να βρεθούμε να τα πούμε να στα εξηγήσω όλα. ☺️
giorgos1966 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, logo15 είπε Έχεις αρκετή επένδυση να κάνεις. Το μόνο καλό είναι ότι έχεις την κάμερα που σου γλυτώνει αρκετά λεφτά. Καταρχήν σε ποια περιοχή της Ελλάδας είσαι; άμα είσαι Αθήνα να βρεθούμε να τα πούμε να στα εξηγήσω όλα. ☺️ Καλημερα. Ειμαι σε νησι φιλε μου...Σκοπελο. Ναι το ξερω οτι θα πρεπει να επενδυσω σε κατι καλο... και σωστο. Απο λαπτοπ κτλ δεν με πειραζει να ειναι και σε μεταχειρισμενα (πρώτο μέλημα), αρκει να γινεται καλα η δουλεια μου. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από giorgos1966
Zer0cooL1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτόνομη κάμερα υπάρχει που να κάνει αυτή τη δουλειά;
JLEE Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Κάνε μια αναζήτηση σε PTZoptics! https://ptzoptics.com/ Θα χρειαστείς ένα νεφρό αλλά μάλλον θα κάνεις την δουλειά σου!
giorgos1966 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, JLEE είπε Κάνε μια αναζήτηση σε PTZoptics! https://ptzoptics.com/ Θα χρειαστείς ένα νεφρό αλλά μάλλον θα κάνεις την δουλειά σου! Καλημερα, εαν ειναι να χρειαστω ενα νεφρο να λειπει... Παντως θα το κοιταξω φιλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα