Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, KnightRider είπε

Μ'αρέσει που όταν αναφέρουν την αφαίρεση υποδοχής jack 3,5mm κάνουν λες και θεωρείται εξέλιξη ...

Θα πείτε κάποιοι ""έχουμε τα bluetooth"" -> ναι με τα Bluetooth όμως δεν μπορείς να έχεις HiRes ήχο εξαιτίας του περιορισμού bandwidth των ασύρματων ακουστικών (που είναι 44KHz/16bit) ενώ αρκετά κινητά με jack φοράνε κάρτες ήχου HiRes/Quad DAC (192KHz/24bit) που μάλιστα μπορείς να συνδέσεις ότι ακουστικά θέλεις

Σωστά, να είσαι μεσα στο λεωφορείο μεσα Ιουλίου με τα Audeze LCD-4 σε balanced configuration στα αυτιά σου και να μην μπορείς να απολαύσεις τη νέα δουλεια της Diana Krall όπως της αρμόζει βρε παιδι μου...

Εξέλιξη προφανώς και δεν είναι η αφαίρεση της θύρας ακουστικών, αλλα για το 99,98% του κόσμου το επιχείρημα  ότι το Bluetooth ακόμα δεν επαρκεί για να προσφέρει "good enough" ηχητική εμπειρία σε portable συσκευές είναι τουλάχιστον αστείο.

Μην τρωτε το παραμύθι, με ενσύρματα ακουστικά του 100αρικου (που ακόμα και τέτοια σπάνια φοράει στο δρόμο κανεις) και ενσωματωμένα ή ανάλογης αξιας DAC/amp, ούτε για πλακα δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε ένα αρχείο high-rez από ένα που φτάνει στα αυτιά σας ασύρματα μέσω aptXHD.

• Like 5
  • Thanks 2
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε

Έχεις να μου προτείνεις κάτι καλό που να μην ξεφεύγει πολύ σε τιμή; 

Τα πρώτα της OnePlus στα 70€ μπορεί, και διάφορα της QCY που έχω δοκιμάσει στο παρελθόν δεν μου είχαν εμφανίσει πρόβλημα. Έχει πολύ ψάξιμο το θέμα αναλόγως αν θέλεις να είναι με καλώδιο στον λαιμό ή airpods στυλ, μπαταρία, ένταση, μέγεθος κτλπ κλτπ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Tα φυσικά πλήκτρα δεν ξέρω κατά ποσο θα βολέψουν τον κόσμο. Η 3.5mm πρέπει να βγει off. Αυτό το πράγμα τρώει παρα πολύ χωρο που θα μπορούσε να είναι extra μπαταρία. Eχουμε φτάσει στο 2019 οι ναυαρχίδες πλέον έχουν τα πάντα εκτος τον Iphone. Οταν λέτε κάθε φορα το ίδιο τι περιμένετε να δείτε διαφορετικό? να του βάλουν φτερά? να του το κάνουν να μεταμορφώνεται? να φτιάχνει παγωτό? να μπορεί να σβήσει φωτιές? να μπορεί να οδηγεί? το μονο που πλέον μπορεί να αλλάξει είναι η μπαταρία και η κάμερα. Ολα τα αλλα είναι στο maximum. Τα μονα κινητά που κάθε χρόνο είναι και πιο διαφορετικά είναι τα  midrage. Οι ναυαρχίδες ειναι ίδιες και θα παραμείνουν ιδιες με μικρές διαφορες. Για να δείτε διαφορα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 4 χρονια. Ενα χρηστης με note 8 θα δει διαφορα με το note 12. Ενας χρηστης με note 9 θα δει διαφορα με το note 13

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο, ακριβώς τα ίδια ήθελα να πω. Όλες οι ναυαρχίδες των τελευταίων 2-3 ετών το έχουν τερματίσει όσον αφορά τις επιδόσεις. Οι βελτιώσεις πλέον αφορούν μόνο κάμερα, μπαταρια και design. Τώρα για το note10 παρόλο που σκεφτόμουν να μεταβώ από το note8 το οποίο έχω σχεδόν 2 χρόνια, μάλλον δε θα το κάνω.

Αυτό που περιμένω για να αλλάξω είναι να μπει η κάμερα κάτω από την οθόνη και καμερα να γίνει πολύ καλύτερη του p30. Που σε αυτή τη γενιά απ' ότι βλέπω δεν θα συμβεί τπτ από τα 2.

Επεξ/σία από vamvakoulas
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Cell_7 είπε

Τα πρώτα της OnePlus στα 70€ μπορεί, και διάφορα της QCY που έχω δοκιμάσει στο παρελθόν δεν μου είχαν εμφανίσει πρόβλημα. Έχει πολύ ψάξιμο το θέμα αναλόγως αν θέλεις να είναι με καλώδιο στον λαιμό ή airpods στυλ, μπαταρία, ένταση, μέγεθος κτλπ κλτπ...

Δεν το έχω ψάξει πολύ να σου πω και δεν έχω πρόβλημα τι στυλ θα είναι. Με τύπου air pods ίσως μόνο να έχω ένα θέμα γιατί σκέφτομαι πως είναι σχετικά εύκολο να σου φύγει από το αυτί και να πεσει κάτω με ότι αυτό συνεπάγεται (ζημιά, απώλεια κτλ.). Θα μου άρεσε να είναι και αδιάβροχα, χωρίς αυτό να είναι deal-breaker. 

Δημοσ.

Τελικα οποιος κοροιδευει εστω και αργα τα λουζεται!Και οχι μονο για υποδοχη jack γτ ακομα και τα holes θεωρουνται notch!Ακομα και και με τους μηχανισμους για selfie ακομα και αυτα τα λουστηκε!Ποσο αστειο..Να λουζεσαι οτι κοροιδευεις και να εχεις και τους καλυτερους lag exynos ever!Μονο τηλεορασεις samsung τπτ αλλο!🐑🐑🐑🐑

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Cell_7 είπε

Της OnePlus τα Bullets Wireless 2, πολύ καθαρός ήχος και με τρομερή μπαταρία, τα συστήνω εύκολα.

Όντως φαίνονται πολύ καλά.

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.

η ύπαρξη θύρας ακουστικών είναι πολύ χρήσιμη και δεν μπορώ να ακούω "περί χώρου" σε 7'' οθόνες.. ΕΛΕΟΣ.. Χώρος υπάρχει σε περίσσια. 

Πραγματικά απορώ πως κάποιοι "χαίρονται" όσο τα android χάνουν συνδεσιμότητα και γίνονται.. iphones..

"Να φύγετε να πάτε αλλού" (iphone :P) αν θέλετε κλειστά συστήματα χωρίς θύρες (ακουστικά, ir), sd, fm και ότι άλλο όμορφα και ωραία είχαμε στα παλιά android.

Οσο για τα φυσικά πλήκτρα.. Μη έχοντας φυσικά πλήκτρα  (capacitive πλήκτρα) και ενώ τα παλαιότερα κινητά μου είχαν έχω να πω πως και αυτά είναι χρήσιμα. Τα "επί της οθόνης" όλο χάνονται, δεν αποκρίνονται, τα ψάχνεις. Τώρα δεν ξέρεις αν κόλλησε η εφαρμογή το σύστημα ή κάνεις κάτι λάθος. Καθώς πιάνουν χώρο από την οθόνη (και τα επί οθόνης τρώνε χώρο από αυτήν όταν φαίνονται και όταν δεν φαίνονται τα ψάχνεις) προσωπικά θα δεχόμουν να υπάρχει ένα μικρό φιλετάκι με τα πλήκτρα εκεί στην θέση τους. Και όχι τα gestures δεν λύνουν το πρόβλημα (συμπληρωματικά είναι ευπρόσδεκτα αλλά μέχρι εκεί). 

Μαύρο στο καινούριο Note

• Like 10
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, JcD είπε

Και χωρίς οθόνη να το βγάλουνε, με αυτά που περνάει η huawei τώρα τα σάμυ αποτελούν την μόνη επιλογή στην κατηγορία.!

Ναι ισχυει φιλε μου..στο λαγκ ειναι το καλυτερο..οσο για την τιμη κλαινε ολοι το χιλιαρικο που εκανε πριν 60 μερες με τα 700..οτι καλυτερο στην αγορα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, vamvakoulas είπε

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο, ακριβώς τα ίδια ήθελα να πω. Όλες οι ναυαρχίδες των τελευταίων 2-3 ετών το έχουν τερματίσει όσον αφορά τις επιδόσεις. Οι βελτιώσεις πλέον αφορούν μόνο κάμερα, μπαταρια και design. Τώρα για το note10 παρόλο που σκεφτόμουν να μεταβώ από το note8 το οποίο έχω σχεδόν 2 χρόνια, μάλλον δε θα το κάνω.

Αυτό που περιμένω για να αλλάξω είναι να μπει η κάμερα κάτω από την οθόνη και καμερα να γίνει πολύ καλύτερη του p30. Που σε αυτή τη γενιά απ' ότι βλέπω δεν θα συμβεί τπτ από τα 2.

Για εμενα μακάρι να ειναι σαν το note 9 ακριβώς το ίδιο σε σχεδιασμό. Ούτε notch ούτε τρύπες με κάμερες. Απλά να χωρέσουν περισσότερο μπαταρία χωρίς να το μεγαλώσουν. Αυτό με την κάμερα του p30 σύμφωνο. Βεβαια όση έχετε note κινητά και γενικά samsung κινητα. Μπορείτε να βάλετε την ported κάμερα τις google που είναι καλύτερη του p30. Και θα έχετε και night mode και hdr+ σε samsung S και Note. Και θα δείτε αρκετά καλή διαφορα σε σχέση με την κάμερα την stock τις samsung. Κανε search γιατι δεν θα κανω post link. Arnova's Advanced Gcam v2.0 Μόλις βάλεις αυτήν την κάμερα θα καταλάβεις πως η samsung δεν έκανε καλή δουλειά με την κάμερα σε κανένα κινητό τις. θα μπορούσε να  έχει πολύ καλύτερη καμερα απλά δεν ήθελε.

Επεξ/σία από asdfaster
Επισκέπτης
Δημοσ.

"Η πρώτη απογοήτευση για τους φίλους της Samsung και της σειράς Galaxy Note ήρθε όταν έγινε γνωστό ότι δεν πρόκειται να ενσωματώνει κάμερα με αισθητήρα 64 Megapixels,"

και που να δειτε την απογητευση των φιλων της apple με τα νεα μοντελα τον Σεπτεμβριο...

Με μαυρες πλερεζες θα κλαινε

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, gripakos είπε

Ναι ισχυει φιλε μου..στο λαγκ ειναι το καλυτερο..οσο για την τιμη κλαινε ολοι το χιλιαρικο που εκανε πριν 60 μερες με τα 700..οτι καλυτερο στην αγορα

Ποια είναι η τελευταία Samsung συσκευή που χρησιμοποίησες αν επιτρέπεται; Το S6;

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"με την Samsung να στοχεύει στην παρουσίαση ενός σχεδόν «απρόσκοπτου» σχεδιασμού για το πλαίσιο της συσκευής"

Και τι δεν θα εχει ουτε υποδοχη type c δε νομιζω....

Ποιο το νοημα να αφαιρεσεις ολα κουμπια και jack αφου παντα θα υπαρχει μια θυρα για data/φορτιση...

Επεξ/σία από cpgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...