SiderisMav Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Σε προηγούμενο φόρουμ είχα ρωτήσει ποιο κινητό να πάρω με 600 ευρώ και κατέληξα τελικά ότι θα πάρω Oneplus. Η ερώτηση είναι η εξής. Απο το επίσημο site Μπορώ να το αγοράσω και να μου το φέρουν κανονικά έτσι?? Γτ από όσο βλέπω σε σκρουτζομάγαζα το oneplus 7 pro έχει 100 ευρώ πιο ακριβά από ότι στο site και δε βρίσκω το λόγο να μη τα κρατήσω στη τσέπη μου αυτά τα χρήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!!
sainakos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 καλησπέρα μην το σκέφτεσαι καν. Μόνο απο το επίσημο site. Σε 3 εργάσιμες σπίτι σου με την εγγύησή του και τα όλα του 1
saruman123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, SiderisMav είπε Σε προηγούμενο φόρουμ είχα ρωτήσει ποιο κινητό να πάρω με 600 ευρώ και κατέληξα τελικά ότι θα πάρω Oneplus. Η ερώτηση είναι η εξής. Απο το επίσημο site Μπορώ να το αγοράσω και να μου το φέρουν κανονικά έτσι?? Γτ από όσο βλέπω σε σκρουτζομάγαζα το oneplus 7 pro έχει 100 ευρώ πιο ακριβά από ότι στο site και δε βρίσκω το λόγο να μη τα κρατήσω στη τσέπη μου αυτά τα χρήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!! Από το επίσημο site με διετή εγγύηση αντιπροσωπείας (μέχρι και η μπαταρία) χωρίς τελωνείο. Αρκεί να έχει βέβαια κάρτα(paypal). Και αν πάθει κάτι(χτυπά ξύλο) συμπληρώνεις την φόρμα που έχει η OnePlus στα ελληνικά παρακαλώ έρχονται σπίτι στο παίρνουν στο φτιάχνουν και στο ξανά στέλνουν χωρίς να πληρώσεις καθόλου. 1
aces Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μονο απο το επισημο για να εχεις κ μελλοντικα πολυ καλυτερη υποστηριξη αφου σε περιπτωση βλαβης εχει αποτελεσματικο τροπο επιλυσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα