Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά δεν μου αρέσουν παιχνίδια σαν το Witcher και κυρίως το παράτησα λόγο του ότι έπρεπε να διαβάζω ερωτήσεις παρά να παίζω. Όμως η ατμόσφαιρα του, τα γραφικά, η μουσική, δεν υπάρχουν. Μιλάμε για επος. 

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Παναής είπε

witcher-mads-1517877228393_1280w.jpg

Μας τα εχετε κανει τσουρεκια με αυτον, σαν ολα τα 10χρονα μολις δουν ταινια για witcher ανεβαζουν αυτον

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, jimd6776 είπε

Μας τα εχετε κανει τσουρεκια με αυτον, σαν ολα τα 10χρονα μολις δουν ταινια για witcher ανεβαζουν αυτον

Άλλη φορά θα σε ρωτάμε κύριε ποιον γουστάρουμε και τι θα ανεβάζουμε, φιλικά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Chocobo είπε

η σειρα witcher θεωρειται κατα πολλους το καλυτερο παιχνιδι της δεκαετιας αν οχι ολων τον εποχων.

Εγω θα ελεγα το καλυτερο ''talking simulator ολων των εποχων''.

Θα μπορουσε ανετα πιστευω κατα τη γνωμη μου να ειναι σημειο αναφορας σχετικα με την αναπτυξη του διαλογου σαν μαθημα στα σχολεια με τιτλο ''learn to do a tiring dialogue''.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
  • Confused 4
  • Sad 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Talepwros είπε

γραψτε μου λίγο μια σειρά του Νετφλιξ που θεωρείτε οτι ειναι τουμπανη. 

Πραγματικά ρωτάω, γιατι οσες ταινίες κυρίως εχω δει εγω και ειναι νετφλιξ οριτζιναλς ειναι κακες. 

Συγνώμη για το off-topic αλλά με αυτά που διαβάζω δεν μπορώ να μην απαντήσω. 

Stranger things, Narcos,  House of Cards, Punisher, Dark,  Orange is the new black,  Daredevil,13 reasons why,  Jessica jones,  Ozark. Μερικά από αυτά που έχω δει και όχι όλα τα originalls. 

Όλα αυτά κακά είναι? Εντάξει το διαβάσαμε και αυτό...........Καταλαβαίνω και δέχομαι σε επίπεδο συζήτησης το '' δεν μου αρέσει'' η '' δεν είναι του γούστο μου'' αλλά το να δηλώνεις πως μερικές από αυτές τι σειρές είναι κακες απλά καμία επαφή με την πραγματικότητα.... 

Επεξ/σία από Diver_Gr
  • Like 2
Δημοσ.

Το θέμα είναι να βρίσκεται κοντά στα βιβλία. Γιατί και τα παιχνίδια (που είναι εξαιρετικά) χάνουν αρκετή από την ατμόσφαιρα των βιβλίων. Δεν μιλάω για την ιστορία και ό,τι γίνεται, αλλά να μεταφερθεί το κλίμα χωρίς υπερβολές, χωρίς SJWίλες και άλλα τέτοια.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Talepwros είπε

Πραγματικά ρωτάω, γιατι οσες ταινίες κυρίως εχω δει εγω και ειναι νετφλιξ οριτζιναλς ειναι κακες. 

The good wife δικαστικό πολυ καλό.

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Παναής είπε

Άλλη φορά θα σε ρωτάμε κύριε ποιον γουστάρουμε και τι θα ανεβάζουμε, φιλικά 

Μπορεις να ανεβαζεις ο,τι θες και γω να κανω ο,τι κριτικη θελω :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Q-Taxys είπε

Το θέμα είναι να βρίσκεται κοντά στα βιβλία. Γιατί και τα παιχνίδια (που είναι εξαιρετικά) χάνουν αρκετή από την ατμόσφαιρα των βιβλίων. Δεν μιλάω για την ιστορία και ό,τι γίνεται, αλλά να μεταφερθεί το κλίμα χωρίς υπερβολές, χωρίς SJWίλες και άλλα τέτοια.

Δεν πρόκειται. Δεν θυμάμαι κάποια ταινία ή σειρά να βρίσκεται κοντά στα βιβλία και να μην έχουμε κλάψα περί αυτού. Ακόμα και να υπάρχει θα είναι η εξαίρεση. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Diver_Gr είπε

Συγνώμη για το off-topic αλλά με αυτά που διαβάζω δεν μπορώ να μην απαντήσω. 

Stranger things, Narcos,  House of Cards, Punisher, Dark,  Orange is the new black,  Daredevil,13 reasons why,  Jessica jones,  Ozark. Μερικά από αυτά που έχω δει και όχι όλα τα originalls. 

Όλα αυτά κακά είναι? Εντάξει το διαβάσαμε και αυτό...........Καταλαβαίνω και δέχομαι σε επίπεδο συζήτησης το '' δεν μου αρέσει'' η '' δεν είναι του γούστο μου'' αλλά το να δηλώνεις πως μερικές από αυτές τι σειρές είναι κακες απλά καμία επαφή με την πραγματικότητα.... 

Μου ειπες τις 5-6 σειρες που ειναι το τυρακι για να βαλεις Νετφλιξ.( και οι σειρες της Marvel φευγουν , οχι οτι ηταν κατι τρομερο, απλα περνουσε η ωρα σου.)
Στατιστικα αν μπεις στο Νετφλιξ και διαλεξεις μια σειρα στην τυχη που δεν σου εχει προτινει καποιος (ή εχει πολυ διαφημιστει) θα πεσεις σε μεγαλη φολα.
Ενω απλα θα περιμενα το αντιθετο.Περιμενα απο μια συνδρομητικη υπηρεσια να κανει και ενα μινι φιλτραρισμα πριν μου πεταξει σαπιο περιοχομενο στο πιατο.Περιμενα σημερα,μετα απο δυο χρονια σχεδον με Netflix να λεω "πω ρε φιλε τρομερο αυτο το Netflix οτι και να βαλεις ειναι οκ" ενω εμεις το παμε για κοψιμο.

Για να καταληξω, το οτι το The Witcher του Netflix εχει τον Henry Cavill δεν σημαινει απολυτως τιποτα.Μπορει απλα να ειναι μια μεγαλη μαπα.Δες και το Triple Frontier , η ταινια ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ και ειμαι σιγουρος οτι κοστισε πολλα εκατομμυρια ευρω,to Bright  το ιδιο και μπορω να γραψω πολλα ακομα.Το Netflix εχει προβλημα αισθητικης,εχει αρχισει να με ενοχλει μεχρι και το μενου, 5 ατομα εχουμε το ιδιο account και σπανιως μπαινει πλεον καποιος να δει κατι, με εξαιρεση αν βγει κατι που το περιμενουν ή το βλεπει και κανενας φιλος και εχεις κατι να λες.

Υ.Γ. οποιος εχει δει Βleach και θελει να κλαψει απο τα νευρα του , να βαλει την ταινια Bleach στο Netflix. Τετοιο σιχαμα δεν το βαζεις στην λιστα σου αλλα το Netflix το εβαλε.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Talepwros είπε

Μιας που έχεις δει ταινίες, ο Μόγλης ας πούμε δεν σου άρεσε? Ποιο απλά και δίχως να εκθειάζω το νετφλιξ που όντως πολλές παραγωγές του είναι πολύ μέτριες, έχει βγάλει και κάποιες ταινίες που τα σπάνε...

Ρίξε μια ματιά εδώ

https://www.imdb.com/list/ls024067958/

Από μια σύντομη ματιά που έριξα τις περισσότερες τις έχω δει. ΠΟΛΥ καλές θα έλεγα. 

Από σειρές επίσης έχει αρκετές κορυφαίες... narcos, love death and robots, κλπ... δεν είναι όλες καλές αλλά κάποιες τα σπάνε.. Και σίγουρα έχουμε ελπίδες ότι και το witcher θα είναι μια καλή παραγωγή..

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/6/2019 στις 6:07 ΜΜ, Talepwros είπε

Narcos - House of Cards !!!

Δημοσ.
Στις 1/6/2019 στις 5:14 ΜΜ, Bspus είπε

Εχουν ακουστει πολλα προσφατα σχετικα με την ποιοτητα των κουστουμιων. Συγκεκριμενα για τις πανοπλιες των Nilfgaardians.

Τα περισσοτερα video και φωτογραφιες που ειχαν γινει leaked απο τα γυρισματα εχουν κατεβει, αλλα πολλοι fans προλαβαν και τα ειδαν και λενε οτι ειναι απαραδεκτα.

Τις ειδα τις φωτογραφιες και φαινονται οντως ερασιτεχνικα και προχειροδουλεια. Σιγουρα δεν αρμοζει κατι τετοιο σε παραγωγη τετοιου επιπεδου.

Ελπιζω να μην ειναι στην τελικη μορφη τους η απλως να προκειται για κουστουμια κομπαρσων.

Λογικα θα τα φτιαξουν στο post - production αλλα και να μην τα φτιαξουν, χαλαρωστε λιγο ρε παιδια εδω σε παραγωγες εκατομμυρίων τυπου Game of Thrones εβλεπες στολες οτι ναναι στους κομπαρσους και πλαστικα σπαθια στους πρωταγωνιστες που ταλαντωνονταν μολις ανεβαιναν στα αλογα κτλ. δεν κρινεται μια σειρα απο μια κακη σκηνη μαχης η απο 1 κακο κουστουμι. Υπαρχουν αλλα πιο σημαντικα , καλο βεβαια ειναι να ειναι τα παντα προσεγμενα γιατι οσο ναναι ενα μερακι το δειχνει. Επισης οσοι περιμενετε φαση Gerald of Rivia Witcher 3 κτλ θα απογοητευτειτε καθως εχουν πει οτι δεν εχει καμμια σχεση με τα παιχνιδια και ειναι βασισμενο στα βιβλια που εχουν πολλες διαφορες. Ο Cavill ειναι method ηθοποιος αρα οσον αφορα κινησεις , εκφραση κτλ θα ειναι ιδια, το θεμα ειναι τι ατμοσφαιρα θα εχει το ολο θεμα. Προσωπικα περιμενω με αγωνια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω την αληθεια δεν προσεξα ποτε κατι τετοιο στο GoT. Ισως επειδη δεν ειχα καποια αντιστοιχη εικονα να συγκρινω, οπως τους συγκεκριμενους Nilfgaardians απο το παιχνιδι. Ας εξαιρεσουμε τις τελευταιες ατασθαλιες του GoT με τα μπουκαλια και καφεδες που αποδειχθηκαν το μικροτερο απο τα προβληματα τους.

Συμφωνω για το υφος της σειρας και δεν με ενοχλει. Εχω δει και την παλαιοτερη πολωνικη σειρα που ειναι ultra low budget. Αλλα ολα μετρανε.

Επεξ/σία από Bspus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...