mporei Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Έρχεσαι στα λόγια μου σιγά σιγά, αν ο ίδιος ο λογιστής σου που σου έφτιαξε τη δήλωση δεν μπορεί να σου απαντήσει, τότε μην έχεις ελπίδες ότι μπορούμε να σου απαντήσουμε εμείς. Αυτό μόνο. ρωτησα δεν εβαλα σε κανεναν το μαχαιρι στο λαιμο να μου απαντησει αμα καποιος ξερει και θελει να βοηθησει που το κακο; 6 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Μπορείς να μάθεις αν έδειχνε πέρυσι συναλλαγές με κάρτα πηγαίνοντας στην προηγούμενη φορολογική δήλωση στο taxisnet και κάνοντας μια τροποποιητικη, Πηγαίνεις στον κωδικό 049 και πατάς να σε εμφανίσει της συναλλαγές που έγιναν με την κάρτα (Αν υπάρχουν) το βλέπεις δεν κάνεις αποθήκευση και βγαίνεις. Ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω!
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, mporei είπε ρωτησα δεν εβαλα σε κανεναν το μαχαιρι στο λαιμο να μου απαντησει αμα καποιος ξερει και θελει να βοηθησει που το κακο; Και εγώ πήγα να σε γλιτώσω από τον κόπο, που το κακό? Αν δεν ξέρεις ούτε εσύ ούτε ο λογιστής σου τι ακριβώς κάνατε, πως περιμένεις να ξέρουμε εμείς? Γιατί αρπάζεσαι?
mporei Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Στις 2/6/2019 στις 1:13 ΠΜ, sphinxgr είπε Σε κάθε περίπτωση πριν την οριστική υποβολή, μπορείς να κάνεις προσωρινή εκκαθάριση για λίγες φορές. Επίσης μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογή στον υπολογιστή και να κάνεις όσες δοκιμες θες με τις φορολογικές δηλώσεις http://www.nextech.gr/data/eTax2019_Free_Setup.msi το κατεβασα αλλα δεν κανει εγκατασταση!
hp8 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, mporei είπε το κατεβασα αλλα δεν κανει εγκατασταση! θέλει net framework 3.5 εγκατασταση 1
mporei Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, hp8 είπε θέλει net framework 3.5 εγκατασταση το κατεβασα παταω να του κανω εγκατασταση και δεν ξεκινα ουτε αυτο!
hp8 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, mporei είπε το κατεβασα παταω να του κανω εγκατασταση και δεν ξεκινα ουτε αυτο! κανε ληψη απο εδω https://www.microsoft.com/el-gr/download/details.aspx?id=21 Tρεξτο και πρέπει να εισαι online για να κάνει εγκατάσταση Τι λειτουργικό έχεις Χθες το δοκίμασα σε xp για δοκιμή της δήλωσης καθ όσον τρέχω linux ως κύριο os
Alex2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, mporei είπε παντως οταν την ειχα βγαλει την καρτα μου ειχαν ζητησει εκκαθαριστικο κανονικα! λες να φταιει αυτο; αλλα περσι ο λογιστης πως μου περασε δαπανες ; λες να τις εβαλε μονος του; αλλη καρτα δεν ειχα ποτε αυτη ειναι η μια και μοναδικη που ειχα και εχω Πρέπει να πας να δηλώσεις τα στοιχεία σου στην Εθνική .
mporei Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, hp8 είπε κανε ληψη απο εδω https://www.microsoft.com/el-gr/download/details.aspx?id=21 Tρεξτο και πρέπει να εισαι online για να κάνει εγκατάσταση Τι λειτουργικό έχεις Χθες το δοκίμασα σε xp για δοκιμή της δήλωσης καθ όσον τρέχω linux ως κύριο os windows 7 εχω αυτο ακριβως κατεβασα μου βγαζει το παραθυρακι που με ρωτα αν θελω να κανω εγκατασταση παταω οκ και τιποτα μετα!!!!! λες και δεν το πατησα α οκ τωρα ξεκινησεεεεεε δεν ξερω τι ειχε παθει πριν! online ημουν και πριν 12 λεπτά πριν, Alex2020 είπε Πρέπει να πας να δηλώσεις τα στοιχεία σου στην Εθνική . τωρα ξεκινησε να το εγκαθιστα αλλα μου εβγαλε ενα παραθυρο με ενα Χ και λεει "πρεπει να χρησιμοποιησετε την επιλογη Ενεργοποιηση ή απενεργοποιηση των δυνατοτητων των Windows στον Πινακα ελεγχου για εγκατασταση ή ρυθμιση παραμετρων του Microsoft.Net.Framework 3.5. μετα πατησα να το εγκαταστησει με τις προτεινομενες ρυθμισεις κλπ στο τελος μου εβγαλε σφαλμα εγκαταστασης.! Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από mporei
hp8 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 21 λεπτά πριν, mporei είπε μετα πατησα να το εγκαταστησει με τις προτεινομενες ρυθμισεις κλπ στο τελος μου εβγαλε σφαλμα εγκαταστασης.! ρώτα τον sphinxgr που το ανέβασε για τις απαιτήσεις του προγράμματος κλπ λεπτομέρειες
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Ρε αδερφέ @mporei δεν ξέρεις να κάνεις το ένα δεν ξέρεις να κάνεις το άλλο, άστο να πάει στο διάολο και άσε κάποιον που ξέρει. Τι ασχολείσαι? Μια χαρά έχουν περάσει τα ποσά απλά εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Πήγαινε στο λογιστή ξανά να στην κάνει τη δήλωση όπως πέρυσι και μην ασχολείσαι μόνος σου, αφού δεν το χεις. Μου αρέσει που κάθονται και σου απαντάνε και οι άλλοι για μη περασμένα ΑΦΜ κλπ κλπ. Αν ήταν έτσι ούτε πέρυσι θα φαινόντουσαν. Απλά ο λογιστής σου τα κατάφερε ενώ εσύ όχι ΓΙΑΤΙ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ
sphinxgr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Ήρωες οι λογιστές! Να γιατί πρέπει να παίζει 50αρικο στην κάθε δήλωση! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Ήρωες οι λογιστές! Να γιατί πρέπει να παίζει 50αρικο στην κάθε δήλωση! Kι εγώ μόνος μου την κάνω μιας και είναι απλή αλλά μια χρονιά πήγα σε λογιστή που δεν ήξερα τι να κάνω ακριβώς.
GREGORYMO Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Ήρωες οι λογιστές! Να γιατί πρέπει να παίζει 50αρικο στην κάθε δήλωση! Υπάρχουν και με 30€, ψάξε λίγο.
fastnq2 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Ήρωες οι λογιστές! Να γιατί πρέπει να παίζει 50αρικο στην κάθε δήλωση! εχει μια δοση αληθειας και μια υπερβολης αυτο που λες.Κατα την γνωμη μου δεν θα επρεπε να εχει φιξ τιμη σε καθε φορολογικη ενας λογιστης.Αν ειναι μια δηλωση ενος συνταξιουχου με κανενα αλλο εισοδημα και μηδενικους τοκους να ριξει τα μουτρα του ο λογιστης και να ζητησει λιγοτερα.Επισης αν ειναι καποιος που εχει εισοδημα απο 10 μεριες νοικιαζει και 15 διαμερισματα να του ζητησει περισσοτερα.Αν και νομιζω το τελευταιο ισχυει ηδη.Και να καθοριζεται και το αν συμπεριλαμβανονται στην τιμη ενφια-επιδοματα κλπ.Γνωστος μου πηγε να του εκτυπωσει ο λογιστης τον ενφια(οντας ασχετος) και του ζητησε 10 ευρω(!!!) μαυρα,αφορολογητα,ξεκουραστα λεφτα.Απο την αλλη εχουν φεσια,συν οτι οι περισσοτεροι απευθυνονται στον λογιστη τους για εντελως ασχετα πραγματα,οπως πχ να του κανει την αιτηση κοινωνικου τουρισμου κλπ,για αυτο και λεω δοση αληθειας στο μυνημα σου.Ειναι μεγαλη κουβεντα οι λογιστες. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2019 από fastnq2
bjj-p Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 οντως ειναι μεγαλη κουβεντα. εμενα αυτο που με χαλαει δεν ειναι το ποσο που ζητανε, στο κατω κατω ελευθερη αγορα ειναι, αλλα το τσεπωνουν μαυρακι και δεν παιρνουν και την ευθυνη της εκπροσωπησης σου. δηλ κανουν την δηλωση σαν να την εκανε ο ιδιωτης... αυτο σημαινει οτι για να περασει ευκολα η δηλωση, δηλωνουν οτι παπατζα θελεις. και μαντεψε ποιος θα φαει το αγγουρι μετα στον ελεγχο;! πως αποδεινκυεις οτι δεν εχεις ευθυνη εσυ διοτι δεν εκανες εσυ τη δηλωση; το πρωτο πρωτο και πιο ευκολο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι στα εξοδα με ηλεκτρονικα μεσα απλα βαζουν τα ποσα που βλεπουν στις τραπεζες... ή το παιζουν και καμποσοι οτι σου γλιτωσα φορο γιατι εβαλα παραπανω εξοδα (αν εχει λιγα ο ιδιωτης και δεν καλυπτει το απαιτουμενο ποσοστο)!! στο μονο που τους βγαζω το καπελο ειναι η ατελειωτη και αλληλοσυγκρουομενη ερμηνεια των διαταξεων που ειναι να σπας το κεφαλι σου, και ποτε δεν εισαι σιγουρος τι εννοουν. Αλλα ειναι η δουλεια τους και καμμια δουλεια δεν ειναι ευκολη! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα