Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΔΕΗ, ΟΤΕ δεν πληρώνονται με ΚΑΡΤΑ !!!!

Και πληρώνονται με κάρτα και υπολογίζονται στις δαπάνες.

[και, μάλιστα, αν κάνεις τις πληρωμές απευθείας από το site της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, (με κάρτα) και όχι μέσω ebanking, δεν έχεις και προμήθεια]

• Like 3
  • Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spysif είπε

Και πληρώνονται με κάρτα και υπολογίζονται στις δαπάνες.

[και, μάλιστα, αν κάνεις τις πληρωμές απευθείας από το site της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, (με κάρτα) και όχι μέσω ebanking, δεν έχεις και προμήθεια]

Φίλε, το ΑΝΤΙΘΕΤΟ λέω, ότι ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ με κάρτα!!!!!!

ΥΓ. Ίσως ΔΕΝ διατύπωσα καλά και μπερδεύτηκες.

10 λεπτά πριν, chsam είπε

Τοτε τι κανω τοσα χρονια με ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ, cyta;;;Μηπως μπερδευτηκες κ ηθελες να γραψεις το αντιθετο;

ΝΑΙ, μπερδεύτηκα !!!!!!!!!!

17 λεπτά πριν, tounion είπε

Που ζεις ρε άνθρωπε  που δεν πληρώνονται με κάρτα 

Το ΑΝΤΙΘΕΤΟ λέω, για αυτό έχω βάλει !!!! !!!!!!!!!!!

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΔΕΗ, ΟΤΕ δεν πληρώνονται με ΚΑΡΤΑ !!!!

12 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Φίλε, το ΑΝΤΙΘΕΤΟ λέω, ότι ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ με κάρτα!!!!!!

Τρικυμία εν κρανίω...

• Sad 1
Δημοσ.

Παντως αυτη η παρωδια με το 049 πρεπει να σταματησει. Κ το μυστικο ειναι να ξεχασουμε τα ελαχιστα ποσα.

βαζεις οσα ξοδευεις. Αν δεν τα καλυπτεις, θα πληρωσεις, αν τα καλυπτεις εισαι οκ.

Δημοσ.
Στις 1/6/2019 στις 6:42 ΜΜ, chsam είπε

Οι τραπεζες απλα παρεχουν ηλεκτρονικη ενημερωση στην εφορια, εσυ (δουλεια του φορλογουμενου ειναι) επιβεβαιωνεις στο 049  ποια ειναι δαπανες διαβιωσης (αφαιρεις τα ποσα που σου λενε οτι δεν ειναι στην κατηγορια δαπανες απο το συνολικο ποσο) και γραφεις το ποσο που ουσιαστικα θελεις να καλυψεις για το αφορολογητο.Και στην περιπτωση της φιλης που ειναι και ανεργη, ειναι στην κατηγορια αυτων που δεν ειναι υποχρεωμενοι να εχουν ηλεκτρονικη πληροφορηση δαπανων, μπορει να εχει μαζεμενες αποδειξεις και να βαλει αυτες.

Εγω οταν πατησα να δω τι θα μου βγαλει δεν μου εβγαλε ΤΙΠΟΤΑ ενω ειχα αγορα με καρτα! 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mporei είπε

Εγω οταν πατησα να δω τι θα μου βγαλει δεν μου εβγαλε ΤΙΠΟΤΑ ενω ειχα αγορα με καρτα! 

Αν την έκανες μόνος σου δεν πάτησες την επιλογή για να δεις το ποσά και να τα μεταφέρεις στην δήλωση Αν την έκανε λογιστής αlλαξετον  Εκτός κι αν όλα τα pos που χρησιμοποιησες ειναι   https://www.youtube.com/watch?v=Yx-z9QXDmJ4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, hp8 είπε

Αν την έκανες μόνος σου δεν πάτησες την επιλογή για να δεις το ποσά και να τα μεταφέρεις στην δήλωση Αν την έκανε λογιστής αlλαξετον  Εκτός κι αν όλα τα pos που χρησιμοποιησες ειναι   https://www.youtube.com/watch?v=Yx-z9QXDmJ4

εγω την κανω δεν την τελειωσα για αυτον τον λογο και ελεγα να παω στην εφορια να ρωτησω

και ΠΑΤΗΣΑ εκει που λεει να μεταφερω τα ποσα και δεν μου εβγαλε κατι!

οχι δεν ειναι μαιμου γιατι ηταν ηλεκτρονικες αγορες απο φαρμακεια πχ ή να βαλω καρτα στο κινητο μου, η συνδρομη του γυμναστηριου

Τα χω χαμμένα έμπλεξα τωρα. Και σε λογιστη να παω τι θα κανει αφου δεν βγαζει ποσο;

Μηπως φταιει που ειναι προπληρωμενη η καρτα μου; Αλλα και περσι την ιδια ειχε και ο λογιστης ειχε περασει το ποσο που χα ξοδεψει. (δεν το ελεγξα πως οντως ξοδεψα τοσα να μαι ειλικρινης ίσως το περασε μονος του)

Επεξ/σία από mporei
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Η κάρτα που χρησιμοποίησες, ήταν στο όνομα σου?

ναι στο ονομα μου ειναι

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mporei είπε

Τα χω χαμμένα έμπλεξα τωρα

Θα πας στην κάθε τράπεζα που αντιστοιχεί η κάρτα  και θα ρωτήσεις τι σου έχουν περάσει Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις κάνει αγορές και να μην φαίνονται δοσοληψιες Η εφορία δεν έχει σχέση Ότι στείλουν οι τράπεζες βλέπει

Δημοσ.
Μόλις τώρα, hp8 είπε

Θα πας στην κάθε τράπεζα που αντιστοιχεί η κάρτα  και θα ρωτήσεις τι σου έχουν περάσει Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις κάνει αγορές και να μην φαίνονται δοσοληψιες Η εφορία δεν έχει σχέση Ότι στείλουν οι τράπεζες βλέπει

στην Εθνικη ειναι η προπληρωμενη μου!

Ενταξει θα παω  αν ειναι δυνατον να γινονται τετοια λαθη

Δηλαδη αμα την εκανε  λογιστης που κανει τοσες μπαμ μπαμ ουτε που θα εδινε βαση και απλα θα εβαζε μηδεν. Ειναι δυνατον;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mporei είπε

Δηλαδη αμα την εκανε  λογιστης που κανει τοσες μπαμ μπαμ ουτε που θα εδινε βαση και απλα θα εβαζε μηδεν. Ειναι δυνατον;

να θυμάσαι ότι δεν ζεις σε κοινωνια αγγέλων !!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, hp8 είπε

να θυμάσαι ότι δεν ζεις σε κοινωνια αγγέλων !!!!!

Μηπως επειδη περσι επαιρνα ΚΕΑ σε οσους παιρνουν ΚΕΑ βαζουν μηδενικο ποσο στις αγορες; Υπαρχει τετοιο ενδεχομενο; Αλλα και την προηγουμενη χρονια το επαιρνα κατι μηνες οχι ολο το χρονο και μου χε βαλει ο λογιστης περσι τις αγορες κανονικα.

Επεξ/σία από mporei
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, mporei είπε

στην Εθνικη ειναι η προπληρωμενη μου!

Ενταξει θα παω  αν ειναι δυνατον να γινονται τετοια λαθη

Πρέπει να δηλωθεί το ΑΦΜ σου στην προπληρωμένη για να μπορέσουν να στείλουν τα στοιχεία των αγορών σου στην Εφορια. Λογικά δεν ειναι δηλωμένο στην καρτα και γιαυτό τον λόγο δεν βλέπεις καμία συναλλαγή. Πηγαίνεις στην τράπεζα και ζητάς να περάσουν το ΑΦΜ σου στην κάρτα ωστε να μετράει στο αφορολόγητο. Ισως σε ζητήσουν βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ η πρόσφατο εκκαθαριστικο σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...