mporei Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Xacti είπε Ρε αδερφέ @mporei δεν ξέρεις να κάνεις το ένα δεν ξέρεις να κάνεις το άλλο, άστο να πάει στο διάολο και άσε κάποιον που ξέρει. Τι ασχολείσαι? Μια χαρά έχουν περάσει τα ποσά απλά εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Πήγαινε στο λογιστή ξανά να στην κάνει τη δήλωση όπως πέρυσι και μην ασχολείσαι μόνος σου, αφού δεν το χεις. Μου αρέσει που κάθονται και σου απαντάνε και οι άλλοι για μη περασμένα ΑΦΜ κλπ κλπ. Αν ήταν έτσι ούτε πέρυσι θα φαινόντουσαν. Απλά ο λογιστής σου τα κατάφερε ενώ εσύ όχι ΓΙΑΤΙ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ μα ΟΧΙ ειδα και τα printscreen που βαλατε πως φαινονται τα ποσα θελετε να σας στειλω και εγω εικονα; απλα δεν εμφανιζει ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑ ! τιποτα απολυτως δεν γραφει και δεν εχουν περαστει τα ποσα! Δεν υπαρχει καν πινακακι σε εμενα. Επισης δεν παω παλι στον ιδιο λογιστη γιατι με εχεις παρει απειρες φορες στο λαιμο του και περσι εκανα μονη μου τροποποιητικη. Αλλο λογιστη δεν εχω και δεν εχω και κανεναν να μου συστησει. Επισης δεν ειπα πουθενα πως εχω καποιο αλλο θεμα ολα τα αλλα ετοιμα ειναι συμπληρωμενα. Μονο στο συγκεκριμενο πεδιο εχω θεμα. Που αλλου ειδες να πω οτι εχω προβλημα και μου λες πως δεν ξερω το ενα δεν ξερω το αλλο; Δεν νοικιαζω σπιτια και δεν εχει τιποτα περιπλοκο η δηλωση μου. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από mporei
rus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 28/6/2019 στις 8:29 ΠΜ, SB_1957 είπε Με βάση τις οδηγίες για να έχεις το αφορολόγητο πρέπει να βάλεις τουλάχιστον το 10% του εισοδήματός σου αφού έχεις εισόδημα μέχρι 10.000. Από κει και πέρα αν εσύ θέλεις να βάλεις όλες τις δαπάνες που εμφανίζουν οι τράπεζες κάντο, αλλά δεν κερδίζεις κάτι αν βάλεις 6800 ούτε χάνεις κάτι αν βάλεις μόνο 831. Οι οδηγίες το λένε ξεκάθαρα, ότι ο φορολογούμενος συμπληρώνει το ποσό. To ερωτημα είναι αν κερδιζεις κατι με το να μη βαλεις το επιπλεον χρημα, πχ. μηπως μπορει να χρησιμοποιηθει σε μελλοντικη αναλωση κεφαλαιου? Στις 28/6/2019 στις 12:09 ΜΜ, Xacti είπε Πως γίνεται με 8300 εισόδημα να έχεις 6800 δαπάνες? Με τα υπόλοιπα 1500 κατάφερες και πλήρωσες ενοίκιο δεή οτέ κλπ κλπ? Εγω με 0 εισοδημα εχω μεγαλυτερες δαπανες. Ας ειν καλα το χρημα που κονομησα απο προηγουμενες χρονιες. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από rus
SB_1957 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, rus είπε To ερωτημα είναι αν κερδιζεις κατι με το να μη βαλεις το επιπλεον χρημα, πχ. μηπως μπορει να χρησιμοποιηθει σε μελλοντικη αναλωση κεφαλαιου? Με εισόδημα 8300 που καλύπτει μετά βίας το τεκμήριο διαβίωσης δεν νομίζω ότι μπορεί να επικαλεστεί ότι του περίσσεψαν. Αλλά από τη στιγμή που όλες οι δαπάνες φαίνονται πλέον στην εφορία, είτε τις δηλώσεις είτε όχι, αν ξοδεύεις κάθε χρόνο σχεδόν όλο σου το εισόδημα δεν νομίζω ότι μπορείς να επικαλεστείς ανάλωση κεφαλαίου προηγούμενων ετών!
GREGORYMO Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 16 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Με εισόδημα 8300 που καλύπτει μετά βίας το τεκμήριο διαβίωσης δεν νομίζω ότι μπορεί να επικαλεστεί ότι του περίσσεψαν. Αλλά από τη στιγμή που όλες οι δαπάνες φαίνονται πλέον στην εφορία, είτε τις δηλώσεις είτε όχι, αν ξοδεύεις κάθε χρόνο σχεδόν όλο σου το εισόδημα δεν νομίζω ότι μπορείς να επικαλεστείς ανάλωση κεφαλαίου προηγούμενων ετών! Εσύ, αν κατάλαβα καλά, λες θα δηλώσω ΨΕΥΔΩΣ λιγότερες δαπάνες για να μπορώ να κάνω ανάλωση κεφαλαίου η ΟΧΙ ?
mporei Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δεν μπορω να μπω στο συστημα του taxisnet απο εχθες!
SB_1957 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Εσύ, αν κατάλαβα καλά, λες θα δηλώσω ΨΕΥΔΩΣ λιγότερες δαπάνες για να μπορώ να κάνω ανάλωση κεφαλαίου η ΟΧΙ ? Δηλώνεις τις δαπάνες που εκπίπτουν. Το λέει ξεκάθαρα στις οδηγίες, ότι δεν είναι προσυμπληρωμένο το ποσό διότι πιθανόν στις δαπάνες που εμφανίζει η τράπεζα για πληρωμές με κάρτες να υπάρχουν π.χ. πληρωμές φόρων, τελών κυκλοφορίας κ.λπ. που δεν εκπίπτουν. Π.χ. στις δικές μου δαπάνες περιλαμβάνονται φόροι, ενφιά, τέλη κυκλοφορίας τα οποία πρέπει να τα αφαιρέσω. Αλλά αφού η εφορία μου λέει στις οδηγίες ότι για να έχω την έκπτωση αρκεί να δηλώσω το ελάχιστο απαιτούμενο για το εισόδημά μου, αυτό δηλώνω. Ψευδώς θα δήλωνα αν τα έβαζα όλα ενώ δεν εκπίπτουν όλα!
mporei Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξερει κανεις γιατι το taxisnet δεν λειτουργει; Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από mporei
hammerd Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, mporei είπε Ξερει κανεις γιατι το taxisnet δεν λειτουργει; https://www.gsis.gr/ απο εδω παντως μπαινει...
sphinxgr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 35 λεπτά πριν, mporei είπε Ξερει κανεις γιατι το taxisnet δεν λειτουργει; Έχουν αναβαθμίσει το site. Με τεράστια δυσκολία βρήκα μεσω google link https://login.gsis.gr/mylogin/pages/login.jsp?
mporei Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 20 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Έχουν αναβαθμίσει το site. Με τεράστια δυσκολία βρήκα μεσω google link https://login.gsis.gr/mylogin/pages/login.jsp? Ευχαριστω αλλα και σε αυτην την σελιδα μου βγαζει σφαλμα εσυ εβαλες τους κωδικους σου και σε εβαλε στο συστημα κανονικα;
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, mporei είπε Ευχαριστω αλλα και σε αυτην την σελιδα μου βγαζει σφαλμα εσυ εβαλες τους κωδικους σου και σε εβαλε στο συστημα κανονικα; Αν ανοίξεις αυτή τη σελίδα: https://www.gsis.gr/ στο πάνω μέρος θα δεις κάπου το link "MyTaxisnet", αν το πατήσεις θα σου ζητήσει τους κωδικούς για να συνδεθείς. Κανονικά δουλεύει, αν δεν σου ανοίξει τότε κάτι τρέχει με τον browser σου. 1
mporei Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αν ανοίξεις αυτή τη σελίδα: https://www.gsis.gr/ στο πάνω μέρος θα δεις κάπου το link "MyTaxisnet", αν το πατήσεις θα σου ζητήσει τους κωδικούς για να συνδεθείς. Κανονικά δουλεύει, αν δεν σου ανοίξει τότε κάτι τρέχει με τον browser σου. Ευχαριστω πολυ απο εδω μπηκα! Παιδια ειμαι χαλια. Επειδη ενα μελος μου πε να μπω στην περσινη και να πατησω τροποποιητικη ωστε να δω αν περσι περαστηκαν οι αγορες που χα κανει! Πατησα νεα τροποποιητικη ΔΕΝ μου ανοιξε τιποτα και απλα τωρα βγαζει 2η τροποποιητικηηηηηηηη λεει "Εχει αποθηκευτεί προσωρινά (2η Τροπ) ¨¨ ενω δεν αποθηκευσα ουτε μου ανοιξε κατι! Τι κανω τωρα; Μην μου πειτε πως θα χω προστιμο για τροποποιητικη ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ; Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από mporei
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 21 ώρες πριν, mporei είπε Που αλλου ειδες να πω οτι εχω προβλημα και μου λες πως δεν ξερω το ενα δεν ξερω το αλλο; 1 ώρα πριν, mporei είπε Δεν μπορω να μπω στο συστημα του taxisnet απο εχθες! 1 ώρα πριν, mporei είπε Ξερει κανεις γιατι το taxisnet δεν λειτουργει; 51 λεπτά πριν, mporei είπε Ευχαριστω αλλα και σε αυτην την σελιδα μου βγαζει σφαλμα εσυ εβαλες τους κωδικους σου και σε εβαλε στο συστημα κανονικα; 34 λεπτά πριν, mporei είπε Πατησα νεα τροποποιητικη ΔΕΝ μου ανοιξε τιποτα και απλα τωρα βγαζει 2η τροποποιητικηηηηηηηη λεει "Εχει αποθηκευτεί προσωρινά (2η Τροπ) ¨¨ ενω δεν αποθηκευσα ουτε μου ανοιξε κατι! 34 λεπτά πριν, mporei είπε Τι κανω τωρα; 34 λεπτά πριν, mporei είπε Μην μου πειτε πως θα χω προστιμο για τροποποιητικη ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ;
mporei Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Οτι μου εβγαζε σφαλμα δεν ηταν δικο μου προβλημα προφανως αλλα του taxisnet επισης οτι μου ειπαν εδω τα μελη να παω στην περσινη και να πατησω τροποποιητικη παλι δεν ηταν δικο μου θεμα εσεις μου το προτείνατε! Επισης εκανες παραθεση 100 φορες την ιδια απορια ωστε να φαινονται πολλες. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από mporei
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 29 λεπτά πριν, mporei είπε οτι μου ειπαν εδω τα μελη να παω στην περσινη και να πατησω τροποποιητικη παλι δεν ηταν δικο μου θεμα εσεις μου το προτείνατε! ωραία, αν σου βγει κάποια στιγμή να πληρώσεις κανά παράβολο 100 ευρώ για να κάνεις τη δήλωση ζήτα απ' τα μέλη να στο πληρώσουν. Τα μέλη μπορεί να σου λένε το Α κι εσύ να καταλαβαίνεις Β και να κάνεις το Γ. Τράβα σε κανέναν λογιστή δώσε 20-30 ευρώ να στην κάνει, να δεις και πως γίνεται και του χρόνου κάντην μόνη σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα