billeiros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Και το 1063 είναι και πολύ καλό για στοκ ρευμα κιόλας... Φίλε μου δώσε χειροκίνητα 970 980 ρευμα, δες αν είναι σταθερή και μετά ανέβασε τη μνημη της στα 1150.αν είναι σταθερή πήγαινε την 1200.επισης φτιάξε καμπύλη στα φαν της. Σιγουρέψου ότι έχεις καλό airflow στο κουτί σου. Αν και μετά από αυτά είναι τόσο υψηλές οι θερμοκρασίες rma με τη μια 1
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, baggeliswj είπε Είναι τις Αsus υλοποίηση αγορασμένη από M system's.... H Asus αν δεν κανω λαθος δεν επιτρεπει να αλλαξεις το cooler της καρτας γραφικων,δεν ειμαι 100% σιγουρος ομως αν εχει αλλαξει κατι.
billeiros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν είναι λύση το να να βαζεις υδροψυξη για να τρέξει αξιοπρεπώς μια gpu. Αυτό πρέπει να γίνεται συνειδητά για λογους αισθητικής, ελάχιστου θορύβου και όταν κυνηγάς το μαξιμουμ τωνν επιδοσεων. Δεν είναι και φθηνό μάλιστα. Επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις συνεπάγεται απωλεια εγγύησης και ενέχει πολλούς κινδύνους... Επιπλεον πρέπει να γνωρίζεις τι κανεις. Για μένα rma με τη μια. Προφανώς δεν έχει μπει /σφίξει καλά το κουλερ. Είναι τρελλες θερμοκρασιες αυτές κ μάλιστα για 1063 ρευμα... Μετά το auto uv κάνει τα ίδια?? Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από billeiros 1
baggeliswj Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, billeiros είπε Δεν είναι λύση το να να βαζεις υδροψυξη για να τρέξει αξιοπρεπώς μια gpu. Αυτό πρέπει να γίνεται συνειδητά για λογους αισθητικής, ελάχιστου θορύβου και όταν κυνηγάς το μαξιμουμ τωνν επιδοσεων. Δεν είναι και φθηνό μάλιστα. Επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις συνεπάγεται απωλεια εγγύησης και ενέχει πολλούς κινδύνους... Επιπλεον πρέπει να γνωρίζεις τι κανεις. Για μένα rma με τη μια. Προφανώς δεν έχει μπει /σφίξει καλά το κουλερ. Είναι τρελλες θερμοκρασιες αυτές κ μάλιστα για 1063 ρευμα... Μετά το auto uv κάνει τα ίδια?? Πέφτει η θερμοκρασία ελαφρώς μέχρι και 5c αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.....Συγγνώμη που θα ρωτήσω και μπορεί να φανεί χαζό....τι είναι το Rma;??? 3 ώρες πριν, billeiros είπε Και το 1063 είναι και πολύ καλό για στοκ ρευμα κιόλας... Φίλε μου δώσε χειροκίνητα 970 980 ρευμα, δες αν είναι σταθερή και μετά ανέβασε τη μνημη της στα 1150.αν είναι σταθερή πήγαινε την 1200.επισης φτιάξε καμπύλη στα φαν της. Σιγουρέψου ότι έχεις καλό airflow στο κουτί σου. Αν και μετά από αυτά είναι τόσο υψηλές οι θερμοκρασίες rma με τη μια Πώς μπορώ να δω για το airflow??? Έχω 3 120mm μπροστά να βάζουν φρεσκο και 1 140mm για εξάτμιση!!!
billeiros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 26 λεπτά πριν, baggeliswj είπε Πέφτει η θερμοκρασία ελαφρώς μέχρι και 5c αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.....Συγγνώμη που θα ρωτήσω και μπορεί να φανεί χαζό....τι είναι το Rma;??? Πώς μπορώ να δω για το airflow??? Έχω 3 120mm μπροστά να βάζουν φρεσκο και 1 140mm για εξάτμιση!!! Νιώθεις αέρα μέσα στο κουτί? Δροσίζεται το συστημα? Rma ειναι όταν κανεις χρήση της εγγύησης σε ελαττωματικό προιον
baggeliswj Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 19 λεπτά πριν, billeiros είπε Νιώθεις αέρα μέσα στο κουτί? Δροσίζεται το συστημα? Rma ειναι όταν κανεις χρήση της εγγύησης σε ελαττωματικό προιον Η αλήθεια είναι πως δεν νιώθω....Αλλά βλέπω ότι και με τους παραπάνω fans που τοποθέτησα πάλι δεν καλυτερευασαν τα πράγματα.. Ίσως Εάν αυξήσω την ένταση των ανεμιστήρων στο κουτί
billeiros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, baggeliswj είπε Η αλήθεια είναι πως δεν νιώθω....Αλλά βλέπω ότι και με τους παραπάνω fans που τοποθέτησα πάλι δεν καλυτερευασαν τα πράγματα.. Ίσως Εάν αυξήσω την ένταση των ανεμιστήρων στο κουτί Ανεβασε τους. Όχι να σου πάρουν το κεφάλι αλλά τόσο ώστε να υπάρχει επαρκής αέρας. Κάνε το ίδιο και με τα φαν της καρτας. Είτε μέσω wattman είτε μέσω msi afturburner 1
baggeliswj Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 13 ώρες πριν, billeiros είπε Ανεβασε τους. Όχι να σου πάρουν το κεφάλι αλλά τόσο ώστε να υπάρχει επαρκής αέρας. Κάνε το ίδιο και με τα φαν της καρτας. Είτε μέσω wattman είτε μέσω msi afturburner Έχω το κουτί panzer evo και έχει ένα κοντρόλ της ίδιας εταιρείας στο οποίο είναι συνδεδεμένα τα 4 fans και μπορώ να τα χειρίζομαι από κει ως το φωτισμό....Δεν βρήκα τρόπο να αλλάξω την ταχύτητα τους....Υπαρχει κ Δεν τον ξέρω???
Silok Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, baggeliswj είπε Έχω το κουτί panzer evo και έχει ένα κοντρόλ της ίδιας εταιρείας στο οποίο είναι συνδεδεμένα τα 4 fans και μπορώ να τα χειρίζομαι από κει ως το φωτισμό....Δεν βρήκα τρόπο να αλλάξω την ταχύτητα τους....Υπαρχει κ Δεν τον ξέρω??? Έχει έναν διακόπτη τέρμα δεξιά,αν θυμάμαι καλά έχει 3 σκάλες,στην τρίτη κάνει σαν ελικόπτερο, http://prntscr.com/nww3fr Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από Silok
baggeliswj Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Silok είπε Έχει έναν διακόπτη τέρμα δεξιά,αν θυμάμαι καλά έχει 3 σκάλες,στην τρίτη κάνει σαν ελικόπτερο, http://prntscr.com/nww3fr τοτε μαλλον δεν ειναι συνδεδεμενο αυτος ο διακοπτης γτ δεν αλλαζει τιποτα...!
billeiros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, baggeliswj είπε τοτε μαλλον δεν ειναι συνδεδεμενο αυτος ο διακοπτης γτ δεν αλλαζει τιποτα...! Τα χεις συνδεδεμενα στη μητρική τότε. Ανέβασε τα μέσα από το bios
baggeliswj Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, billeiros είπε Τα χεις συνδεδεμενα στη μητρική τότε. Ανέβασε τα μέσα από το bios Ναι εκεί τα έχω συνδεδεμένα....Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου .. !
billeiros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, baggeliswj είπε Ναι εκεί τα έχω συνδεδεμένα....Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου .. ! Έχω ίδιο κουτι κ γνωρίζω. Βάλε ακόμη ένα από κάτω(αφού αφαιρέσεις το shroud) να βάζει αέρα.αυτον σύνδεσε τον στα ρυθμιζόμενα του κουτιού για να τον ελέγχεις από το ρυθμιστή των τριών εντασεων Έτσι έχω κάνει εγώ κ εχει μεγάλη διαφορά. Επίσης βγαλε το φίλτρο το μπροστινό κ το κατω (κόβουν αρκετά τον αέρα) κ παρε μακρύτερες βιδες κ ορθοστάτες και τραβά το τζάμι πιο έξω. Τα φανς τα μπροστινά κ το rear exhaust δυνάμωσε τα. Εγώ τα χω φουλ στο gaming κ δε με ενοχλούν καθόλου... Γίνεται της τρελλη μέσα από αέρα οπως το χω κανει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα