Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους πηρα πριν κανενα τριμηνο για βασικη χρηση...σερφαρισμα και κανενα word,excel  σε καλη τιμη καινουργιο 300 ευρω θα ελεγα αλλα ειναι λιγο αργο....πειτε μου πως να το αναβαθμισω να παει λιγο πιο γρηγορα,ssd, μνημες κλπ

καθε βοηθεια δεκτη

ευχαριστω

Στιγμιότυπο οθόνης (1).png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή μην περιμένεις πολλά, σαφώς χάνεις επιδόσεις χωρίς SSD.

Αναλόγως την χωρητικότητα που χρειάζεσαι, crucial MX500, 860 evo είναι οι 2 καλύτερες επιλογές.

Για καλύτερες απαντήσεις δώσε το πλήρες μοντέλο του φορητού να δουμε τα υπολοιπα specs μπορεί πχ να ειχει 1 σλοτ για ραμ οποτε να πρέπει να ψάξεις για 8gb stick.

Επεξ/σία από Xristaras12
Δημοσ.

Εφόσον το θές για σερφάρισμα και word-excel, social media, youtube κτλ, τότε πάρε εναν ssd 120ρη , καναν patriot με 20 ευρούλια και θα είσαι μια χαρούλα..

Μέρα με την νύχτα θα είναι..

Απλά αν κατεβάζεις και καμιά ταινία και αποθηκέυεις πραγματάκια, τότε καλύτερα πάρε τουλάχιστον 240ρη..🙂

Και 4 gb ram που έχεις, μια χαρά είναι γι΄αυτά.. Δεν χρειάζεσαι παρα πάνω..

Δημοσ.

Απαξ και βλέπει όλες τις συσκευές σου κανονικά και όλους τους οδηγούς, τότε βάλε 10ρια..

Αν πάλι δεν θές, τότε βάλε 8.1.. Το καλό με αυτά είναι οτι έχουν μέχρι το 2023 νομίζω ενημερώσεις (ενω τα 7ρια λήγουν Ιανουάριο του 2020)

και  είναι σαν τα win 10 LTSB/C που στην ουσία κάνουν μόνο τα κλασσικά updates και δεν σου περνάνε απο την αρχή ανα 6 μήνες ολόκληρη νεα εκδοσή απο πάνω ώστε να σέρνεται και να θες για μέγιστες επιδόσεις κάθε τόσο  φορμάτ..

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για τους AMD επεξεργαστές αλλά στους Intel mobile οι μέγιστοι χρονισμοί στους οποίους δουλεύουν πέφτουν αν είναι εκτός ρεύματος το laptop για μικρότερη κατανάλωση ενέργειας.

Είναι κι αυτή μία παράμετρος που καλό είναι να έχεις στα υπόψην.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...