Μάκαρος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, kon1to είπε Nταξει, προσωπικά δεν θα έκανα κάτι τόσο "μόνιμο"... αλλα αν σου περισσεύει κανένα αυγό, κανένα γιαουρτάκι, θα μπορούσες να τα ρίξεις... 7 ώρες πριν, zx1234r είπε Ουυυυ το αυγό το προτιμώ κι εγώ. Τώρα με τις ζέστες μαζεύει και μύγες. Στο σούπερ παίρνω τα βιολογικά για την ομελέτα μας και μια 24αδα από τα πιο φθηνά για τέτοιες χρήσεις Τα αυγα ομως στη εισοδο του σπιτιου του, οχι στο αμαξι.
Joshua21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, jmmys είπε Δεν ισχύει αυτό. Σε εμένα σε γκαράζ στη πολυκατοικία στο πατρικό μου έχει δώσει κλήση και η τροχαία και η δημοτική αστυνομία με αφαίρεση πινακίδων 3 φορές μέχρι τώρα. Δεν υπάρχει ταμπέλα παρά μόνο ένα αυτοκόλλητο που λέει "απαγορεύεται το παρκινγκ ". Στο σχέδιο της οικοδομής μόνο υπάρχει η σημείωση ότι εκεί παρκάρουν μέχρι 3 αυτοκίνητα. Όταν εμποδίζει την έξοδο αυτοκινήτου από πυλωτή ή γκαραζ η τροχαία δίνει κλήση,άσχετα αν υπάρχει ταμπελα με αριθμό άδειας.Ας πάει μετά ο παθών να κάνει ένσταση αν νοιώθει αδικημένος. Αν προβλέπονται στο σχέδιο της οικοδομής σαν παρκινγκ οχι δεν χρειάζεται καμμία ταμπελα με αριθμό άδειας.Το απλό σήμα αρκεί. Αν ίσχυαν όλα αυτά που γράφεις, τότε δεν θα είχαν κανένα νόημα ύπαρξης οι αποφάσεις των Δήμων οι οποίες απαγορεύουν τη στάθμευση σε συγκεκριμένα σημεία τα οποία επιτρέπουν την είσοδο-έξοδο ιδιωτικών χώρων στάθμευσης. Το μόνο στο οποίο βασίζονται τα όργανα για να διαπιστώσουν αν απαγορεύεται ή όχι το πάρκινγκ είναι οι νόμιμες πινακίδες, και όχι τα αυτοκόλλητα που κολλάει ο κάθε πικραμένος οπουδήποτε.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 13 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αν ίσχυαν όλα αυτά που γράφεις, τότε δεν θα είχαν κανένα νόημα ύπαρξης οι αποφάσεις των Δήμων οι οποίες απαγορεύουν τη στάθμευση σε συγκεκριμένα σημεία τα οποία επιτρέπουν την είσοδο-έξοδο ιδιωτικών χώρων στάθμευσης. Το μόνο στο οποίο βασίζονται τα όργανα για να διαπιστώσουν αν απαγορεύεται ή όχι το πάρκινγκ είναι οι νόμιμες πινακίδες, και όχι τα αυτοκόλλητα που κολλάει ο κάθε πικραμένος οπουδήποτε. αρα αμα παω και σου ξηλωσω τη πινακιδα μπορω να παρκαρω? αυτο που λες δεν ισχυει. ο κολλητος μ εχει γκαραζ, ενας εξυπνος πιστευε οτι και συ και παρκαρε. καλεσαν την αστυνομια, μαντεψε ποιος δε παρκαρει πλεον εκει 😂
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Ευχαριστώ παιδιά για όλες τις απαντήσεις. Ο τύπος λοιπόν δεν είναι ότι βάζει το αμάξι μπροστά στο γκαράζ του. Απλά το δεύτερο αμάξι του το βάζει στην πρόσοψη και πιάνει 2 θέσεις ενώ την πρώτη θέση την έχει πάλι ο ίδιος με το πρώτο του. Το γκαράζ το ανέφερα επειδή θα μπορούσε πολύ άνετα εφόσον το έχει,να το παρκάρει εκεί και να μας αφήσει κ μας να χρησιμοποιήσουμε τον δημόσιο δρόμο.Δεν ανέφερα κάτι για παράνομο γκαράζ.Συγγνωμη αν παρερμηνευτηκα. Τίποτα. Το πρόβλημα μου είναι απλό. "Τολμαω" και το παρκάρω εκεί? Θα το βρω λουσμενο η κολλημενο πανω μου. Να μην ξαναπαρκαρω εκεί και όλα λύνονται. Αλλά να τύχει να εισπνεύσει το παιδί μου τα σκατα του... Χαχα .. θα χαρώ πολύ να σας ενημερώσω για την έκβαση.
giomar Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 10 ώρες πριν, DeineL Vian είπε Καλημέρα σε όλους. Με λίγα λόγια,έχω ένα θέμα μ'εναν γείτονα,ο οποίος νομίζει πως δεν μπορεί να παρκάρει κανείς μπροστά στο σπίτι του,εκτός από τον ίδιο. Μιλάμε βέβαια για δημόσιο δρόμο και ο χώρος χωράει άνετα τρία αμάξια. Η μία θέση είναι δια βίου καπαρωμενη από τον ιδιο με το πρώτο του αμάξι,και η άλλες δύο θέσεις ,γίνονται μια όταν πάει και βάζει το άλλο του αμάξι ακριβώς μες στη μέση. Δυστυχώς μάλλον είναι όλη μέρα σπίτι και δεν το κινεί συχνά. Όταν δίνει ο Θεός και λείπει,αδειάζει η θέση και πάμε οι κοινοί θνητοί και παρκάρουμε σαν ανθρωποι. Το θέμα είναι πως δεύτερη φορά χτες όταν το πήρα από κει , το αμάξι είχε στο παρμπρίζ βρωμονερα με αποτέλεσμα να έχω μια ευχάριστη μυρωδιά τουαλέτας σε όλη την καμπίνα. Παλιότερα θα το είχα πάρει στην πλάκα αλλά πλέον έχω μικρό παιδί στο αμάξι και δεν δέχομαι να εισπνέει τα σκ@τ@ του κάθε έξυπνου. Το πιο light ας το πούμε που κάνει είναι οταν έχεις παρκάρει εσύ στη μέση (δεύτερος στη σειρά) πάει κ στο ακουμπάει εντελώς πίσω σου .Μα εντελώς όμως. Τι θα μπορούσα να κάνω? Από μιλητο δεν παίρνει γιατί είναι εντελώς ο κόσμος μου ανήκει και δεν θα ήθελα ούτε εγώ να με υποβαθμισω και να πιάσω κουβέντα με τέτοιο υπανθρωπο. Ευχαριστώ! Δυστυχως οι πιο πολλοι από εμας έχουμε από ένα τετοιο στην γειτονια μας. Σε εμένα ενας μετακινεί τα δυο του αυτοκίνητα ανάλογα με το που έχει σκια. Και να σκεφτείς ότι έχει παρκιν!! Ο κόσμος έχει τρελαθεί εντελώς και τρώγετε. Προσπέρασε τον και αγνόησε τον. Να θυμάσε ότι : ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ και ότι το σύμπαν μπορεί να έχει όρια αλλά η βλακεία όχι...(όπως είπε κάποιος μεγάλος…) 1
SakafliaC Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Ε εντάξει αφού "άκρη δε θα βγάλει" και "έχει γεμίσει ο τόπος τέτοια ζώα" και "έχει ξεφύγει ο κόσμος" κλπ καθήστε να σας παίρνουν τις θέσεις, να σας τραμπουκίζουν, να σας εκμεταλλεύονται κοκ. Δε μπορώ να καταλάβω τι σκεπτικό και κακομοιριά είναι αυτό από πολλούς..
Joshua21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε αρα αμα παω και σου ξηλωσω τη πινακιδα μπορω να παρκαρω? αυτο που λες δεν ισχυει. ο κολλητος μ εχει γκαραζ, ενας εξυπνος πιστευε οτι και συ και παρκαρε. καλεσαν την αστυνομια, μαντεψε ποιος δε παρκαρει πλεον εκει 😂 Απάντησε μου πρώτα εσύ σε κάτι... αν πιστεύεις πως η σήμανση είναι αδιάφορη, τότε ποιο το νόημα των αποφάσεων Δήμων για χορήγηση αδειών εισόδου-εξόδου οχημάτων? Ποιος ιδιώτης κάτοχος νόμιμης θέσης στάθμευσης θα έμπαινε σε τέτοια διαδικασία (αίτηση με ένα βουνό δικαιολογητικά, πληρωμή κάποια μικροποσά στο δήμο, κόστος κατασκευής κανονικών πινακίδων) αν τον κάλυπτε ένα απλό αυτοκόλλητο? Ποιος Δήμος θα δεχόταν να βγάλει τέτοια απόφαση εφόσον η τροχαία έδινε κανονικά κλήσεις? http://www.korinthos.gr/el/ΟΔήμος/Ενημέρωση/ΑποφάσειςΕπιτροπήςΠοιότηταςΖωής/tabid/421/ctl/Details/mid/915/ItemID/8871/Default.aspx Αλήθεια, εσύ θα καθόσουν να ξηλώσεις πινακίδα ώστε να γλιτώσεις πιθανή βεβαίωση παράβασης? Υπόψιν το άρθρο 10 του κοκ προβλέπει ότι η καταστροφή, παραποίηση, μετάθεση, αλλοίωση και γενικά η με οποιονδήποτε τρόπο επενέργεια στις πινακίδες σήμανσης τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ και ποινή φυλάκισης έως δώδεκα (12) μήνες.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, SakafliaC είπε Ε εντάξει αφού "άκρη δε θα βγάλει" και "έχει γεμίσει ο τόπος τέτοια ζώα" και "έχει ξεφύγει ο κόσμος" κλπ καθήστε να σας παίρνουν τις θέσεις, να σας τραμπουκίζουν, να σας εκμεταλλεύονται κοκ. Δε μπορώ να καταλάβω τι σκεπτικό και κακομοιριά είναι αυτό από πολλούς.. Αυτό είναι που δεν με αφήνει και έθεσα θέμα "νίκης" . Πώς να μην υπάρχει ατιμωρησία μετά και να βασιλεύουν τα ζώα όταν κάνουμε πίσω στα πιο απλά? Και αυτό το λέω για όλες τις εκφάνσεις της ζωής και για το πως έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Απάντησε μου πρώτα εσύ σε κάτι... αν πιστεύεις πως η σήμανση είναι αδιάφορη, τότε ποιο το νόημα των αποφάσεων Δήμων για χορήγηση αδειών εισόδου-εξόδου οχημάτων? Ποιος ιδιώτης κάτοχος νόμιμης θέσης στάθμευσης θα έμπαινε σε τέτοια διαδικασία (αίτηση με ένα βουνό δικαιολογητικά, πληρωμή κάποια μικροποσά στο δήμο, κόστος κατασκευής κανονικών πινακίδων) αν τον κάλυπτε ένα απλό αυτοκόλλητο? Ποιος Δήμος θα δεχόταν να βγάλει τέτοια απόφαση εφόσον η τροχαία έδινε κανονικά κλήσεις? http://www.korinthos.gr/el/ΟΔήμος/Ενημέρωση/ΑποφάσειςΕπιτροπήςΠοιότηταςΖωής/tabid/421/ctl/Details/mid/915/ItemID/8871/Default.aspx Αλήθεια, εσύ θα καθόσουν να ξηλώσεις πινακίδα ώστε να γλιτώσεις πιθανή βεβαίωση παράβασης? Υπόψιν το άρθρο 10 του κοκ προβλέπει ότι η καταστροφή, παραποίηση, μετάθεση, αλλοίωση και γενικά η με οποιονδήποτε τρόπο επενέργεια στις πινακίδες σήμανσης τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ και ποινή φυλάκισης έως δώδεκα (12) μήνες. με ρωτας ποιο το νοημα στη χωρα που το δεξι χερι δε ξερει τι κανει το αριστερο? κανενα νοημα απολυτως. δεν απαντας ομως, αμα στη ξηλωσω μπορω να παρκαρω? κατσε εσυ να αποδειξεις μετα οτι το εκανα εγω Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
Joshua21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε με ρωτας ποιο το νοημα στη χωρα που το δεξι ζερι δε ξερι τι κανει το αριστερο? κανενα νοημα απολυτως. Εσύ ίσως να μην γνωρίζεις, αλλά μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε δεν απαντας ομως, αμα στη ξηλωσω μπορω να παρκαρω? κατσε εσυ να αποδειξεις μετα οτι το εκανα εγω Εφόσον δεν υπάρχει σήμανση η οποία απαγορεύει τη στάθμευση, φυσικά και μπορείς να παρκάρεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εσύ ίσως να μην γνωρίζεις, αλλά μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Εφόσον δεν υπάρχει σήμανση η οποία απαγορεύει τη στάθμευση, φυσικά και μπορείς να παρκάρεις. αρα 4 ατομα που σου παραθεσαμε ιστοριες που ισχυει το αντιθετο απ αυτο που ισχυριζεσαι ειμαστε ολοι τρελοι ή ψευτες? το πρωτο σκελος δεν απανταω καν. πας για ενα χαρτι και αλλα σου λεει ο δημος, αλλα μια υπηρεσια, αλλα η δευτερη, αλλα ευτυχως δεν ειναι σαν εμενα, αυτοι ξερουν 😂 Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
Joshua21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε αρα 4 ατομα που σου παραθεσαμε ιστοριες που ισχυει το αντιθετο απ αυτο που ισχυριζεσαι ειμαστε ολοι τρελοι ή ψευτες? Και άλλα 4 έχουν παραθέσει ιστορίες ότι ισχύει ακριβώς αυτό που ισχυρίζομαι, so? Εγώ τουλάχιστον μιλάω με επιχειρήματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Και άλλα 4 έχουν παραθέσει ιστορίες ότι ισχύει ακριβώς αυτό που ισχυρίζομαι, so? Εγώ τουλάχιστον μιλάω με επιχειρήματα. στραβωθηκα και δε τα βλεπω?
Joshua21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε το πρωτο σκελος δεν απανταω καν. πας για ενα χαρτι και αλλα σου λεει ο δημος, αλλα μια υπηρεσια, αλλα η δευτερη, αλλα ευτυχως δεν ειναι σαν εμενα, αυτοι ξερουν 😂 Τη χορήγησης άδειας εισόδου-εξόδου οχημάτων μόνο ο δήμος είναι αρμόδιος να τη δώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις