Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kallair είπε

Καλα θυμομουν λοιπον. Οποτε ο topic starter αν θελει να νιωσει "δικαιοσυνη" μπορει αντι να κανει τις αντιδικιες που του προτειναν, μια καταγγελια θα ηταν ιδανική. Αν εχει κανονικη αδεια, θα φαει κληση για παρανομο παρκαρισμα και αν ειναι παρανομος ο χωρος, ενα ωραιοτατο προστιμο απο την πολεοδομια.

και μαλιστα προστιμο στα αρκετα ανω τετραψηφια εως χαμηλα πενταψηφια......απλα ο TS ειπε οτι ο τυπος παρκαρει σε δημοσιο δρομο (αν κ εχει γκαραζ) οποτε δεν μπορει να κανει κατι.Εκτος κ αν το παρκαρει μπροστα στο παρκινγκ του που δεν εχει αδεια.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, DeineL Vian είπε

Δεν θα είχα θέμα αν πάρκαρε μπροστά από το δικό μου σπίτι εφόσον επιτρεπόταν,αλίμονο. Αυτό φοβάμαι,τα αντίποινα. Μια εγώ μια αυτός κ δεν είμαι παιδάκι να παίζω. Άκρη δε θα βγει,μόνο κακό θα γινει. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για φθορά περιουσίας. Το πιο εύκολο είναι να μην παρκάρω εκεί,αλλά το γαμωτο είναι ότι τέτοιοι άνθρωποι "νικάνε" επειδή υπάρχουμε εμείς οι μη τρελοί.

Φανταστείτε να είχε κάθε γειτονιά από δύο τρεις τέτοιους. Δεν θα παρκάραμε πουθενά?

Το σπίτι του είναι μονοκατοικία και έχει γκαράζ!  Σχεδόν ποτέ δεν έχει αμάξι μεσα. Δλδ τι να πεις.

2 λεπτά πριν, chsam είπε

και μαλιστα προστιμο στα αρκετα ανω τετραψηφια εως χαμηλα πενταψηφια......απλα ο TS ειπε οτι ο τυπος παρκαρει σε δημοσιο δρομο (αν κ εχει γκαραζ) οποτε δεν μπορει να κανει κατι.Εκτος κ αν το παρκαρει μπροστα στο παρκινγκ του που δεν εχει αδεια.

Βαση των παραπανω μαλλον το παρκαρει εξω απο το παρκινγ(;) του.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kallair είπε

Βαση των παραπανω μαλλον το παρκαρει εξω απο το παρκινγ(;) του.

Το διαβασα αλλα αυτο θα μας το ξεκαθαρισει ο ts,αν κ  με προηγουμενα λεγομενα του καταλαβα οτι το προβλημα ειναι οτι ο αλλος κλεινει ΟΛΗ την προσοψη του σπιτιου του κ οχι μονο την εξοδο του γκαραζ.Ειπε: "Η μία θέση είναι δια βίου καπαρωμενη από τον ιδιο με το πρώτο του αμάξι,και η άλλες δύο θέσεις ,γίνονται μια όταν πάει και βάζει το άλλο του αμάξι ακριβώς μες στη μέση. Δυστυχώς μάλλον είναι όλη μέρα σπίτι και δεν το κινεί συχνά. Όταν δίνει ο Θεός και λείπει,αδειάζει η θέση και πάμε οι κοινοί θνητοί και παρκάρουμε σαν ανθρωποι."

Αν κλεινει μονο το γκαραζ του (αν κ παλι παρανομο) δεν θα ειχε δικαιωμα να το βαζει ο ts και οι γειτονες οπως λεει...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chsam είπε

Το διαβασα αλλα αυτο θα μας το ξεκαθαρισει ο ts,αν κ  με προηγουμενα λεγομενα του καταλαβα οτι το προβλημα ειναι οτι ο αλλος κλεινει ΟΛΗ την προσοψη του σπιτιου του κ οχι μονο την εξοδο του γκαραζ.Ειπε: "Η μία θέση είναι δια βίου καπαρωμενη από τον ιδιο με το πρώτο του αμάξι,και η άλλες δύο θέσεις ,γίνονται μια όταν πάει και βάζει το άλλο του αμάξι ακριβώς μες στη μέση. Δυστυχώς μάλλον είναι όλη μέρα σπίτι και δεν το κινεί συχνά. Όταν δίνει ο Θεός και λείπει,αδειάζει η θέση και πάμε οι κοινοί θνητοί και παρκάρουμε σαν ανθρωποι."

Αν κλεινει μονο το γκαραζ του (αν κ παλι παρανομο) δεν θα ειχε δικαιωμα να το βαζει ο ts και οι γειτονες οπως λεει...

ΑΝ καταλαβα καλα και εγω, συνολο εχει 2 αμαξια ο "ενοχλητικος γειτονας". ενα που το εχει μονιμα παρκαρισμενο ΕΚΤΟΣ παρκινγκ, μπροστα απο το παρκινγκ και ενα δευτερο που το παρκαρει ετσι ωστε να μην χωραει καποιο 3ο αμαξι να παρκαρει. 

Και βαση του παραπανω (που θα μας πει αν ισχυει τελικα η οχι) του προτεινα λοιπον αντι να προβει σε αντιδικιες που προτειναν καποιοι για να μην νιωθει "ηττημενος" απο τον κακο γειτονα οπως ειπε, ειτε να φωναξει την αστυνομια να τον γραψει για το παρκαρισμα μπροστα απο το παρκινγκ, ειτε καταγγελια στην πολεοδομια για να ελεχθει κατα ποσο ειναι κανονικο παρκινγκ.

Προσωπικα στην γειτονια μου εχουμε καποιους που εχουν συνολο καμια 10αρια και βαλε κουβαδες  στην ευθεια (!!) και τους χρησιμοποιουν για να κρατανε παρκινγκ.. Μια φορα ετυχε να παρκαρω εκει κ επομενη μερα βρηκα σηκωμενους τους ηλιοκαθαριστηρες. Εκτοτε δεν ξαναπαρκαρα εκει, οχι γτ "νικησαν"(οπως λεει κ ο TS) αλλα επειδη το τελευταιο που γουσταρω ειναι να εχω να ασχολουμαι ΚΑΙ με αυτο. εχουμε τοσα προβληματα καθημερινα να βασανιζουν το μυαλο μας. Δεν θα βαλουμε κι αλλα κ να βγαλουμε τον καρκινο για καποιον βλακα. παρκαρω 30 μετρα πιο κατω κ τελειωσε η υποθεση.

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, DeineL Vian είπε

Άνω Γλυφάδα. Να πεις ότι έχουμε και θέμα με το πάρκινγκ...

Το θεμα δεν είναι να μετατραπεί το τοπικ σε βιτζιλαντοτοπικ, ούτε εγώ πρόκειται να ασχοληθώ παραπάνω... ΑΛΛΆ:

1) άμα δεν το παρκαρω πλέον εκεί,κάθε φορά που θα με βλέπει θα γελάει από μέσα του με τη "νίκη" του και

2) πραγματικά το βλέπω σαν επίθεση στο μωρό παιδί μου που αν εγώ δεν έχω χρόνο ας πούμε σήμερα να πάω να πλύνω το αμάξι,άμα μπει μέσα θα πρέπει να μυρίσει τη βρωμιά του? Ε φίλε εκεί την έκατσες. - 

Έχουνε ξεφύγει τα πράγματα στην Άνω Γλυφάδα όλο τέτοιες ιστορίες(σπάσιμο τζαμιών,υλικές ζημίες,κλεμμένα) για αυτοκίνητα ακούω από γνωστούς και φίλους πάλι καλά έχω αλλάξει περιοχή εδώ και χρόνια, κοντά στις εκκλησιές γίνονται τα χειρότερα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Ο τροχονόμος ξέρεις θα δώσει κλήση μόνο αν υπάρχει νόμιμη ταμπέλα που απαγορεύει τη στάθμευση,

Δεν ισχύει αυτό.

Σε εμένα σε γκαράζ στη πολυκατοικία στο πατρικό μου έχει δώσει κλήση και η τροχαία και η δημοτική αστυνομία με αφαίρεση πινακίδων 3 φορές μέχρι τώρα.

Δεν υπάρχει ταμπέλα παρά μόνο ένα αυτοκόλλητο που λέει "απαγορεύεται το παρκινγκ ".

Στο σχέδιο της οικοδομής μόνο υπάρχει η σημείωση ότι εκεί παρκάρουν μέχρι 3 αυτοκίνητα.

Όταν εμποδίζει την έξοδο αυτοκινήτου από πυλωτή ή   γκαραζ η  τροχαία δίνει κλήση,άσχετα αν υπάρχει ταμπελα με αριθμό άδειας.Ας πάει μετά ο παθών να κάνει ένσταση αν νοιώθει αδικημένος.

1 ώρα πριν, Lacepo είπε

Ειναι πολλα "παρκινγκ" με σημα "μην παρκαρετε" κλπ αλλα δεν εχουν αριθμο αδειας απο τον Δημο κ.ο.κ Αυτα δεν ειναι παρανομα χωρις αναγραφει αριθμου αδειας; Καταγγελια που γινεται; (π.χ. για Αθηνα)

Αν προβλέπονται στο σχέδιο της οικοδομής σαν παρκινγκ οχι δεν χρειάζεται καμμία ταμπελα με αριθμό άδειας.Το απλό σήμα αρκεί. 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Eνα κουτι remover παντως δουλευει καλυτερα απο τις λαδομπογιες.

Ναι,αλλά είναι πιο ακριβό. Γιατί να μπαίνει σε έξοδα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

δεν ειναι παρανομη η φθορα ξενης περιουσιας?

το ολο προβλημα ξεκιναει απο την πανηλιθια νοοτροπια να μην επιτρεπονται βιντεο ως αποδεικτικα στοιχεια. εβαζες καμερα και τα υπολοιπα τα αναλαμβανε η αστυνομια 

Συμφωνώ με αυτό για την κάμερα αλλά δεν το λες και φθορά ξένης περιουσίας, δηλαδή τι θα πεις όταν πάρεις την αστυνομία?

"Ο γείτονας μου πέταξε σκατόνερα στο αυτοκίνητο ή ότι με κόλλησε στο παρκάρισμα δεν και μπορώ να βγω?"

*Με βγάζει από τα ρούχα μου όταν ο άλλος έχει γκαράζ και το κάνει αποθήκη, με αποτέλεσμα να αφήνει το αυτοκίνητο του απέξω, λες και είναι ο επόμενος Steve Jobs!

Επεξ/σία από Axelq
Δημοσ.
4 ώρες πριν, LongTom είπε

Ελπίζω να αστειεύεστε μερικοί που γράφετε για αυτοδικία και απειλές με "φιλαράκια".

Τέτοιες συμπεριφορές είναι αυτές που έφεραν την κατάσταση εκεί που την έφεραν.

Είτε ατομικά, είτε μέσω κομματικών/πολιτικών/θρησκευτικών "στρατών " και όχλων.

Μην διαιωνίζεται μια πολύ άσχημη κατάσταση.

Φίλε ξέρεις όταν κάποιος δεν ενοχλεί κανέναν και ζήσει την ζωή του με αξιοπρέπεια 

χωρις να δημιουργεί ποτε προβλήματα ,

εινα πολύ δύσκολο να δεχθεί το νταβαντιλικη που κάποιος θέλει να επιβάλει όπως 

στην περίπτωση του μπετοβλακα πο μιλάμε τωρα .

Προσωπικα αν ήξερα ότι μου είχε πετάξει σκατονερα στο αυτοκίνητο μου θα του τα έκαιγα και τα 2 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν υποθέσουμε ότι το γκαράζ είναι νομιμο,τότε το πρόβλημα δεν είναι το αμάξι που το παρκάρει από έξω από το γκαράζ,γιατί και να μην το παρκάρει δεν έχει κανένας δικαίωμα να παρκάρει και να κλείσει το γκαράζ,οπότε η θέση εκείνη είναι σαν να μην υπάρχει.Οποτε ας το βάζει εκεί.

Το θέμα ειναι ότι με το άλλο αμάξι του πιάνει δύο θέσεις και αν παρκάρει άλλος του πετάει βρωμιες.Εκει για μένα θέλει εύγενικη επισήμανση και αν το συνεχίσει τότε έντονη φασαρία αν ξαναλερωσει το αμάξι σου.

Τέτοιοι τύποι είναι συνήθως τραμπούκοι και ψευτομαγκες και τα κάνουν αυτά επειδή βρίσκουν "αρνιά".

Δημοσ.
4 hours ago, Okkin said:

δεν θα συμφωνήσω για τις απειλες. Εξάλλου με τέτοιους ανθρώπους δεν νομιζω οτι θα πετύχεις και κάτι.

Δοκίμασε με διάλογο μήπως και καταλάβει.

Αλλιώς:

Θα σου πω τι έκανα εγώ σε αντίστοιχο πρόβλημα που είχα με μηχανάκι. Κλασικά κάτοικος αφήνει το μηχανάκι του να "φυλάει¨ την θέση του για όταν επιστρέψει. 

προμηθεύτικα λοιπόν κάποιες κλειδαριές για μηχανάκια (συνολικό κόστός περίπου 30 ευρώ) 

όπως αυτό https://www.skroutz.gr/s/7140645/Mini-Disc-Lock.html και αύτο  https://www.skroutz.gr/s/17350990/Πέταλο-Δισκόφρενου.html και κάθε φορά που το έκανε απλά πήγενα και του κλέιδωνα το μηχανάκι. Απλά και ωραία. Την πρώτη φορά το μηχανάκι του έμεινε ακίνητό για περιπου 3 ημέρες μέχρι να πάρει κάποιο πριόνι και να κόψει την κλειδαριά, υποθέτω, την δεύτερη φορά λοιπόν του  εβαλα την κλειδαριά που μπαίνει στο δισκόφρενο και του αφησα μήνυμα σε χαρτί "Μπορώ να κάνω για πάντα όσο συνεχίζεις και πιάνεις μια ολοκληρη θέση πάρκιν με το καρουλι σου."

τελικά μετά από 1 kryptonite και 2 κλειδαριές για το δισκόφρενο ο τύπος παρκάρει το μηχανάκι του κανονικά!

Τώρα για αμάξι εάν έχει ζάντες μπορείς να βάλεις kryptonite εναλλακτικά αλυσίδα και ένα λουκέτο. Λύσεις υπάρχουν ακόμα και για αυτούς τους ανθρώπους. αρκεί να έχεις λίγο υπομονή και να είσαι διατεθειμένος να χαλάσεις 30 ευρώ :)

Γράφεις πως δεν συμφωνείς με απειλές και αμέσως από κάτω γράφεις ιστορία με απειλές.

Διαφορετικού τύπου αλλά απειλή και πάλι.

Επίσης τι ακριβώς εννοείς πως τώρα παρκάρει κανονικά? Γιατί το μόνο κανονικό και νόμιμο για μηχανάκι είναι παράλληλα με το πεζοδρόμιο όπως και τα αυτοκίνητα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...