basilis_k6 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 βάζεις κοτσαδορο και ξεπαρκάρεις σαν 45άρα καθηγήτρια φιλολογίας που μολις έβγαλε δίπλωμα. για κάτι τέτοιους αξιζει να εισαι ασβερκος παντως. του λες αμα το ξανακανεις θα σε φυτεψω στο παρτερι μου και δεν θα το ξανακανει...
dimpa16 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, DeineL Vian είπε 3-4 πρωί βγαίνω εγώ και οι κλέφτες έξω καθώς δουλεύω τέτοιες ώρες. Μου είναι πανευκολο να κάνω πολλά,αλλά όπως είπαμε,μετά πρέπει να είμαι έτοιμος να αντικρυσω κι εγώ ζημιές στο δικό μου. Βέβαια αυτός δεν σκέφτεται το ίδιο γιατί θα μπορούσα όντως να το έπαιζα τρελά και θα ήξερε ότι η ζημιά προερχόταν από μένα. Δεν θα το κάνεις αύριο. Μετά από κανά 2μηνο
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, DeineL Vian είπε 3-4 το πρωί βγαίνω εγώ και οι κλέφτες έξω καθώς δουλεύω τέτοιες ώρες. Μου είναι πανευκολο να κάνω πολλά,αλλά όπως είπαμε,μετά πρέπει να είμαι έτοιμος να αντικρυσω κι εγώ ζημιές στο δικό μου. Βέβαια αυτός δεν σκέφτεται το ίδιο γιατί θα μπορούσα όντως να το έπαιζα τρέλα και θα ήξερε ότι η ζημιά προερχόταν από μένα. αν και δε συμφωνω να ξεπεσεις και εσυ στα ιδια που κανει και αυτος, αμα ειναι να το κανεις πολυ απλα σταματας να παρκαρεις εκει απο δω και στο εξης ωστε να μην υποψιαστει εσενα. στη τελικη επιπλεον θεσεις για τους γειτονες σημαινει επιπλεον θεσεις και για σενα παντως πριν απ αυτο δοκιμασε να ψησεις κι αλλους στη γειτονια να παρκαρουν εκει με τη πρωτη ευκαιρια ακομα και ας υπαρχουν αλλου θεσεις. αμα κανει σε ολους μαλακια τον επισκεπτεστε μαζι με την αστυνομια να τα πειτε απο κοντα. εννοειται για καθε τι μικρο ή μεγαλο που κανει φωναζετε αστυνομια για καταγραφη Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
dimpa16 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Να πάνε στην αστυνομία να πούνε τι ; Οτι υπάρχει κάποιος που παρκάρει νόμιμα τα αυτοκίνητά του ; Οτι ''κάποιος'' έριξε σκατά στο παρκαρισμένο αμάξι ; Αν δεν πιαστεί επ`αυτοφώρο (και αυτό δεν πρόκειται να γίνει), τα πάντα είναι στον αέρα. Ξαναλέω,μην κάνεις καμία μανούρα,μην μιλήσεις σε κανένα, γίνε αόρατος απ`όλους . Άσε λίγο καιρό να περάσει. Λαδομπογιά στα ρημάδια του. Στον πούστη, με πουστιά. Αν μου φερθείς ΣΩΣΤΑ θα σου φερθώ ΑΨΟΓΑ. Αν με έχεις για ΠΑΙΧΝΙΔΙ θα σου δείξω πως ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από dimpa16 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, green gordon είπε Mεσόγεια μένεις; Εκεί γίνονται αυτά. Άνω Γλυφάδα. Να πεις ότι έχουμε και θέμα με το πάρκινγκ... Το θεμα δεν είναι να μετατραπεί το τοπικ σε βιτζιλαντοτοπικ, ούτε εγώ πρόκειται να ασχοληθώ παραπάνω... ΑΛΛΆ: 1) άμα δεν το παρκαρω πλέον εκεί,κάθε φορά που θα με βλέπει θα γελάει από μέσα του με τη "νίκη" του και 2) πραγματικά το βλέπω σαν επίθεση στο μωρό παιδί μου που αν εγώ δεν έχω χρόνο ας πούμε σήμερα να πάω να πλύνω το αμάξι,άμα μπει μέσα θα πρέπει να μυρίσει τη βρωμιά του? Ε φίλε εκεί την έκατσες. -
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, dimpa16 είπε Να πάνε στην αστυνομία να πούνε τι ; Οτι υπάρχει κάποιος που παρκάρει νόμιμα τα αυτοκίνητά του ; Οτι ''κάποιος'' έριξε σκατά στο παρκαρισμένο αμάξι ; Αν δεν πιαστεί επ`αυτοφώρο (και αυτό δεν πρόκειται να γίνει), τα πάντα είναι στον αέρα. Ξαναλέω,μην κάνεις καμία μανούρα,μην μιλήσεις σε κανένα, γίνε αόρατος απ`όλους . Άσε λίγο καιρό να περάσει. Λαδομπογιά στα ρημάδια του. Στον πούστη, με πουστιά. καταγραφη του περιστατικου. καθε φορα που παρκαρει καποιος σ αυτο το συγκεκριμενο σημειο βρισκει φθορες στο οχημα του τυχαια? ε δεν ειναι χαζοι. επισης να ναι ολη η γειτονια στο κολπο και καθε μικρη παρανομια που κανει (ολοι κατι κανουμε) απ ευθειας αστυνομια. η νομοθεσια δε βοηθαει στην αντιμετωπιση τετοιων περιπτωσεων, αλλα ενα μεγαλο αρχειο σχετικα με περιστατικα που συμβαινουν εκει συγκεκριμενα ολο και καπου θα βοηθησει
Kostasspil Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Χωρις ν θελω να παρεξηγηθω, δινω πιο πολλες πιθανοτητες να του μεχρι και η αστυνομια να μην ξαναπαρκαρει εκει, παρα να γινει οτιδηποτε
LongTom Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Ελπίζω να αστειεύεστε μερικοί που γράφετε για αυτοδικία και απειλές με "φιλαράκια". Τέτοιες συμπεριφορές είναι αυτές που έφεραν την κατάσταση εκεί που την έφεραν. Είτε ατομικά, είτε μέσω κομματικών/πολιτικών/θρησκευτικών "στρατών " και όχλων. Μην διαιωνίζεται μια πολύ άσχημη κατάσταση. 1
Skerzos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, DeineL Vian είπε Το σπίτι του είναι μονοκατοικία και έχει γκαράζ! Σχεδόν ποτέ δεν έχει αμάξι μεσα. Δλδ τι να πεις. Αν με το παρκαρισμένο κλείνει την είσοδο του γκαράζ, κάλεσε την τροχαία να φάει κλήση.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Skerzos είπε Αν με το παρκαρισμένο κλείνει την είσοδο του γκαράζ, κάλεσε την τροχαία να φάει κλήση. Όχι. Το έχει μόνιμα έξω στην πρώτη θέση. Ενημερωτικά : αυτο δλδ είναι παράνομο? Το να βάζεις το αμάξι σου μπροστά από το γκαράζ σου κλείνοντάς το? Δεν ξέρω γι'αυτό ρωτάω.
Black Demis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 δυστιχος άκρη δεν θα βγάλεις πότε με τέτοια άτομα... το μόνο που καταλαβαίνουν να τους πιάσεις στα σκοτάδια να τους στείλεις στο νοσοκομείο... και πάλι χλομό το κόβω να αλλάξει κάτι... που λέμε τον στραβό μόνο ο τάφος θα τον ισιώσει ένα τέτοιο πράγμα...
Okkin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 δεν θα συμφωνήσω για τις απειλες. Εξάλλου με τέτοιους ανθρώπους δεν νομιζω οτι θα πετύχεις και κάτι. Δοκίμασε με διάλογο μήπως και καταλάβει. Αλλιώς: Θα σου πω τι έκανα εγώ σε αντίστοιχο πρόβλημα που είχα με μηχανάκι. Κλασικά κάτοικος αφήνει το μηχανάκι του να "φυλάει¨ την θέση του για όταν επιστρέψει. προμηθεύτικα λοιπόν κάποιες κλειδαριές για μηχανάκια (συνολικό κόστός περίπου 30 ευρώ) όπως αυτό https://www.skroutz.gr/s/7140645/Mini-Disc-Lock.html και αύτο https://www.skroutz.gr/s/17350990/Πέταλο-Δισκόφρενου.html και κάθε φορά που το έκανε απλά πήγενα και του κλέιδωνα το μηχανάκι. Απλά και ωραία. Την πρώτη φορά το μηχανάκι του έμεινε ακίνητό για περιπου 3 ημέρες μέχρι να πάρει κάποιο πριόνι και να κόψει την κλειδαριά, υποθέτω, την δεύτερη φορά λοιπόν του εβαλα την κλειδαριά που μπαίνει στο δισκόφρενο και του αφησα μήνυμα σε χαρτί "Μπορώ να κάνω για πάντα όσο συνεχίζεις και πιάνεις μια ολοκληρη θέση πάρκιν με το καρουλι σου." τελικά μετά από 1 kryptonite και 2 κλειδαριές για το δισκόφρενο ο τύπος παρκάρει το μηχανάκι του κανονικά! Τώρα για αμάξι εάν έχει ζάντες μπορείς να βάλεις kryptonite εναλλακτικά αλυσίδα και ένα λουκέτο. Λύσεις υπάρχουν ακόμα και για αυτούς τους ανθρώπους. αρκεί να έχεις λίγο υπομονή και να είσαι διατεθειμένος να χαλάσεις 30 ευρώ 2
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 28 λεπτά πριν, DeineL Vian είπε Όχι. Το έχει μόνιμα έξω στην πρώτη θέση. Ενημερωτικά : αυτο δλδ είναι παράνομο? Το να βάζεις το αμάξι σου μπροστά από το γκαράζ σου κλείνοντάς το? Δεν ξέρω γι'αυτό ρωτάω. ναι
Joshua21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, DeineL Vian είπε Όχι. Το έχει μόνιμα έξω στην πρώτη θέση. Ενημερωτικά : αυτο δλδ είναι παράνομο? Το να βάζεις το αμάξι σου μπροστά από το γκαράζ σου κλείνοντάς το? Δεν ξέρω γι'αυτό ρωτάω. Αν υπάρχει ταμπέλα που απαγορεύει τη στάθμευση η οποία αναγράφει αριθμό απόφασης Δήμου τότε είναι παράνομο, αν δεν υπάρχει τέτοια ταμπέλα τότε δεν είναι παράνομο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις