Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Καλημέρα σε όλους. Με λίγα λόγια,έχω ένα θέμα μ'εναν γείτονα,ο οποίος νομίζει πως δεν μπορεί να παρκάρει κανείς μπροστά στο σπίτι του,εκτός από τον ίδιο. Μιλάμε βέβαια για δημόσιο δρόμο και ο χώρος χωράει άνετα τρία αμάξια. Η μία θέση είναι δια βίου καπαρωμενη από τον ιδιο με το πρώτο του αμάξι,και η άλλες δύο θέσεις ,γίνονται μια όταν πάει και βάζει το άλλο του αμάξι ακριβώς μες στη μέση. Δυστυχώς μάλλον είναι όλη μέρα σπίτι και δεν το κινεί συχνά. Όταν δίνει ο Θεός και λείπει,αδειάζει η θέση και πάμε οι κοινοί θνητοί και παρκάρουμε σαν ανθρωποι. Το θέμα είναι πως δεύτερη φορά χτες όταν το πήρα από κει , το αμάξι είχε στο παρμπρίζ βρωμονερα με αποτέλεσμα να έχω μια ευχάριστη μυρωδιά τουαλέτας σε όλη την καμπίνα. Παλιότερα θα το είχα πάρει στην πλάκα αλλά πλέον έχω μικρό παιδί στο αμάξι και δεν δέχομαι να εισπνέει τα σκ@τ@ του κάθε έξυπνου. Το πιο light ας το πούμε που κάνει είναι οταν έχεις παρκάρει εσύ στη μέση (δεύτερος στη σειρά) πάει κ στο ακουμπάει εντελώς πίσω σου .Μα εντελώς όμως. Τι θα μπορούσα να κάνω? Από μιλητο δεν παίρνει γιατί είναι εντελώς ο κόσμος μου ανήκει και δεν θα ήθελα ούτε εγώ να με υποβαθμισω και να πιάσω κουβέντα με τέτοιο υπανθρωπο. Ευχαριστώ!
talibanakos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, DeineL Vian είπε Από μιλητο δεν παίρνει γιατί είναι εντελώς ο κόσμος μου ανήκει Αυτο. Δεν ασχολεισαι,γιατι τα αντιποινα φερνουν αντιποινα. Σκεψου οτι ριχνει βρωμονερα επειδη παρκαρες νομιμα. Δε βγαζεις ακρη με τετοιους ανθρωπους,μονο με ξυλο,αλλα πιθανοτατα θα συνεχισει με αντιποινα. Δεν εχεις βεβαια καποιο σοβαρο προβλημα,εισαι τυχερος που δεν ενοχλει γενικοτερα,γιατι εκει θα ειχες πραγματικο προβλημα.
Gilmen Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Ειναι πολλοι μην νομιζεις ,δυστηχως εμπλεξες μονο με τον νομο και φοβερα αγρια αλλιως δεν μπορεις να κανεις τιποτα
Axelq Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Εφόσον δεν τα παρκάρει μπροστά από το δικό σου σπίτι, δεν αξίζει να ασχοληθείς, δεν πρόκειται ποτέ να βγάλεις άκρη με τέτοιους ανθρώπους. Από την άλλη ούτε την αστυνομία δεν μπορείς να φωνάξεις, διότι δεν κάνει κάτι "παράνομο".
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δεν θα είχα θέμα αν πάρκαρε μπροστά από το δικό μου σπίτι εφόσον επιτρεπόταν,αλίμονο. Αυτό φοβάμαι,τα αντίποινα. Μια εγώ μια αυτός κ δεν είμαι παιδάκι να παίζω. Άκρη δε θα βγει,μόνο κακό θα γινει. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για φθορά περιουσίας. Το πιο εύκολο είναι να μην παρκάρω εκεί,αλλά το γαμωτο είναι ότι τέτοιοι άνθρωποι "νικάνε" επειδή υπάρχουμε εμείς οι μη τρελοί. Φανταστείτε να είχε κάθε γειτονιά από δύο τρεις τέτοιους. Δεν θα παρκάραμε πουθενά? Το σπίτι του είναι μονοκατοικία και έχει γκαράζ! Σχεδόν ποτέ δεν έχει αμάξι μεσα. Δλδ τι να πεις.
LongTom Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 14 λεπτά πριν, DeineL Vian είπε Δεν θα είχα θέμα αν πάρκαρε μπροστά από το δικό μου σπίτι εφόσον επιτρεπόταν,αλίμονο. Αυτό φοβάμαι,τα αντίποινα. Μια εγώ μια αυτός κ δεν είμαι παιδάκι να παίζω. Άκρη δε θα βγει,μόνο κακό θα γινει. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για φθορά περιουσίας. Το πιο εύκολο είναι να μην παρκάρω εκεί,αλλά το γαμωτο είναι ότι τέτοιοι άνθρωποι "νικάνε" επειδή υπάρχουμε εμείς οι μη τρελοί. Φανταστείτε να είχε κάθε γειτονιά από δύο τρεις τέτοιους. Δεν θα παρκάραμε πουθενά? Το σπίτι του είναι μονοκατοικία και έχει γκαράζ! Σχεδόν ποτέ δεν έχει αμάξι μεσα. Δλδ τι να πεις. Τέτοιοι άνθρωποι νικάν επειδή δεν τηρούνται οι νόμοι. Σε καμία χώρα που έχω ζήσει δεν γίνονται αυτά, μόνο στην Ελλάδα ακριβώς επειδή τέτοια καθάρματα δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα με τέτοιες συμπεριφορές. Φυσικά είναι θέμα νοοτροπίας, ωχαδελφισμού και νεποτισμού/οπαδισμού των υπολοίπων. Όταν επεμβαίνει το Κράτος πολλάκις πέφτουν οι "ημέτεροι" ή τα "δικά μας παιδιά" και καθαρίζουν. Γιατί πάντα είναι "καλό παιδί και οικογενειάρχης" και "αδικημένος από το Σύστημα και τους ρουφιάνους". Η Κοινωνία έχει θρέψει τέτοιες συμπεριφορές που θριαμβεύουν στην ατιμωρησία. 12 1
cumulus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειχα παρομοιο προβλημα με ενα τυπο.Κλασσικα ειχε parking ,μονοκατοικια,το εβαζε εξω απο το σπιτι του (οκ αυτο δεν ειναι παρανομο),αλλα οταν εφευγε εβαζε ενα τενεκε λαδι για να καραταει τη θεση.Καθε φορα που το εκανε εγω του πεταγα τον τενεκε,αλλα δεν παρακαρα εκει.Μετα απο κανενα 6μηνο μαλλον του τελειωσαν οι τενεκεδες και σταματησε να το κανει. Ξεχασα να γραψω μια αλλη περιπτωση.Παρακαρα εξω απο το σπιτι ενος αλλου.Καποια στιγμη κατεβαινει και αρχιζει τα κλασσικα,γιατι παρκαρεις εξω απο το δικο μου,να πας στο δικου σου ,λες και αν ειχα θεση εξω απο την πολυκατοικια μου δε θα το εβαζα και τελικα μου λεει θα στο σπασω.Του απαντω θα στο σπασω και εγω και ετσι ησυχασαμε. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από cumulus 2 1
karaLRS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 δοκιμάζεις ένα παίγνιο τύπου chicken game. δείξε ότι είσαι πιο μουρλος και ότι δεν χαμπαριαζεις τίποτα. 1
Klausx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Τραγικά πράγματα, σε αντίστοιχο περιστατικό που ξέρω όποτε πάρκαρες κάτω από το σπίτι του σε πολυσύχναστο δρόμο πέταγε η γυναικά του από πάνω χλωρίνες κτλ με αποτέλεσμα αρκετά αυτοκίνητα να έχουν πάθει φθορές. Επειδή ξέρω ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να παρκάρω εκεί μέχρι να αδειάσει κάποια άλλη θέση τους έχω τρελάνει όποτε τους βλέπω στα Καλημέρα-Καλησπέρα κτλ με χαρά κιόλας χαχα (έχει πιάσει δεν το στραβοκοιτανε το δικό μου) αν παρκάρει άλλος τους βλέπω πως το κοιτάνε κανα 5 λεπτό και αρχίζουν μετά να καθαρίζουν μπαλκόνι χαχα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Axelq είπε Εφόσον δεν τα παρκάρει μπροστά από το δικό σου σπίτι, δεν αξίζει να ασχοληθείς, δεν πρόκειται ποτέ να βγάλεις άκρη με τέτοιους ανθρώπους. Από την άλλη ούτε την αστυνομία δεν μπορείς να φωνάξεις, διότι δεν κάνει κάτι "παράνομο". δεν ειναι παρανομη η φθορα ξενης περιουσιας? το ολο προβλημα ξεκιναει απο την πανηλιθια νοοτροπια να μην επιτρεπονται βιντεο ως αποδεικτικα στοιχεια. εβαζες καμερα και τα υπολοιπα τα αναλαμβανε η αστυνομια Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
dimpa16 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) ''τρέλα'' στην ''τρέλα''. Μου φέρθηκες ''πούστικα'' ; Θα γίνω 100 φορές περισσότερο,καριόλης, από σένα. Μπορώ. Και θα το κάνω. Τράβα αγόρασε 2 κουτιά λαδομπογιά. Κατά τις 3-4 τα μεσάνυχτα και χωρίς να σε πάρει χαμπάρι κανένας (βάλε καπέλο,περπάτα σκυφτός,μην αφήνεις χαρακτηριστικάνα φαίνονται), πήγαινε και ρίξ`τα στα μπαρμπρίζ του. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από dimpa16 5 2
zx1234r Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Βρες άλλον έναν ή δύο που έχουν το ίδιο θέμα μαζί του και πηγαίνετε μαζί να του μιλήσετε. Ακόμα καλύτερα πάρτε μαζί και έναν φίλο γυμναστή και νομίζω θα το καταλάβει το υπονοούμενο. Άκυρο αυτό που ειπα....ο,τι πρότεινε ο από πάνω. Είναι καλύτερο Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από zx1234r
kon1to Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, dimpa16 είπε ''τρέλα'' στην ''τρέλα''. Μου φέρθηκες ''πούστικα'' ; Θα γίνω 100 φορές περισσότερο,καριόλης, από σένα. Μπορώ. Και θα το κάνω. Τράβα αγόρασε 2 κουτιά λαδομπογιά. Κατά τις 3-4 τα μεσάνυχτα και χωρίς να σε πάρει χαμπάρι κανένας (βάλε καπέλο,περπάτα σκυφτός,μην αφήνεις χαρακτηριστικάνα φαίνονται), πήγαινε και ρίξ`τα στα μπαρμπρίζ του. Nταξει, προσωπικά δεν θα έκανα κάτι τόσο "μόνιμο"... αλλα αν σου περισσεύει κανένα αυγό, κανένα γιαουρτάκι, θα μπορούσες να τα ρίξεις... 1
zx1234r Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, kon1to είπε Nταξει, προσωπικά δεν θα έκανα κάτι τόσο "μόνιμο"... αλλα αν σου περισσεύει κανένα αυγό, κανένα γιαουρτάκι, θα μπορούσες να τα ρίξεις... Ουυυυ το αυγό το προτιμώ κι εγώ. Τώρα με τις ζέστες μαζεύει και μύγες. Στο σούπερ παίρνω τα βιολογικά για την ομελέτα μας και μια 24αδα από τα πιο φθηνά για τέτοιες χρήσεις
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, dimpa16 είπε ''τρέλα'' στην ''τρέλα''. Μου φέρθηκες ''πούστικα'' ; Θα γίνω 100 φορές περισσότερο,καριόλης, από σένα. Μπορώ. Και θα το κάνω. Τράβα αγόρασε 2 κουτιά λαδομπογιά. Κατά τις 3-4 τα μεσάνυχτα και χωρίς να σε πάρει χαμπάρι κανένας (βάλε καπέλο,περπάτα σκυφτός,μην αφήνεις χαρακτηριστικάνα φαίνονται), πήγαινε και ρίξ`τα στα μπαρμπρίζ του. 3-4 το πρωί βγαίνω εγώ και οι κλέφτες έξω καθώς δουλεύω τέτοιες ώρες. Μου είναι πανευκολο να κάνω πολλά,αλλά όπως είπαμε,μετά πρέπει να είμαι έτοιμος να αντικρυσω κι εγώ ζημιές στο δικό μου. Βέβαια αυτός δεν σκέφτεται το ίδιο γιατί θα μπορούσα όντως να το έπαιζα τρέλα και θα ήξερε ότι η ζημιά προερχόταν από μένα. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις