Musicfanatic Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Γεια σας, μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια εφαρμογή για κινητό android η οποία να κάνει τις εξής ενέργειες: το κινητό βρίσκεται στην βάση του στο ταμπλο του αυτοκινήτου και έχω εισερχόμενη κλήση: θα ήθελα λοιπόν ή εφαρμογή: 1) να μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να ανοίγει την κλήση μετά από 1 ή 2 ή 3 κ.λ.π κουδουνίσματα, 2) να μπορεί να προγραμματιστεί ώστε ταυτόχρονα με το άνοιγμα της κλήσης να ενεργοποιεί και το ηχείο έτσι ώστε να μπορώ να μιλάω με ανοιχτή ακρόαση. Οι δύο αυτές προυποθέσεις είναι απαραίτητες για μένα ώστε να μην αφήνω καθόλου τα χέρια από το τιμόνι (υπ΄όψιν ότι δεν έχω σύστημα hands free στο αυτοκίνητο-άλλωστε για αυτό ψάχνω μια τέτοια εφαρμογή!).
saruman123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Κάτι τέτοιο? http://publish.samsungsimulator.com/simulator/361eebea-3f8d-4df2-bf1d-9d1d1cf18f78/#!top5/εισερχόμενες_εξερχόμενες_κλήσεις/αυτόματη_απάντηση_και_τερματισμός_κλήσεων
Musicfanatic Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 22 ώρες πριν, saruman123 είπε Κάτι τέτοιο? http://publish.samsungsimulator.com/simulator/361eebea-3f8d-4df2-bf1d-9d1d1cf18f78/#!top5/εισερχόμενες_εξερχόμενες_κλήσεις/αυτόματη_απάντηση_και_τερματισμός_κλήσεων Ευχαριστώ. Ναι τις γνωρίζω αυτές τις εφαρμογές. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ενεργοποιούν αυτόματα και την ανοιχτή ακρόαση, οπότε αν οδηγείς πρέπει να πατήσεις το εικονίδιο με το ηχείο στην οθόνη του τηλεφώνου. Αυτό που θα ήθελα να αποφύγω δηλαδή-να χρησιμοποιώ τα χέρια μου. Ψάχνω για εφαρμογή που να να τα κάνει και τα δύο: αυτόματη απάντηση - αυτόματη ενεργοποίηση της ανοιχτής ακρόασης!
Jiakometi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν παίρνεις ένα hands free ? Θα ακούγεται καλύτερα και ανάλογα με την κατηγορία του θα έχει και άλλες δνατότητες Π.χ. Φωνητκές εντολές, αν το τηλέφωνο σου τις υποστηρίζει.... Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από Jiakometi
saruman123 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Στις 1/6/2019 στις 7:48 ΠΜ, Musicfanatic είπε Γεια σας, μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια εφαρμογή για κινητό android η οποία να κάνει τις εξής ενέργειες: το κινητό βρίσκεται στην βάση του στο ταμπλο του αυτοκινήτου και έχω εισερχόμενη κλήση: θα ήθελα λοιπόν ή εφαρμογή: 1) να μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να ανοίγει την κλήση μετά από 1 ή 2 ή 3 κ.λ.π κουδουνίσματα, 2) να μπορεί να προγραμματιστεί ώστε ταυτόχρονα με το άνοιγμα της κλήσης να ενεργοποιεί και το ηχείο έτσι ώστε να μπορώ να μιλάω με ανοιχτή ακρόαση. Οι δύο αυτές προυποθέσεις είναι απαραίτητες για μένα ώστε να μην αφήνω καθόλου τα χέρια από το τιμόνι (υπ΄όψιν ότι δεν έχω σύστημα hands free στο αυτοκίνητο-άλλωστε για αυτό ψάχνω μια τέτοια εφαρμογή!). Συσκευή ανοιχτής ακρόασης αυτοκινήτου για το κινητό,αυτό θες. Και αυτό είναι ότι πρέπει https://www.shopitnow.gr/ανοιχτη_ακροαση_αυτοκινητου_bluetooth_V4.0 1
tarantules Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να το κάνεις αυτό (και πολλά άλλα) με το Macrodroid.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα