kounga Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Καλημέρα σας. Παρακαλώ την επιείκεια σας. Πέρασα απο κινητό με Android 4.1.2 σε νέο με 7.1.1. Κάποιες πρώτες συμβουλές: 1) Που υπάρχει ρύθμιση να κρατήσω ενεργή την ειδοποίηση στην αρχική οθονη ΜΟΝΟ των νέων sms? Βασικά με ενοχλούν οι ειδοποιήσεις των bluetooth , που δεν μπορώ να τις βγάλω με τίποτα παρα μόνο απο τον αποκλεισμό ΟΛΩΝ των ειδοποιήσεων. Ετσι όμως χάνω τις ειδοποιησεις των sms τις οποίες θέλω. Απο το Ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις δεν μου βγάζει στο μενου και το bluetooth. Επίσης απο την ειδοποίηση του bluetooth επάνω , με παρατεταμένο πάτημα δεν μου βγάζει επιλογή για εντελώς "κόψιμο" της, παρα μόνο για τον ήχο κλπ. 2) Τι απέγινε η απλούστατη app Σημείωση ή έστω κάτι παρόμοιο? Θέλω απλά να περνάω + αποθηκεύω λίγα στοιχεία πέραν τλφν αριθμών + επαφών. Αν έχει αφαιρεθεί εντελώς, ποια ασφαλή και ελαφριά απο app store μου προτείνετε? Εκεί μεσα επικρατεί χάος με τα διάφορα Σημειωματάρια... 3) Στη σύνταξη sms οτι και να επιλέξω μεταξύ πληκτρολογίου Eλληνικού ή QWERTY κλπ, όταν πάω να βάλω μεταξύ λέξεων περισσότερα του ενός κενά, βάζει αυθαίρετα τελεία μεταξύ στα κενά. Γίνεται τπτ σ αυτό ή να ψάξω για ενναλακτική sms app ? 4) Μπορώ να απενεργοποιήσω το κόκκινο λαμπάκι πάνω δεξιά που αναβοσβήνει (δεν το κάνει μόνιμα) ? Απ ότι κατάλαβα έχει σχέση κι αυτό με τις ειδοποιήσεις ?
jim_p Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2) Εχω το colornote για σημειωσεις και ειμαι ικανοποιημενος γενικα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.socialnmobile.dictapps.notepad.color.note 3) Ειναι ρυθμιση του gboard να βαζει τελεια οταν πληκτρολογεις 2 κενα απανωτα. Απενεργοποιειται απο τις ρυθμισεις του gboard. 4) Αναλογα ποια συσκευη εχεις, γιατι μπορει να εχει μονο κοκκινο λαμπακι και τιποτε αλλο, και τη rom που χρησιμοποιει. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από jim_p 1
kounga Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Στις 1/6/2019 στις 7:29 ΜΜ, jim_p είπε 4) Αναλογα ποια συσκευη εχεις, γιατι μπορει να εχει μονο κοκκινο λαμπακι και τιποτε αλλο, και τη rom που χρησιμοποιει. Εχει κάποια σχέση η rom ? Aπλά θέλω να μην ανάβει το λαμπάκι. Εχω αυτό
M@dB0x Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Το colornote ειναι το πιο δημοφιλες αλλα δε κλειδωνει τα notes σου με κωδικο, ασχετα αν λεει οτι το κανει. Fast notepad πλεον............ 1
jim_p Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μια χαρα τα κλειδωνει. Οριζεις τον master password στις ρυθμισεις του και μετα πας σε καθε σημειωση που θες να κλειδωσεις και πατας lock. 1
kounga Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Ξέρετε τι ρυθμίσεις να κάνω ώστε στα sms , κατα τη σύνταξη να μην μου σπάει τα νεύρα το autocorrect του? ΔΕΝ θέλω να το κόψω μαχαίρι - κάποιες λέξεις του αυτόματου είναι ΟΚ. Εκεί που μου σπάει τα νεύρα είναι όταν βάζει με το ζόρι τη δική του λέξη (που εγώ δεν θέλω) και πρέπει να επιμείνω 2 φορές στη δική μου για να τη δεχτεί...
saruman123 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, kounga είπε Ξέρετε τι ρυθμίσεις να κάνω ώστε στα sms , κατα τη σύνταξη να μην μου σπάει τα νεύρα το autocorrect του? ΔΕΝ θέλω να το κόψω μαχαίρι - κάποιες λέξεις του αυτόματου είναι ΟΚ. Εκεί που μου σπάει τα νεύρα είναι όταν βάζει με το ζόρι τη δική του λέξη (που εγώ δεν θέλω) και πρέπει να επιμείνω 2 φορές στη δική μου για να τη δεχτεί... Μήπως δεν είναι το sms και είναι το πληκτρολόγιο που σου δημιουργεί το πρόβλημα? 1
kounga Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, saruman123 είπε Μήπως δεν είναι το sms και είναι το πληκτρολόγιο που σου δημιουργεί το πρόβλημα? Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα , μία χαρά πληκτρολογεί. Το πρόβλημα είναι στις λέξεις που παίρνει μόνο του, όταν έχω τελειώσει την πληκτρολόγηση μιας λέξης αλλά δεν "μου κάνει" ή δική του, πρέπει να γυρίσω πίσω να γράψω τη δική μου , μερικές φορές και δύο φορές για να το δεχτεί. Παρεμπιπτόντως, έτσι πρέπει να λειτουργεί ή αυτόματη διόρθωση του; Εννοώ δεν θα πρεπε να επιλεξω εγώ από τις προτεινόμενες που βγάζει, για να την πάρει; Δεν είναι αυθαίρετο να παίρνει μόνο του όποια λέξη θέλει;
saruman123 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 26 λεπτά πριν, kounga είπε Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα , μία χαρά πληκτρολογεί. Το πρόβλημα είναι στις λέξεις που παίρνει μόνο του, όταν έχω τελειώσει την πληκτρολόγηση μιας λέξης αλλά δεν "μου κάνει" ή δική του, πρέπει να γυρίσω πίσω να γράψω τη δική μου , μερικές φορές και δύο φορές για να το δεχτεί. Παρεμπιπτόντως, έτσι πρέπει να λειτουργεί ή αυτόματη διόρθωση του; Εννοώ δεν θα πρεπε να επιλεξω εγώ από τις προτεινόμενες που βγάζει, για να την πάρει; Δεν είναι αυθαίρετο να παίρνει μόνο του όποια λέξη θέλει; Πήγαινε στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου και βρες την διόρθωση κειμένου. Κάπου εκεί κάτι έχεις ενεργοποιήσει. Εγώ εκεί πιστεύω ότι είναι το θέμα. Τις Google έχεις? 1
kounga Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 16 ώρες πριν, saruman123 είπε Πήγαινε στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου και βρες την διόρθωση κειμένου. Κάπου εκεί κάτι έχεις ενεργοποιήσει. Εγώ εκεί πιστεύω ότι είναι το θέμα. Τις Google έχεις? Πράγματι, κάτι πείραξα στο "εικονικό πληκτρολόγιο" και πλεον φαίνεται αυτό το πρόβλημα να λύθηκε!
Doubt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Στις 4/6/2019 στις 9:06 ΠΜ, M@dB0x είπε Το colornote ειναι το πιο δημοφιλες αλλα δε κλειδωνει τα notes σου με κωδικο, ασχετα αν λεει οτι το κανει. Fast notepad πλεον............ Μόνο εγώ χρησιμοποιώ Onenote?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα