Προς το περιεχόμενο

cosmote tv full pack μηνιαίο κόστος?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το πάγιο λέει είναι 20-25ε το μήνα. Πρέπει να πληρώσω και τους 12 μήνες μαζί ή το βάζω τσάμπα στην αρχή? επίσης έρχεται πάντα 20-25ε το μήνα ή μπορεί να έρθει παραπάνω?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, aizensama24 είπε

Το πάγιο λέει είναι 20-25ε το μήνα. Πρέπει να πληρώσω και τους 12 μήνες μαζί ή το βάζω τσάμπα στην αρχή? επίσης έρχεται πάντα 20-25ε το μήνα ή μπορεί να έρθει παραπάνω?

Γιατί δεν παίρνεις την cosmote να μάθεις. 

Έχουν τηλέφωνο. 

Δημοσ.

πληρωνεις καθε μηνα. Κανονικα δεν εχει δωρεαν μηνα εκτος και αν υπαρχει συγκεκριμενη προσφορα. το παγιο ανεβαινει λγιο με το τελος συνδρομητικης τηλεοραση να ζητησεις τελικη τιμη μαζι με το τελος αυτο

Δημοσ.

η συνδρομή κυμαίνεται στα 20-22€ και ανεβαίνει αν προσθέσεις υπηρεσίες οπως pvr,multiroom, εξτρα συσκευες στο cosmote go κλπ. Πληρώνεις καθες μήνα απλά την πρωτη φορά προπληρώνεις και τον 2ο μήνα

Δημοσ.

..και για τους "τυχερούς" (ξέρουν αυτοί ποιοί είναι) , τελική τιμή 11ευρώ το full pack.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, gmts είπε

..και για τους "τυχερούς" (ξέρουν αυτοί ποιοί είναι) , τελική τιμή 11ευρώ το full pack.

Ποιοι είναι, για πες

Μέχρι 17 μου το έχουν ρίξει εμένα (έχω φύγει πλέον)

Δημοσ.
18 hours ago, tonypapadovic said:

Ποιοι είναι, για πες

Μέχρι 17 μου το έχουν ρίξει εμένα (έχω φύγει πλέον)

Δεν είναι εμπορικό πακέτο για ιδιώτες αυτό. Είναι για συγκεκριμένο "κοινό".

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gmts είπε

Δεν είναι εμπορικό πακέτο για ιδιώτες αυτό. Είναι για συγκεκριμένο "κοινό".

Φανταζομαι εννοεις για εργαζομενους του οτε, που αφορα πολυ συγκεκριμενο κοσμο. Αν δεν κανω λαθος.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γμτ, δε μπορώ να αποφασίσω μεταξύ νοβα και οτε, από τη μία θα μου άρεσε να βλέπω τον ολυμπιακό και την ευρωλίγκα και από την άλλη θέλω CL και εθνική ελλάδος, τα υπόλοιπα κανάλια αυτών των δύο τι λένε κυρίως σε ταινίες? εσείς πιο προτιμάτε γενικά? το wind vision είναι επίσης καλή φάση με το netflix και νομίζω παίζει όλα τα αθλητικά κανάλια της νοβα?

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.
17 ώρες πριν, aizensama24 είπε

Γμτ, δε μπορώ να αποφασίσω μεταξύ νοβα και οτε, από τη μία θα μου άρεσε να βλέπω τον ολυμπιακό και την ευρωλίγκα και από την άλλη θέλω CL και εθνική ελλάδος, τα υπόλοιπα κανάλια αυτών των δύο τι λένε κυρίως σε ταινίες? εσείς πιο προτιμάτε γενικά? το wind vision είναι επίσης καλή φάση με το netflix και νομίζω παίζει όλα τα αθλητικά κανάλια της νοβα?

Η nova έχει καλύτερο περιεχόμενο σε ταινίες από τον ΟΤΕ,αν σε ενδιαφέρει;φέρει πιο πολύ η Ευρωλίγκα και οι ταινίες πας nova,έχει και το ελληνικό πρωτάθλημα και ιταλικό ποδοσφαίρου,αλλιώς για τσαμπιονς ΟΤΕ.Εγω λόγω Ολυμπιακού και Ευρωλίγκας είμαι στη nova.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...