Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

spacer.png

Spoiler
Spoiler

Καλησπέρα στην κοινότητα.

Πρόσφατα αγόρασα το παρακάτω προϊόν από eBay (κινεζικη εταιρία που κάνει dispatch από Τσεχία, 3200 κριτικές, 97.5% feedback).

Η εξωτερική κατασκευή είναι φανταστική, τα κουμπάκια και οι μοχλοί βγάζουν φοβερούς ήχους "κλικ-κλακ" που ξυπνάνε αναμνήσεις από ουφαδικα των παιδικών μας χρόνων.

Έλα όμως που στην σύνδεση με την TV γράφει "no signal" και μια μόνο φορα έδειξε εικόνα, αλλά αμέσως με το που πάτησα κάποιο κουμπί "πάγωσε" η οθόνη και έμεινε μόνο το γαλάζιο φόντο. Με λίγα λόγια ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ.

Επικοινώνησα με την εταιρία και μου απάντησε ότι θα μιλήσει με τον κατασκευαστή. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι που διορθώνεται αν το δει κάποιος ειδικός με ηλεκτρονικά ή να το στείλω για refund;

Επεξ/σία από amakrido
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 31/5/2019 στις 11:44 ΜΜ, amakrido είπε

spacer.png

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Καλησπέρα στην κοινότητα.

Πρόσφατα αγόρασα το παρακάτω προϊόν από eBay (κινεζικη εταιρία που κάνει dispatch από Τσεχία, 3200 κριτικές, 97.5% feedback).

Η εξωτερική κατασκευή είναι φανταστική, τα κουμπάκια και οι μοχλοί βγάζουν φοβερούς ήχους "κλικ-κλακ" που ξυπνάνε αναμνήσεις από ουφαδικα των παιδικών μας χρόνων.

Έλα όμως που στην σύνδεση με την TV γράφει "no signal" και μια μόνο φορα έδειξε εικόνα, αλλά αμέσως με το που πάτησα κάποιο κουμπί "πάγωσε" η οθόνη και έμεινε μόνο το γαλάζιο φόντο. Με λίγα λόγια ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ.

Επικοινώνησα με την εταιρία και μου απάντησε ότι θα μιλήσει με τον κατασκευαστή. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι που διορθώνεται αν το δει κάποιος ειδικός με ηλεκτρονικά ή να το στείλω για refund;

Οπως τα λες ακούγετε για προβληματικό, καλύτερα στείλε για αλλαγή/επιστροφή χρημάτων για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Αυτό έκανα και μου απάντησαν:

1) να βρω έναν ειδικό να μου το φτιάξει και να στείλω την απόδειξη να μου το πληρώσουν (και οποία ανταλλακτικά χρειαστούν)!!!! ή

2) να μου κάνουν refund 35% !!!!!

Προφανώς ζήτησα full refund και μετά άρχισαν να μου στέλνουν ερωτήσεις να το ψάχνω μόνος μου: μια να δω αν έχει φύγει η SD από την θέση της, μια αν το καλώδιο ρεύματος δεν κάνει καλή επαφή (ενώ τους είπα ότι δουλεύει κανονικά, αλλά εικόνα γιοκ).

Από ότι βλέπω το eBay θα μας δώσει την λύση στο τέλος...

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, amakrido είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Αυτό έκανα και μου απάντησαν:

1) να βρω έναν ειδικό να μου το φτιάξει και να στείλω την απόδειξη να μου το πληρώσουν (και οποία ανταλλακτικά χρειαστούν)!!!! ή

2) να μου κάνουν refund 35% !!!!!

Προφανώς ζήτησα full refund και μετά άρχισαν να μου στέλνουν ερωτήσεις να το ψάχνω μόνος μου: μια να δω αν έχει φύγει η SD από την θέση της, μια αν το καλώδιο ρεύματος δεν κάνει καλή επαφή (ενώ τους είπα ότι δουλεύει κανονικά, αλλά εικόνα γιοκ).

Από ότι βλέπω το eBay θα μας δώσει την λύση στο τέλος...

Μπορείς ν; το δοκιμάσεις σε άλλη οθόνη, και ε άλλο καλώδιο, από εκεί και πέρα μην μπλέξεις με ηλεκτρονικόυς της γειτονιάς, αν με άλλο καλώδιο και σε άλλη οθόνη δεν δουλέψει άνοιξε claim στο PayPal εφόσον αγοράστηκε από ebay

Δημοσ.

Εννοείται έχει γίνει δοκιμή σε 5 τηλεοράσεις, με 3 HDMI, με VGA, παρόλα αυτά τίποτα.

Και μια μου λέει ο Κινέζος "δες μήπως δεν είναι καλά τοποθετημένη η SD", μια μου λέει "δες μήπως το καλώδιο είναι loose" και το καθυστερουνε.

Θα το αφήσω στο eBay να πάρει θέση μόλις τελειώσει το claim που έκανα τις επόμενες ημέρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...