Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πωωω..προβλεπω ατελειωτες παλι ωραιες λιωσιμο...και ποιος ακουει παλι την δικια μου οτι την παραμελω.....🤣🤣🤣

Επεξ/σία από thxerakias
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, soundou είπε

Αν κανουν να παιζω με xbox με τους φιλους μ στο pc παραταω την sony k εφυγα για xbox anaconda godzilla η οπως αλλιως το πουνε

Και οι "φιλοι" σου στο pc, σε εχουν φαει λαχανο μεχρι να πεις bot or cheat... Αν καταλαβες ,καλως. Αν οχι, θα καταλαβεις οταν θα παιξεις με τους "φιλους" σου

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, jerry banana είπε

παιδια δεν λυπαστε ομως τους κονσολαδες εναντιον των pc? Θα γινει ο χαμος.

X1 has mouse and keyboard support

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόσεχε Activision! Πρόσεχε!!

Δεν με νοιάζει τι έκανες στα cod τα τελευταία χρόνια που ήταν το ένα χειρότερο από τα άλλο, αλλά τώρα πας να ξαναπιάσεις την σειρά Modern Warfare που για πολλούς ήταν ο λόγος να ασχοληθούν με τα cod!!! Ο πήχης ανεβαίνει κατακόρυφα και δεν υπάρχει χώρος για αποτυχία!

ΥΓ. Σε Modern Warfare 1-2-3 έχω γράψει 3000 ώρες και αυτό το trailer ξυπνά πολλές αναμνήσεις!

Επεξ/σία από dimitris21gr
  • Like 4
Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον το cross play. Έχουν αρκετοί φίλοι μου κονσόλες οπότε θα μου δίνει τη δυνατότητα να παίζουμε όλοι μαζί. Εν αναμονή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα δώσουν επιλογή να παίζεις με keyboard & mouse και στις κονσόλες λογικά και το cross plat θα δουλεύει με περιορισμό, δηλαδή θα "βλέπει" τι χρησιμοποιείται απο τον παίχτη και θα τον βάζει στο ανάλογο only keyboard mouse lobby, only keypad κ.ο.κ.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Ρε παιδια ξυπνατε απλως λογικα η microsoft θα πληρωσει για να ειναι αποκλειστικο σε xbox και pc για καποιο καιρο και θα εχει τις δοξες που ειχε το xbox 360 εναντι του ps3 απλως θα γινει χαμουλης

1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Θα δώσουν επιλογή να παίζεις με keyboard & mouse και στις κονσόλες λογικά και το cross plat θα δουλεύει με περιορισμό, δηλαδή θα "βλέπει" τι χρησιμοποιείται απο τον παίχτη και θα τον βάζει στο ανάλογο only keyboard mouse lobby, only keypad κ.ο.κ.

6 ώρες πριν, LibertaGR είπε

Cross-play? PC master race 😎✌️

10 ώρες πριν, jerry banana είπε

παιδια δεν λυπαστε ομως τους κονσολαδες εναντιον των pc? Θα γινει ο χαμος.

9 ώρες πριν, headbanger είπε

X1 has mouse and keyboard support

Δημοσ.
12 ώρες πριν, antbyron είπε

Και εγώ αυτό σκεφτόμουν, δεν μπορεί να συγκριθεί το ποντίκι με το χειριστήριο της κονσόλας.

και εκτος αυτου ελπιζω να μην εχει aim assist στα Controllers .

• Thanks 1
Δημοσ.

Φυσικά όλα τα trailers είναι animation και όταν πάρεις το παιχνίδι, συνειδητοποιείς έχει ελαφρώς καλύτερα γραφικά απο το προηγούμενο...

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, weros είπε

Ρε παιδια ξυπνατε απλως λογικα η microsoft θα πληρωσει για να ειναι αποκλειστικο σε xbox και pc για καποιο καιρο και θα εχει τις δοξες που ειχε το xbox 360 εναντι του ps3 απλως θα γινει χαμουλης

ναι δεν εχουν ολοι τα χρηματα για  επιπλεον περιφερειακα φιλε.Αγοραζεις κονσολα για την ανεση στο καναπε.Σιγα ο μεσος ανθρωπος μην δωσει 100 και ευρω για περριφερειακα στο ps4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...