Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

300ε για επανεξέταση διπλώματος. Ειναι καινούριο κόλπο αυτό; Η αντιστοιχεί στην πραγματικότητα;
Κόπηκα την 1η φορά απο λάθος δικό μου λόγω αγχους....το θέμα ειναι οτι όταν παίζονται 300ε που θα βρείς το κουράγιο να χαλαρώσεις...

Δημοσ.

Δέν ξέρω μήπως τώρα  με απεργίες έχει ανέβει το κοστολόγιο

Πάντως το 2015 που έδωσα για δίπλωμα ήξερα 10 € θεωρητικά και 60€ για οδήγηση ξανά. 

Δέν χρειάστηκε , καθώς πέρασα με τη 1η. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, judgevag είπε

300ε για επανεξέταση διπλώματος. Ειναι καινούριο κόλπο αυτό; Η αντιστοιχεί στην πραγματικότητα;
Κόπηκα την 1η φορά απο λάθος δικό μου λόγω αγχους....το θέμα ειναι οτι όταν παίζονται 300ε που θα βρείς το κουράγιο να χαλαρώσεις...

Μου ακούγονται πολλά... Μήπως σου είπε εμμέσως να φέρεις χρήμα για λάδωμα?

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, godfather0991 είπε

Μου ακούγονται πολλά... Μήπως σου είπε εμμέσως να φέρεις χρήμα για λάδωμα?

200 με 250 παίρνουν όλοι εκτός το πιθανό λάδωμα. Τα λένε έξοδα... παράστασης. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

200 με 250 παίρνουν όλοι εκτός το πιθανό λάδωμα. Τα λένε έξοδα... παράστασης. 

Οκ. Εγώ όταν είχα δώσει (χρόνια τώρα) δεν μου 'χε πάρει τόσα για επαναξέταση... θα το θυμόμουν γιατί δεν θα τα είχα δώσει. Τέλος πάντων για να το λες θα το ξέρεις :)

Δημοσ.

Ναι εξοδα παράστασης τα λένε...Συγκεκριμένα:

Έξοδα παράστασης 150
ασφάλεια 130
παράβολα 20

Και τι μπορεί να κάνεις ένας μαθητής, να έρθει σε ρήξη πριν την εξέταση με το δάσκαλο πιστεύω δεν ειναι λύση...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, judgevag είπε

Ναι εξοδα παράστασης τα λένε...Συγκεκριμένα:

Έξοδα παράστασης 150
ασφάλεια 130
παράβολα 20

Και τι μπορεί να κάνεις ένας μαθητής, να έρθει σε ρήξη πριν την εξέταση με το δάσκαλο πιστεύω δεν ειναι λύση...

Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι. Θα πρέπει να τα πληρώσεις.

• Sad 1
Δημοσ.

Πριν 3-4 χρονια που ειχε δωσει η κορη μου ο δασκαλος μας ειχε πει απο την αρχη οτι τυχον επανεξεταση ειναι 10 ευρω και αντε να κανει και 2-3 μαθηματα αλλα 60 ευρω . Τιποτα αλλο αλλα μου ειχε κανει εντυπωση .Ετσι και εγινε.

• Like 1
Δημοσ.

300€ απλά για επανεξέταση δεν είναι απλά ληστεία, ξεβράκωμα κανονικό είναι. Και εννοείται ότι μπορείς να κάνεις κάτι, ζητάς να πάρεις τον φάκελο σου και πηγαίνεις σε άλλη σχολή.

• Like 5
Δημοσ.
Στις 31/5/2019 στις 10:13 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Πριν 3-4 χρονια που ειχε δωσει η κορη μου ο δασκαλος μας ειχε πει απο την αρχη οτι τυχον επανεξεταση ειναι 10 ευρω και αντε να κανει και 2-3 μαθηματα αλλα 60 ευρω . Τιποτα αλλο αλλα μου ειχε κανει εντυπωση .Ετσι και εγινε.

Μπορεις να θυμηθεις σε ποια σχολη πηγαινε;

Στις 31/5/2019 στις 10:18 ΜΜ, BlueBlade είπε

300€ απλά για επανεξέταση δεν είναι απλά ληστεία, ξεβράκωμα κανονικό είναι. Και εννοείται ότι μπορείς να κάνεις κάτι, ζητάς να πάρεις τον φάκελο σου και πηγαίνεις σε άλλη σχολή.

Σε αλλες 3-4 σχολες εδω γυρω που εχω ψαχτει ειναι το ιδιο...το εχουν κανει "καρτελ" το πραγμα....

Δημοσ.

τελευταία ενάμισι χρονια θα έλεγα είναι πλέον στανδαρακι το 300 ευρω σε όποια σχολή και αν πας είναι στανδαρ (μετά της αλλαγές που έχουν κάνει στα διπλώματα πλέον από εκεί βγάζουν χρήματα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...