Brashida Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Συχνό φαινόμενο λίγο πολύ σε όλους θα έχει τύχει,πχ. πρόσφατα πήγα και στον οδόντιαντρο και παίρναν συνέχεια.Επειδη είμαι στην Κόσμοτε έχω πακέτο έχω ζητήσει να μου κάνουν φραγή επειδή πριν λίγο καιρό μου έστελναν μνμ και με έτρωγαν το υπόλοιπο που είχα.Μου είπαν όμως ότι ισχύει για 5ψηφιουε αριθμούς που σε χρεώνουν μέσω μυνηματων.Μπορω λοιπόν για να πάω στο θέμα μου να κάνω κάτι με αυτό,μέρα παρά μέρα τηλ βαρέθηκα και την πρώτη φορά μπερδεύτηκα και το σήκωσα και με χρέωσαν γιατί είδα κανονικό αριθμό.Να πω ότι είχα κατεβάσει στο παρελθόν την εφαρμογή Truecaller αλλά επειδή έκανα εκκαθάριση διέγραψα μερικές εφαρμογές όπως και αυτήν,μάλλον θα χρειαστεί να την εγκαταστήσω ξανα,αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο πείτε το.Ευχαριστω
isay Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Οταν δεν ξανα-ματα-βαρεθείς, σήκωσε το τηλέφωνο καλεσε την cosmote (ή πήγαινε από το κοντινο σου υποκατάστημα) και ζήτα να κάνεις φραγή στα 5ψηφια νουμερα Αν θες ακομα παραπέρα, ζήτα να ενταχτείς στο μητρώο 11 περι διαφημιστικών κλήσεων (google it, μη ρωτησεις τι ειναι αυτό) και μετά από ενα μήνα θα ηρεμήσεις αρκετά. TIP: Οι εισερχομενες κλήσεις από σταθερά δε χρεώνονται
zx1234r Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Βρασίδα μας κουρασες. Πότε παρουσιάζεσαι για να ηρεμησουμε λίγο? Μπας και σοβαρευτείς με την ευκαιρία. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από zx1234r 1
Brashida Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, isay είπε Οταν δεν ξανα-ματα-βαρεθείς, σήκωσε το τηλέφωνο καλεσε την cosmote (ή πήγαινε από το κοντινο σου υποκατάστημα) και ζήτα να κάνεις φραγή στα 5ψηφια νουμερα Αν θες ακομα παραπέρα, ζήτα να ενταχτείς στο μητρώο 11 περι διαφημιστικών κλήσεων (google it, μη ρωτησεις τι ειναι αυτό) και μετά από ενα μήνα θα ηρεμήσεις αρκετά. TIP: Οι εισερχομενες κλήσεις από σταθερά δε χρεώνονται Φραγή έκανα για 5ψηφιουε αριθμούς τους ρώτησα μετά για το θέμα με τις διαφημίστικες κλήσεις και μου είπαν ότι δεν γίνεται κάτι με αυτο,τους είπα αν μπορεί να γίνει κάτι τουλάχιστον με αριθμούς από εξωτερικό πάλι τίποτα.Μαλλον το trucaller είναι μονόδρομος 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Βρασίδα μας κουρασες. Πότε παρουσιάζεσαι για να ηρεμησουμε λίγο? Μπας και σοβαρευτείς με την ευκαιρία. Γιατί ρε με βαρέθηκες? Αν ναι μην ασχολείσαι δεν είπα κάτι κακό και ούτε το έκανα για πλάκα.Μην σε νοιάζει και στον στρατό θα σε ενοχλω και ότι θέλω να ρωτήσω θα το κάνω οπότε καλύτερα μην βλέπεις Brashida αν δεις όμως σε κάποιο θεμα προσπέρασε το απλα.Καλη συνέχεια Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από Brashida
ManFromEarth Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, Brashida είπε την πρώτη φορά μπερδεύτηκα και το σήκωσα και με χρέωσαν γιατί είδα κανονικό αριθμό δεν γινεται να χρεωθεις απο εισερχομενη κληση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα