Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

προσπάθησα να συνδεσω μεσω καλωδιου ethernet το wifi extender αλλα το θεμα ειναι οτι σε βασικες σελιδες οπως youtube μπαινει κανονικα ενω στα υπολοιπα οχι,ουτε skype

υπαρχει καποια εξτρα ρυθμιση?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 31/05/2019 at 19:09, fresh_now said:

Καλησπέρα σας,

προσπάθησα να συνδεσω μεσω καλωδιου ethernet το wifi extender αλλα το θεμα ειναι οτι σε βασικες σελιδες οπως youtube μπαινει κανονικα ενω στα υπολοιπα οχι,ουτε skype

υπαρχει καποια εξτρα ρυθμιση?

τι εξοπλισμο εχεις?τι συνδεσες με τι?

Δημοσ.

Εχω το AV600 Powerline Wi-Fi Extender TL-WPA4220, το οποιο συνδεσα το ενα με το μοντεμ και το αλλο βρισκεται στο χωρο μου συνδεδεμενο με καλωδιο ethernet στο λαπτοπ (macbook)

Στις ρυθμισεις του λαπτοπ για συνδεση ethernet βγαζει αυτοματα ΙΡ κτλ. αλλα λογω το οτι δεν μπορω να περιηγηθω σε ολες τις ιστοσελιδες,μηπως χρειαζεται καποια επιπλεον ρυθμιση

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 09/06/2019 at 12:44, fresh_now said:

Εχω το AV600 Powerline Wi-Fi Extender TL-WPA4220, το οποιο συνδεσα το ενα με το μοντεμ και το αλλο βρισκεται στο χωρο μου συνδεδεμενο με καλωδιο ethernet στο λαπτοπ (macbook)

Στις ρυθμισεις του λαπτοπ για συνδεση ethernet βγαζει αυτοματα ΙΡ κτλ. αλλα λογω το οτι δεν μπορω να περιηγηθω σε ολες τις ιστοσελιδες,μηπως χρειαζεται καποια επιπλεον ρυθμιση

το θεμα αυτο το εχεις και χωρις το Powerline?αν ναι δεν φταιει το Powerline.αν οχι τοτε 

α.firmware update τα powerline με την εφαρμογη tpplc.

β.hard reset.

γ. καντα secure απο το tpplc

κανονικα οχι δεν θελει αλλη ρυθμιση.μπορει να ειναι κανα bug του firmware εκτος αν εχεις το ιδιο προβλημα και με καλωδιο απευθειας πανω στο ρουτερ χωρις το Powerline.δοκιμασε το.οχι wifi αλλα με καλωδιο δικτυου διοτι η ασυρματη καρτα μπορει να παιζει μια χαρα.αν σου κανει το ιδιο δες για πιο νεους Drivers για την καρτα δικτυου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...