Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 

150
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό;

Ελλάδα 
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;

Οχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές;

Καινούργιο 
5) Μέγεθος οθόνης;

Αδιάφορο 
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ)

Οχι
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών;

Οχι
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;

Οχι
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

Οχι
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)

Facebook, browsing, YouTube 

Δημοσ.

Αν και δεν διευκρινιζεις τι θελεις πανω απ ολα εγω θα προτεινω τα xiaomi redmi note 6 pro και σε στοκ android τα mi a2 και mi a2 lite.Εγω παντως πριν λιγες ημερες αγορασα το huawei y6 prime και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν δεν σε πειραζει το μεγεθος παρε το mi a2 αλλιως το lite που ειναι πιο μικρο και πιο βολικο στο χερι,και φυσικα μιλαμε στις εκδοσεις με 4gb ram....αμφοτερα στα 140 ευρω στο σκρουτζ.....

Το note 6 pro εχει το δυστροπο miui που καλο θα ηταν να αποφευγουν οσοι δεν ειναι συνηθισμενοι σε αυτο,με "περιεργες" απαιτησεις....

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, DerZornGottes είπε

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 

150
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό;

Ελλάδα 
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;

Οχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές;

Καινούργιο 
5) Μέγεθος οθόνης;

Αδιάφορο 
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ)

Οχι
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών;

Οχι
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;

Οχι
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

Οχι
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)

Facebook, browsing, YouTube 

Το Nokia 6.1 και είσαι άρχοντας.

https://www.bestprice.gr/item/2155271295/nokia-61-32gb-dual.html

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Υπάρχει κ το Motorola One αυτές τις μέρες σε "προσφορά" , εχτές μου ήρθε , το πήρα για "πρόχειρο" ... 165 το είχε πριν μέρες , 160 τώρα .

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, V-a-c είπε

Υπάρχει κ το Motorola One αυτές τις μέρες σε "προσφορά" , εχτές μου ήρθε , το πήρα για "πρόχειρο" ... 165 το είχε πριν μέρες , 160 τώρα .

Το motorola one φοραει ακριβως το ιδιο chipset με το mi a2 lite.

Δειτε εδω συγκριση

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9310&idPhone2=9247

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ad276 είπε

Δειτε εδω συγκριση

ναι βέβαια , ανάλογα όμως τι εγγύηση θέλει κάποιος και από που θέλει να το πάρει , από τα μεγάλα καταστήματα βγαίνει ακριβότερο , το mi a2 lite είχα προτείνει στον γαμπρό μου , δυστυχώς δεν είχα ακόμη την ευκαιρία να τα συγκρίνω να δω πως τα πάνε δίπλα δίπλα

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ad276 είπε

Δειτε εδω συγκριση

Αν θέλει όμως επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας το Mi a2 lite δεν την έχει(πέραν των επισήμων διανομών με καπέλο).

• Like 1
Δημοσ.

Ψάχνω και εγώ  κινητό για την κόρη μου (πρώτη της συσκευή) και αρχίζω να σκέφτομαι την επιλογή του Motorola one, λόγω 2ετούς εγγύησης. Ως αναφορά την ποιότητα κατασκευής (αντοχή σε μεταχείρηση εφήβου)-χαρακτηριστικά σε σχέση με ανταγωνιστικά κινητά  και ταβάνι τα 160 ευρώ είναι καλή επιλογή;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, gapostolidis είπε

Ψάχνω και εγώ  κινητό για την κόρη μου (πρώτη της συσκευή) και αρχίζω να σκέφτομαι την επιλογή του Motorola one, λόγω 2ετούς εγγύησης. Ως αναφορά την ποιότητα κατασκευής (αντοχή σε μεταχείρηση εφήβου)-χαρακτηριστικά σε σχέση με ανταγωνιστικά κινητά  και ταβάνι τα 160 ευρώ είναι καλή επιλογή;

Πίσω έχει γυαλί , το frame πλαστικό , στιβαρό δείχνει , όμορφο είναι , στο χέρι το αισθάνεσαι ελαφρύτερο από τα 162 gr που είναι.

Από απόδοση δεν έχω παρατηρήσει ιδιαίτερα αρνητικό , μια χαρά τα πάει σε καθημερινή χρήση social media , youtube , σερφάρισμα κλπ .

Αν και 720p η οθόνη , το πάνελ είναι αξιόλογο .

Από κάμερες σε χαμηλό/τεχνητό φωτισμό μη περιμένεις κ πολλά (όπως κ τα περισσότερα δηλαδή ...) την ήμερα δε τέσταρα πολύ τις κάμερες (αύριο ξανά) , οκ μου φάνηκαν .

Δε ξέρω κατά πόσο πρέπει να σε αγχώνει η μεταχείριση , συνήθως τα κορίτσια είναι προσεκτικά κ με μια θήκη τύπου book λύνεται το θέμα .

Τώρα σύγκριση σε τέτοια κατηγορία κινητού είναι δύσκολη  , όπως γράψανε τα παιδιά πιο πάνω για τον TS , αν θες να κοιτάξεις το Mi A2 & Mi A2 Lite από κάποιο αξιόπιστο μαγαζί πχ  nok-shop.gr  Αν πετύχω το Mi A2 Lite αύριο θα γράψω σύγκριση , εγώ δεν πήγα σε κάποιο από αυτά διότι ήθελα να ξεφύγω από Xiaomi , προέρχομαι από Mi 8 Lite ( δεν με βόλεψε λόγω μεγέθους )

Τώρα μια άλλη ανορθόδοξη επιλογή είναι με 2 χρονιά εγγύηση κ μαζεμένες διαστάσεις , το Meizu M8 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...