Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλος θελει ενα budget συστημα και μελλοντικα να εχει τη δυνατοτητα να βαλει ram και καμια καρτα γραφικων.Περιφερειακα υπαρχουν,χρηση απλη και με λιγo gaming,η 2200g του αρκει προς το παρον.Θα προτιμηθει το priveshop λογω δωρεαν μεταφορικων και συναρμολογησης.ssd ειναι ο https://www.priveshop.gr/product/11004909/EKSARTHMATA/SKLHROI-DISKOI/PATRIOT-SSD-BURST-240GB-2-5-SATA-III-PBU240GS25SSDR.Αν υπαρχει καμια προταση κατω απο 300 απο το ιδιο καταστημα ας την καταθεσει.

Screenshot (3).png

Δημοσ.

Ξεφευγει πανω απο 300 αν βαλεις και το ssd και δεν υπαρχουν αρκετα περιθωρια.Εχω και εγω ενα ενδοιασμο για τη mobo αλλα αν βαλει ram στο μελλον θα καλυπτει τις 2 slots που εχει μονο και δε νομιζω σε τετοιο συστημα να εχει τοσο τρελη διαφορα το 3000>2400 της ram.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, greengr21 είπε

Ξεφευγει πανω απο 300 αν βαλεις και το ssd και δεν υπαρχουν αρκετα περιθωρια.Εχω και εγω ενα ενδοιασμο για τη mobo αλλα αν βαλει ram στο μελλον θα καλυπτει τις 2 slots που εχει μονο και δε νομιζω σε τετοιο συστημα να εχει τοσο τρελη διαφορα το 3000>2400 της ram.

Είχα καταλάβει ότι τον ssd τον έχει ήδη. Ας πάρει τουλάχιστον Β450 μητρική και ραμ οκ την αναβαθμίζει αργότερα, άλλωστε έχουν φθηνήνει αρκετά.

Δημοσ.

τη δευτέρα πήρα για τον πατέρα μου αντίστοιχο setup αλλά είχα έναν ssd kingston a400. παραθέτω κι εγώ να πάρεις καμια ιδέα.περιμένω να έρθει μέσα στη βδομάδα για να σε πω αν αξίζει ή όχι. σύνολο κοντά στα 300  (απο visionstudio)

pc.png

Δημοσ.

Θα μπορούσες να έπαιρνες τον amd athlon 200ge είναι περίπου 20% χειρότερος ως προς την απόδοση αλλά φθηνότερος κατα 40ε.

Δημοσ.

Το ποσο θα ανεβει μονο για mobo που και για εμενα προσωπικα αξιζει να ανεβεις και θα παει σε ram 2666 που τωρα ειδα μια corsair στο 40αρι,ryzen 2200g δεν αλλαζει εκει βασιζεται ολο το συστημα.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Το ποσο θα ανεβει μονο για mobo που και για εμενα προσωπικα αξιζει να ανεβεις και θα παει σε ram 2666 που τωρα ειδα μια corsair στο 40αρι,ryzen 2200g δεν αλλαζει εκει βασιζεται ολο το συστημα.

Η πρόταση του tanasen μια χαρά είναι ας πάτε σε αυτήν !

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Mητρική και μνήμες άλλαξε με αυτές που σου έδωσε ο tanasen01,και είσαι κομπλέ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...