Προς το περιεχόμενο

Ryzen 3000 series & x570/Β550/Α520 Μobos

akoinonitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δοκιμαζα λίγο τον 3700x χτες. Εμφανής το lag στο desktop σε σχεση με τον Intel που έχω /s

Οι μνήμες xmp δούλεψαν χωρίς προβλήματα, μόνο θέματακι είναι οι θερμοκρασιες, κάτω από 50 δεν πέφτει με ελαφρύ load τύπου browsing. Σε cpu intensive παιχνιδια έγραψε 66, που είναι okay. Το σκ θα δούμε και τα υπόλοιπα

• Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, Herald είπε

Δοκιμαζα λίγο τον 3700x χτες. Εμφανής το lag στο desktop σε σχεση με τον Intel που έχω /s

Οι μνήμες xmp δούλεψαν χωρίς προβλήματα, μόνο θέματακι είναι οι θερμοκρασιες, κάτω από 50 δεν πέφτει με ελαφρύ load τύπου browsing. Σε cpu intensive παιχνιδια έγραψε 66, που είναι okay. Το σκ θα δούμε και τα υπόλοιπα

εμφανές..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μην λέμε όμως τις μ@λ@κίες του Linus και εδώ μέσα όμως..

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Εδω και λιγο καιρο (λογικα μετα απο windows update), δεν μου κραταει ποτε το AMD Ryzen balanced profile μετα απο restart η σβησιμο του υπολογιστη.

Το γυριζει μονο του στο balanced των windows.

Το χει παθει κανεις σας? Αν ναι πως το διορθωσατε?

7 λεπτά πριν, atsddd είπε

Εδω και λιγο καιρο (λογικα μετα απο windows update), δεν μου κραταει ποτε το AMD Ryzen balanced profile μετα απο restart η σβησιμο του υπολογιστη.

Το γυριζει μονο του στο balanced των windows.

Το χει παθει κανεις σας? Αν ναι πως το διορθωσατε?

και σε μένα το ίδιο

μου επαναφέρει και στις αρχικές τα powerplans  

Μόλις τώρα, marksk είπε

και σε μένα το ίδιο

Αυτο δεν το προσεξα να σου πω την αληθεια μιας και δεν ειχα αλλαξει ρυθμισεις.

Δοκιμασες να απεγκαταστησεις το ryzen master και να το ξαναβαλεις?

Εγω το κανα προχτες αλλα παλι μια απ τα ιδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/11/2020 στις 11:17 ΠΜ, yiannis1991 είπε

Να μην λέμε όμως τις μ@λ@κίες του Linus και εδώ μέσα όμως..

Ο linus μόνο στους 1st gen το καταλάβαινε.😁 Όταν επήλθε η αλλαγή πλεύσης/κωλοτούμπα έκανε ολόκληρα vids γιατί έφτιαξε lan με gaming pc και προτίμησε τον 2600.😁 Δηλαδή το +10% μεταφράζεται από lag σε desktop, σε go 2 gayming ναούμε.

23 ώρες πριν, marksk είπε

και σε μένα το ίδιο

Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι zen 3 δε χρειάζονται ryzen power plan και κλασικά κάποιος από την ms θα μπέρδεψε τα μπούτια του πάλι. Όχι ότι υπάρχει καμιά τρελή διαφορά μεταξύ 1usmus/ryzen balanced/high performance για τον average χρήστη. Από την στιγμή που δε παρκάρουν cores ή κλείνει boost όπως στο power saver.

Επεξ/σία από ilos

To βάζω εδώ, να ευθυμήσουμε λιγάκι.

"Σε υπολογιστές με επεξεργαστή  AMD, κατά καιρούς έχουν υπάρξει θέματα και σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να εγγυηθούμε εμείς για την τωρινή ή  μελλοντική συμβατότητα του συστήματος.

Προτείνουμε μόνο υπολογιστές με επεξεργαστή Intel."

Γραπτή απάντηση εταιρείας υποστήριξης λογισμικού (ERP, CRM, Retail, Mobile, WMS κλπ), με διεθνή παρουσία/πελάτες σε φίλο μου που ρώτησε για αγορά laptop ώστε να το χρησιμοποιεί σπίτι-γραφείο-σπίτι αυτές τις μέρες και αφορούσε σε μηχάνημε με Win10.

Η χρήση θα είναι browsing, office/outlook, κανένα Webex/Skype στο τσακίρ κέφι. Α, θα συνδέει και εκτυπωτή!

Ο φίλος με ρώτησε αν θα ήθελα να μιλήσω με την εταιρεία, μήπως κάπως το λύναμε. Συγκρατήθηκα και απλά του απάντησα ότι επειδή με αυτούς τους γελοίους μλκηδες συνεργάζεται, με τα νερά τους θα πάει.

Να σου πω την αλήθεια, με προβληματίζει και εμένα η κατάσταση με την amd. Σκεφτόμουν ότι οι πρακτικές της έχουν αρνητικό αντίκτυπο για τον επαγγελματία, και ίσως τελικά απευθύνεται μόνο σε τελικούς καταναλωτές. Κάπου δεν τις αδικώ τις εταιρίες που δεν θέλουν να μπλέξουν με amd. Και εγώ, το ψιλομετάνιωσα...

5 λεπτά πριν, petasis είπε

Να σου πω την αλήθεια, με προβληματίζει και εμένα η κατάσταση με την amd. Σκεφτόμουν ότι οι πρακτικές της έχουν αρνητικό αντίκτυπο για τον επαγγελματία, και ίσως τελικά απευθύνεται μόνο σε τελικούς καταναλωτές. Κάπου δεν τις αδικώ τις εταιρίες που δεν θέλουν να μπλέξουν με amd. Και εγώ, το ψιλομετάνιωσα...

Σοβαρά τα γράφεις ή κάνεις πλάκα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...