Herald Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Tελικά κλείσαμε, Aorus master. Την είδε η δικιά μου και τρελάθηκε σε εμφάνιση, οπότε τα σκάσαμε. Inbefore, η CPU κοστίζει τα μισά από την mobo 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Βλέπω να σε χωρίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Τα τσίμπησα όλα σήμερα. 3700x, aorus master, 3600c16 ram, mp600 για να δούμε και το pcie4 τι ψάρια πιάνει. Θα μπει η παλαιμαχη 1080ti πάνω σε 1080p ultra wide, νομίζω θα τρέξει το Cyberpunk σε ικανοποιητικό επίπεδο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1973 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 καλο-δουλευτα και καλο στησιμο.!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Herald είπε Τα τσίμπησα όλα σήμερα. 3700x, aorus master, 3600c16 ram, mp600 για να δούμε και το pcie4 τι ψάρια πιάνει. Θα μπει η παλαιμαχη 1080ti πάνω σε 1080p ultra wide, νομίζω θα τρέξει το Cyberpunk σε ικανοποιητικό επίπεδο. με γεια ποιες ραμ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε με γεια ποιες ραμ? https://www.caseking.de/en/g.skill-trident-z-rgb-series-ddr4-3600-cl-16-16-gb-dual-kit-schwarz-megs-058.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1973 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Στις 6/11/2020 στις 2:36 ΜΜ, jimmy1973 είπε asus 470 pro λοιπον... η cpu παιζει παλι κοντα εκει που ηταν και πριν. σε stress test με prime και υδροψυξη της bequite εχει κοντα στους 65 βαθμους peak. με το aidaxtreme stress test,ανεβαινει κοντα στους 83 βαθμους..!!δηλαδη με pbo ανοιχτο,που θα χτυπησει...?? αυτην την στιγμη ειμαι με pbo off και ολες τις ρυθμισεις που μου εδειξες εκτος του PPC Adjustment = PState 0 το οποιο δεν το βρισκω πουθενα.. Μόλις τώρα, jimmy1973 είπε Στις 6/11/2020 στις 2:36 ΜΜ, jimmy1973 είπε asus 470 pro λοιπον... η cpu παιζει παλι κοντα εκει που ηταν και πριν. σε stress test με prime και υδροψυξη της bequite εχει κοντα στους 65 βαθμους peak. με το aidaxtreme stress test,ανεβαινει κοντα στους 83 βαθμους..!!δηλαδη με pbo ανοιχτο,που θα χτυπησει...?? αυτην την στιγμη ειμαι με pbo off και ολες τις ρυθμισεις που μου εδειξες εκτος του PPC Adjustment = PState 0 το οποιο δεν το βρισκω πουθενα.. εχω στο case bequite window 500,τοποθετημενο το aio στην κορυφη. διαβαζω οτι ειναι καλυτερα να μπει μπροστα. εχει οντως καποια διαφορα,ή θα ξηλωνω τσαμπα για 2-3 βαθμους διαφορα.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, jimmy1973 είπε εχω στο case bequite window 500,τοποθετημενο το aio στην κορυφη. διαβαζω οτι ειναι καλυτερα να μπει μπροστα. εχει οντως καποια διαφορα,ή θα ξηλωνω τσαμπα για 2-3 βαθμους διαφορα.? Αν το βάλεις μπροστά σαν intake θα έχεις καλύτερη θερμοκρασία στη cpu και χειρότερη στη gpu. Ο λόγος είναι ότι πλέον ο αέρας που θα πηγαίνει στη gpu θα είναι πιο ζεστός μιας και θα περνάει πρώτα από το radiator. Αν το έχεις outtake πάνω συμβαίνει το ανάποδο, η gpu θα είναι πιο κρύα αλλά θα είναι πιο ζεστό το cpu, μιας και ο αέρας που θα πηγαίνει στο radiator θα είναι πιο ζεστός αφού περνάει από την gpu. Προσωπικά τα AIO πάντα outtake τα έχω, δίνουν καλύτερη συνολικά θερμοκρασία στο κουτί, μιας και η θερμότητα της cpu αποβάλλεται κατευθείαν έξω από το κουτι, ενώ σε περίπτωση που έχεις aio σαν intake όλη τη θερμότητα την ξαναπετας μέσα στο κουτί. Χάνεται δηλαδή το νόημα του AIO, το να μεταφέρεις δηλαδή την θερμότητα εκτός κουτιου χωρίς να ζεσταίνει τα υπόλοιπα υποσυστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Herald είπε Αν το βάλεις μπροστά σαν intake θα έχεις καλύτερη θερμοκρασία στη cpu και χειρότερη στη gpu. Ο λόγος είναι ότι πλέον ο αέρας που θα πηγαίνει στη gpu θα είναι πιο ζεστός μιας και θα περνάει πρώτα από το radiator. Αν το έχεις outtake πάνω συμβαίνει το ανάποδο, η gpu θα είναι πιο κρύα αλλά θα είναι πιο ζεστό το cpu, μιας και ο αέρας που θα πηγαίνει στο radiator θα είναι πιο ζεστός αφού περνάει από την gpu. Προσωπικά τα AIO πάντα outtake τα έχω, δίνουν καλύτερη συνολικά θερμοκρασία στο κουτί, μιας και η θερμότητα της cpu αποβάλλεται κατευθείαν έξω από το κουτι, ενώ σε περίπτωση που έχεις aio σαν intake όλη τη θερμότητα την ξαναπετας μέσα στο κουτί. Χάνεται δηλαδή το νόημα του AIO, το να μεταφέρεις δηλαδή την θερμότητα εκτός κουτιου χωρίς να ζεσταίνει τα υπόλοιπα υποσυστήματα. Εγώ το αντίθετο, έχω καταλήξει ότι είναι καλύτερο το negative pressure με το AIO μπροστά σαν intake. Νομίζω ότι σε ένα βαθμό έχει σχέση με το κουτί και τον αριθμό των fans και τις περισσότερες φορές οι διαφορές δεν περνάνε τους 3-4 βαθμούς. Πάρα πολύ σημαντικό είναι το radiator αν μπει μπροστά να είναι όσο πιο ψηλά γίνεται με τα tubes από την κάτω μεριά. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από elpenor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Νέο cinefart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Άσχετο αλλά οι 3000 ακόμη στο ύψος τους τιμολογιακά, και έλεγα μήπως τσιμπήσω κάνα 3600 στα <150 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1973 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Herald είπε Αν το βάλεις μπροστά σαν intake θα έχεις καλύτερη θερμοκρασία στη cpu και χειρότερη στη gpu. Ο λόγος είναι ότι πλέον ο αέρας που θα πηγαίνει στη gpu θα είναι πιο ζεστός μιας και θα περνάει πρώτα από το radiator. Αν το έχεις outtake πάνω συμβαίνει το ανάποδο, η gpu θα είναι πιο κρύα αλλά θα είναι πιο ζεστό το cpu, μιας και ο αέρας που θα πηγαίνει στο radiator θα είναι πιο ζεστός αφού περνάει από την gpu. Προσωπικά τα AIO πάντα outtake τα έχω, δίνουν καλύτερη συνολικά θερμοκρασία στο κουτί, μιας και η θερμότητα της cpu αποβάλλεται κατευθείαν έξω από το κουτι, ενώ σε περίπτωση που έχεις aio σαν intake όλη τη θερμότητα την ξαναπετας μέσα στο κουτί. Χάνεται δηλαδή το νόημα του AIO, το να μεταφέρεις δηλαδή την θερμότητα εκτός κουτιου χωρίς να ζεσταίνει τα υπόλοιπα υποσυστήματα. η διαφορα θερμκρασιας ποιας ταξεως ειναι περιπου? 6 ώρες πριν, elpenor είπε Εγώ το αντίθετο, έχω καταλήξει ότι είναι καλύτερο το negative pressure με το AIO μπροστά σαν intake. Νομίζω ότι σε ένα βαθμό έχει σχέση με το κουτί και τον αριθμό των fans και τις περισσότερες φορές οι διαφορές δεν περνάνε τους 3-4 βαθμούς. Πάρα πολύ σημαντικό είναι το radiator αν μπει μπροστά να είναι όσο πιο ψηλά γίνεται με τα tubes από την κάτω μεριά. τι ακριβως ειναι αυτο?να βγαζει αερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 46 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Άσχετο αλλά οι 3000 ακόμη στο ύψος τους τιμολογιακά, και έλεγα μήπως τσιμπήσω κάνα 3600 στα <150 Σιγά τη διαφορά που θα δεις. Περίμενε για 5600Χ/5800Χ, έστω και σε δύο χρόνια από τώρα. Με τον 2600 @ 4GHz και τα B-Die είσαι καλυμένος για καιρό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Άσχετο αλλά οι 3000 ακόμη στο ύψος τους τιμολογιακά, και έλεγα μήπως τσιμπήσω κάνα 3600 στα <150 Ακριβώς μια πτώση περιμένω κι εγώ, και βλέπω το αντίθετο. Τα περισσότερα σοβαρά του σκρουτζ πουλάνε μόνο ότι έχουν στοκ πλέον, και δεν ανανεώνουν (προς το παρόν), οπότε για ετοιμοπαράδοτα φύγαμε από +20€ κι απάνω, σε σχέση με 2 εβδομάδες πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1973 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ακριβώς μια πτώση περιμένω κι εγώ, και βλέπω το αντίθετο. Τα περισσότερα σοβαρά του σκρουτζ πουλάνε μόνο ότι έχουν στοκ πλέον, και δεν ανανεώνουν (προς το παρόν), οπότε για ετοιμοπαράδοτα φύγαμε από +20€ κι απάνω, σε σχέση με 2 εβδομάδες πριν. ειναι λογω της καταστασης. λογικα οταν ερθουμε στα ισα μας,θα πεσουν και οι τιμες. επισης προσεχε απο που αγοραζεις. πολλοι στο σκρουτζ,λενε ενα χρονο εγγυηση,ή τρια στο καταστημα. μεγαλη προσοχη γιατι εαν γινει καμια στραβη,τρεχεις και δεν φτανεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα